tomato je napisao(la):Da li neko ima ovu memoriju, i kako radi. Moduli su od 256mb @400
Evo ja je stavio i to u dve ploce i cuti nista ne pisti. :mrgreen:vrobec je napisao(la):U Abit NF7(-S) ne moze da se stavi, ploca samo pisti u bilo koji slot da se stavi.
Broz je napisao(la):Abit ne treba ozbiljno shvatati...
Ipak XMS ddr400 je cudo od memorije🙂
tomato je napisao(la):Sta bi bio best buy 2x256 ddr333/400?
byMaX je napisao(la):...
Sta treba ozbiljno shvatiti... ? Neki ASUS ... (LOL)?
deka je napisao(la):Ja imam Hynix DDR 400 i za sada radi korektno (doduse sa "optimal settings").
Sasa je napisao(la):Eh... da je iskopati jos neki od onih Winbonda 🙂
Dual mod na nForce ploci moze da minimizira losiji tajming, ali za 30-tak evra je sasvim super jer radi stabilno na 200 Mhz .simpson H je napisao(la):...
Evo ja je stavio i to u dve ploce i cuti nista ne pisti. :mrgreen:
Memorija nije losa uopste,ko nije previse zahtevan korisnik.Radi stabilno na 212 Mhz na slabim setovanjima,a sta drugo ocekivati od memorije kojoj 768MB kosta koliko i 256MB Corsair-a 😱
tomato je napisao(la):Alo, likovi, ustanovismo da je hynix *******! Pitah vas za samsunga pc3200!!! Ako mozete ovde da date komentar ili da otvorim novi tred. Naisao sam na neku dosta jeftinu memoriju pomenutog proizvodjaca, pomenute brzine. Da li postoje razlike u serijama samsunga pc3200, i naj vaznije koja su vam iskustva?
Hvala na razumevanju.
tomato je napisao(la):Alo, likovi, ustanovismo da je hynix *******! Pitah vas za samsunga pc3200!!! Ako mozete ovde da date komentar ili da otvorim novi tred. Naisao sam na neku dosta jeftinu memoriju pomenutog proizvodjaca, pomenute brzine. Da li postoje razlike u serijama samsunga pc3200, i naj vaznije koja su vam iskustva?
Hvala na razumevanju.
Ima kod nas Kingston DDR400 i u ValueRAM (standardna setovanja) i u HyperX varijanti (za oštra setovanja), bilo je i DDR434 HyperX. Nisam nijednu lično isprobao...tomato je napisao(la):neko poredjenje sa kingston VR memorijom 2x256, na koju nisam nailazio u cenovnicima u ddr400 varijanti, tako da me interesuju iskustva sa ddr333, a ako neko zna, odnosno i ako postoji kod nas ddr400?
tomato je napisao(la):Hvala Maxer!
Jos jedno pitanje, ako moze neko poredjenje sa kingston VR memorijom 2x256, na koju nisam nailazio u cenovnicima u ddr400 varijanti, tako da me interesuju iskustva sa ddr333, a ako neko zna, odnosno i ako postoji kod nas ddr400?
Stevs je napisao(la):Evo upravo sam probao Hynix 3200 i mogu Vam reći da je memorija očajna. Izvadio sam svoj NCP 266 koji radi na 333 max setovanja i ubacio dotičnu memoriju i naravno nije htela ni da prođe ni nalaženje ide uređaja, a kamoli da podigne swinjdows. Nije bez veze 32€ 256Mb..
Pa napisao sam gore da memorija ne trpi ostre tajminge, ali zato trpi visok FSB. Na ostrim tajminzima ne moze da radi ni na 166, ali na labavijim moze i do 230. Specifikacija memorije je CAS 2.5 3-7-3, ako ne i 4-8-4nesharm je napisao(la):Uzeo sam tu memoriju od Gedze na probu i samo da prijavim da sa zategnutim setovanjima sam postigao 160 magistralu (modul 512 MB), a sa NCP PC2100 sam postigao 161 O🙂 , toliko o Hynixu... ;P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari