Šta je novo?

Hyndai Q790?

• Začetnik teme Začetnik teme Ripper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Nameravam da kupim jevtinu 17icu, a za ovu sam cuo (hm>video) u PCPressu. Odgovara mi sto je malih dimenzija i ceno-srebrne boje, sad oni imaju zamerku sto se tice boja ali mislim da mi to nece biti vazno. Upotreba pretezno kucna i studentska...
Jel imao neko iskustva sa doticnim?
(ja sam uzivo video q770 i monitor je OK)

boje ne valjaju jel? pa sta kazu? plava umesto zelene? ljubicasta umesto roze? 🙄
enivej, super je Q... 😉

RipperBIA je napisao(la):
Nameravam da kupim jevtinu 17icu, a za ovu sam cuo (hm>video) u PCPressu. Odgovara mi sto je malih dimenzija i ceno-srebrne boje, sad oni imaju zamerku sto se tice boja ali mislim da mi to nece biti vazno. Upotreba pretezno kucna i studentska...
Jel imao neko iskustva sa doticnim?
(ja sam uzivo video q770 i monitor je OK)

Verovatno najbolji izbor u toj klasi cene od oko 145 €.
Barem bi bio moj izbor.

e kad se gosn. ronald i ja slazemo il' je Q790 najbolji monitor na svetu, il' ce isti uskoro da nestane u sudaru s meteorom. 😀

"oni imaju zamerku sto se tice boja"

A je li? Ček da vidim šta sam ono beše napisao 😀 .
Šalu na stranu, nije uopšte loš monitor, naročito za te pare. Nije ništa fenomenalno ali može da posluži. Zamerka na boje je što su mu nekako tamne i što je bela skoro siva, pa ako se baviš grafikom to ti i neće baš prijati. Za svakodnevne zezancije tipa Word - Web - Mail je OK.

Hvala na komentarima. I ako ne nestane u sudaru sa meteorom, :boom: kupujem ga sa sve ASUS Terminator masinicom i A4 crnim periferijama! Mislim da ce lepo da se uklopi!
P.S. Ako belo nije belo, tu je novi ACE! (sad mozda i ne kazu tako al tako nekako type; )

Nazad
Vrh Dno