Šta je novo?

I Am Alive

The plot focuses on Adam's life during the aftermath of a 10.3 magnitude earthquake, which shatters his life as a citizen, while the rest of the world is under a water crisis.

Mene zanima kako neko moze ovo da prezivi u tako urbanom podrucju . Gde je ziveo , u podrumu ili atomskom sklonistu ?

I Am Alive is an upcoming action and survival FIRST PERSON video game by Ubisoft to be released on PlayStation 3, Xbox 360, and ported to Microsoft Windows.

^recimo da je ovo plus , mozda bude nesto slicno FEARu na neki nacin da iskace ispred tvoje face sve i svasta :D

The plot focuses on Adam's life during the aftermath of a 10.3 magnitude earthquake, which shatters his life as a citizen, while the rest of the world is under a water crisis.

Mene zanima kako neko moze ovo da prezivi u tako urbanom podrucju . Gde je ziveo , u podrumu ili atomskom sklonistu ?

I Am Alive is an upcoming action and survival FIRST PERSON video game by Ubisoft to be released on PlayStation 3, Xbox 360, and ported to Microsoft Windows.

^recimo da je ovo plus , mozda bude nesto slicno FEARu na neki nacin da iskace ispred tvoje face sve i svasta :D

Hm...ako je survival ne mora da znaci da je horror survival...sto je inace FEAR!Barem sam ja stekao taj utisak...
A ja sam bas mislio s obzirom da je Ubi u pitanju da ce biti nesto vise na foru Assassins Creed-a tj iz THIRD PERSON perspektive + to neko penjanje i sl.

Poslednja izmena:
Jes to sto kazes ...
Ali dobro , nisam mislio survival horror . On je vec u horroru kad je zavrsio tako :D
Nego mislim pre na to sto ako je igra open style i manje linearna iz te perspektive ima mnogo potencijala da uplasi na neke random stvari jer jednostavno ne znas sta da ocekujes u startu samom .

Koja je poenta tih mracnih filmova?
Polako nas pripremaju na kataklizmu ( sida, canceri, H1N1, Korea, Iran, Alieni, Predatori,Nibura ... )

Ma gluposti... Smorish se samo...

Ne znam da li je bilo poznato,ali igra ce koristiti UE3.

Prilozi

• I_Am_Alive.jpg
    I_Am_Alive.jpg
    28.4 KB · Pregleda: 62
ima neko vreme da sam video trailer za igru i procitao jos neki info i cini mi se da ce bas svideti, posto volim da istrazujem okolinu u igricama, a ova ce definitivno imati to u sebi, a i bice sigurno gomila nekih caka i fora za prelazak nivoa, sto moze da bude samo plus....

koliko se secam, prvi deo igrice se odigrava u nekom soliteru posto je ceo prolaz odvojen nekom provaliom ili tako nesto, pa glavni lik trazi izlaz i td...

Igra ce koristiti isti engine kao i Splinter Cell:Conviction...

Takodje je izlazak igre pomeren na sledecu godinu, tacnije nece izadji u ovoj poslovnoj godini koja traje do aprila 2011. Tako da igru mozemo da ocekujemo tek posle aprila 2011...

Pocinjem da sumnjam da ce se ova igra ikada zavrsiti!

Ova igra dosta podseca na naslov iz 2002 za PS2 SOS: The Final Escape, izgleda kao neka vrsta njengo remake, s obzirom da je to i jedina igra do sad gde glavni lik prezivljava prirodnu katastrofu, a ne zombije, vukodlake i druga cudesa.

Treba da prezivi ostale prezivele sto je jos gore od zombija i ostalih klasicnih negativaca. Ljudi su najgori

Po nekim informacijama po netu igra će biti console only,sto uopšte ne čudi...

These reports pointed towards the possibility of Ubi making this a PSN and Xbox Live digital release

Poslednja izmena:

Podseca pomalo na Book of Eli... :)

Meni se svidja, mada vidim da su skroz promenili kolorit same igre. Sad izgleda dosta ozbiljnije i mracnije...

Poslednja izmena:
Ovo ne izlazi za PC, na zalost. Jos prosle godine oko E3 sajma su rekli da, zbog ovolikog odugovlacenja sa developingom i bacenih silnih para u isti, ce igra izaci kao downloadable game only na PSN i XBLA.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ovo ne izlazi za PC, na zalost. Jos prosle godine oko E3 sajma su rekli da, zbog ovolikog odugovlacenja sa developingom i bacenih silnih para u isti, ce igra izaci kao downloadable game only na PSN i XBLA.

:crash:

Ko kaze da ovo ne izlazi za pc? According to all gaming sajtovi, svuda pise da je u opticaju i pc verzija...

Cisto sumnjam da ce ovo izaci na PSN/Live... Ne izgleda mi kao igra koja spada u takavi tip igara za distribuciju preko njihovih online shop-ova!

Verovatno ce i ovo putem Convictiona, prvo su svi mislili da ce da izadje, pa onda dugo vremena cutnja i kao otkazana, pa onda komplet redizajn igre, pa tek onda ponovo najavljena...

Bas bi mi dobro legao survival horor u ovom setingu... Samo da ne bude nakrivljenih zgradurina, naslonjenih jedana na drugu i takvih nebuloza...

^ ne znam sta si hteo da kazes?
... ti neboderi tako naslonjeni jedni na druge izgledaju glupo i nelogicno , i ne znam da li to mogu da popuse i deca predskolskog uzrasta... meni ubijaju imerziju.

Sto nelogicno, ko kaze da je to nemoguce? Doduse, posle americke demonstracije da avion koji udari u vrh zgrade moze da je srusi bolje nego demolition team zaduzen za to, cudi me da neko i dalje zivi u tim oblakoderima koliko su nesigurni i krhki...
U svakom slucaju nebitno, bitno je da ovo izadje za pc, a to dal ce da se zgrade podboce ili zagrle i ne predstavlja nista za samu igrivost, zar ne? :)

Vrh Dno