Šta je novo?

Hunted: The Demon's Forge

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
15f39zb.jpg
2il1wew.jpg

Developer: inXile
Izdavac: Bethesda

Bethesda
Ne zna se datum izlaska, a izlazi za PC, X360 i PS3...

When Bethesda tells you it has a new IP to reveal at a show like GDC, you clear your schedule. During the show, the company camped out in a suite with small sign taped to the door, and we were asked to keep the very existence of the meeting under our hat until the embargo was up. Luckily, we're now able to tell about the publisher's newest game: it's coming to the Xbox 360, PlayStation 3, and PC, it will be out "when it's done," and it's a two-player co-op dungeon crawler called Hunted: The Demon's Forge.

Coming out of the tradition of Dungeons and Dragons and multiplayer MUDs, Hunted is a two-player co-op game focusing on a pair of heroes: E'lara and Caddoc. E'lara specializes in ranged weapons, while Caddoc prefers to wade in with his melee weapons. They look how you'd expect: a very attractive female and a muscular hulk. (Remember kids: the best armor for females in video games is something that shows as much skin as possible.)

The two players that control these characters are able to play with each other online. No split-screen, as the team wanted to keep up a certain level of graphical performance. The game has been in development for two years, and the work is easy to see: it looks beautiful, with detailed weapons and enemies. The environments are likewise large in scale. While this is a dungeon crawl, be prepared for some sweeping vistas and epic set pieces.

The perspective is third-person, and co-op finds its way into every aspect of gameplay. You'll be able to carry three potions to resurrect your partner and, in a nice twist, you can see them on your belt; you visually know how reckless or tight you have to play the game. You can throw these vials across the level as well... if you can see your downed comrade, you can rescue them. Both characters are able to use magic to buff the other, and we had the chance to see this in action during a boss fight. Caddoc used his strength to hold down a weakened monster so that E'lara could shoot an arrow into a weak spot to kill it.

http://arstechnica.com/gaming/news/...operty-online-co-op-dungeon-crawler-a-hoy.ars

Poslednja izmena:
Ovakve igre uglavnom imaju co-op, uz par izuzetaka od toga pravila. Nego, jel ovo i dalje Gamebryo? Grafika je fino našminkana ali mi se čini da GB pokazuje svoju ružnu facu na par mesta.

Unreal...to i nije puno bolje. Smem da se kladim da si na ovu igru nabasao tražeći alternativu za Demon's Souls :p

Šalu na stranu, bilo bi lepo kada bi dobiti neki novi Blade of Darkness ali po ovim slikama mi se čini da će ovo biti još jedna, belosvetska glupost od igre.

Bilo mi je samo interesantno sto Bethesda stoji iza ovoga...:p

E otkad nisam igrao dobar H&S... (atrofirale mi ruke...)

Valjda ce Bethesda da umoci i malo RPG ?

Oni ne prave igru nego je izdaju. Inace, oni su vec izdavaci RPG-ova, Fallout 3, Elder Scrolls Oblivion...

E otkad nisam igrao dobar H&S... (atrofirale mi ruke...)

Valjda ce Bethesda da umoci i malo RPG ?

Probaj Two Worlds 2. Combat je lošije izveden nego što bi ja voleo ali čisto sumnjam da će ovaj Hunted imati bolje izveden combat. Plus imaš solidnu RPG komponentu (kao u Oblivionu) što je veliki plus pošto mi se Hunted čini suviše "ograničenim" za moj ukus.

Evo nađoh video. Klasičan klik fest kao i većina modernih igara ovog tipa.

[YOUTUBE]xl10tC6oiUY[/YOUTUBE]

Igra se pojavila,ajde da cujemo utiske ;)

Gledao sam juce malo video stream, izgleda kao GOW Fantasy Edition. Po komentarima deluje dosta repetitivno sa slabom pricom. Svetliji nivoi su i ok, ali su zato ostali nivoi previse tamni. Mozda je zabavno kao coop, ali ne ocekujem neke pozitivne ocene.

http://www.justin.tv/gadgetz_justin/b/286980491

Zar stvarno niko ne igra ovo? :)

Shto, jel bi trebali? Da nisu mozda iznenadili iliti "opravdali ocekivanja"? Daj neki utisak ako si igrao malo.

Shto, jel bi trebali? Da nisu mozda iznenadili iliti "opravdali ocekivanja"? Daj neki utisak ako si igrao malo.

Ne znam, zato i pitam, da podeli utiske ako je probao, ali niko se ne oglasava a proslo je vec 3 dana od izlaska. Ja cu sutra instalirati,skidam je sad :D

Ja sam probao, smorio sem se jos na samom pocetku, verovatno je necu ni igrati... Mozda je kasnije bolja ali me je jednostavno odbila

Ne znam ni sam, jednostavno prica je neubedljiva a makljaza me nije nesto odusevila. Mada sam vrlo malo igrao, nisam bas kompetentan da cenim o ostatku... Imam i bolje igre koje nikako da stignem odigram

Puno se ponavlja. Arealima se vidi da su iz jednog skromnog tool-a. I ako je vizuelno na nekim mestima cool. nije nista novo. A story je mlaka ko mleko za bebe. #jedino sto moza spazi igru je njen level-editor ili co-op...ako!

Ne znam ni sam, jednostavno prica je neubedljiva a makljaza me nije nesto odusevila. Mada sam vrlo malo igrao, nisam bas kompetentan da cenim o ostatku... Imam i bolje igre koje nikako da stignem odigram

Slažem se sa tobom, Svarože, ali zato sam ja siguran da je ovo težak izbljuvak...
Ne mož' be' od babe da napraviš đevojku, nikako...
A toliko dobrih igara je izašlo u poslednje vreme da ne zna čovek šta će pre da cepa.
Doduše, koliko ja vremena imam za igranje, meni je to "poslednje vreme" i 2010. :d

Instalirao... pokrenuo i deinstalirao u roku od odma'... Očaj živi. Još je gori od Rise of the argonauts. Ovo je samo za kamikaze.

UT3 engine u jednom od najgorih izdanja ikada. Dizajn celokupne igre, tj likova, kostima, oružja, protivnika etc. pa onda i sam gameplay, priča, voice acting... Nema šta da valja u ovoj nesreći od igre.

Nisam ni 10 minuta izdržao. Nisam imao strpljenja da se mučim i nadam da će eventualno biti bolja kako bude odmicala, jer bih to strpljenje uludo spiskao, ovome nema pomoći.

Zaista nemam običaj da pljujem ovoliko po nekoj igri, ali ova igra to zaista zaslužuje. A nadao sam se da će da bude bar malo igriva, da mozak malo spakujem u fijoku i opustim se.

Pa i ne treba da pljujes nesto sto si kako sam kazes odigrao "10 minuta"! Od kad se to igra ocenjuje na osnovu 10 minuta?

Btw. Igra je dobila dobre ocene.

Pa i ne treba da pljujes nesto sto si kako sam kazes odigrao "10 minuta"! Od kad se to igra ocenjuje na osnovu 10 minuta?

Btw. Igra je dobila dobre ocene.

A i bethesda je ovo izdala, pa sam i ja pomislio da će možda i da valja... Boy, was I wrong...

Recimo da na ulici vidiš težak gabor od devojke, nos kao sajla, ćopa, ima govornu manu i pogled kao koza... Da li bi je startovao i nadao se da će vremenom da postane pristojno lepa i pametna cica ili ćeš da ideš dalje... pogotovo pored mora dobrih riba u gradu?

Slobodno instaliraj igru, veruj ocenama i podari joj mnoge sate, nadam se da će ti se na kraju svideti. Meni je bilo žao i tih deset minuta što sam joj podario. Jednostavno nije imala ni jedan element koji bi me privukao da igram još malo i jednostavno nisam imao čemu da se nadam u nastavku igranja. To je moje skromno mišljenje.

Ljudi su pitali za neki komentar jer ih nije bilo. Ja sam igru probao,
smorio se u rekordnom roku i ostavio komentar, a tome služi ovaj forum. A da ne bude neke zabune u vezi nekakvog "elitzma" ili slično, sebe smatram najobičnijim kežual gejmerom (mnogo posla, malo vremena za zezanje), ali ipak imam jedno solidnih 20-tak i kusur godina iskustva s PC gejmingom, pa mogu sebi da dozvolim da steknem generalni utisak o nekoj igri i posle deset minuta igranja, pogotovo jer ne ocenjujem igru za časopis ili sajt već iznosim mišljenje o svom kratkotrajnom i mučnom iskustvu na jednom forumu. A ako sam se prevario i igra je zaista dobra, to čak neće biti ni neki veliki gubitak za mene, jer ima more igara koje su za tih istih desetak minuta ostavile daleko bolji utisak. Verujem da će se ovo nekom i svideti, ukusi su različiti.

Savetujem ti da probaš igru i ostaviš svoj komentar, budući da u tvom postu nije bilo nikakvih konkretnih informacija o igri, sem da je dobro ocenjena, što može da bude veoma diskutabilan znak kvaliteta u današnje vreme.
BTW, kad smo već kod ocena, evo jedne http://www.gamespot.com/pc/action/huntedthedemonsforge/index.html;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno