Mi smo gameri. Mi ne shvatamo poredjenja sa curamaA i bethesda je ovo izdala, pa sam i ja pomislio da će možda i da valja... Boy, was I wrong...
Recimo da na ulici vidiš težak gabor od devojke, nos kao sajla, ćopa, ima govornu manu i pogled kao koza... Da li bi je startovao i nadao se da će vremenom da postane pristojno lepa i pametna cica ili ćeš da ideš dalje... pogotovo pored mora dobrih riba u gradu?
Slobodno instaliraj igru, veruj ocenama i podari joj mnoge sate, nadam se da će ti se na kraju svideti. Meni je bilo žao i tih deset minuta što sam joj podario. Jednostavno nije imala ni jedan element koji bi me privukao da igram još malo i jednostavno nisam imao čemu da se nadam u nastavku igranja. To je moje skromno mišljenje.
Ljudi su pitali za neki komentar jer ih nije bilo. Ja sam igru probao,
smorio se u rekordnom roku i ostavio komentar, a tome služi ovaj forum. A da ne bude neke zabune u vezi nekakvog "elitzma" ili slično, sebe smatram najobičnijim kežual gejmerom (mnogo posla, malo vremena za zezanje), ali ipak imam jedno solidnih 20-tak i kusur godina iskustva s PC gejmingom, pa mogu sebi da dozvolim da steknem generalni utisak o nekoj igri i posle deset minuta igranja, pogotovo jer ne ocenjujem igru za časopis ili sajt već iznosim mišljenje o svom kratkotrajnom i mučnom iskustvu na jednom forumu. A ako sam se prevario i igra je zaista dobra, to čak neće biti ni neki veliki gubitak za mene, jer ima more igara koje su za tih istih desetak minuta ostavile daleko bolji utisak. Verujem da će se ovo nekom i svideti, ukusi su različiti.
Savetujem ti da probaš igru i ostaviš svoj komentar, budući da u tvom postu nije bilo nikakvih konkretnih informacija o igri, sem da je dobro ocenjena, što može da bude veoma diskutabilan znak kvaliteta u današnje vreme.
BTW, kad smo već kod ocena, evo jedne http://www.gamespot.com/pc/action/huntedthedemonsforge/index.html![]()
ovo je izdala bethesda? pa oni odavno nisu sinomim za kvalitet :|
Mi smo gameri. Mi ne shvatamo poredjenja sa curama![]()
shvatamo ali njegovo poredjenje je bzvz. On je ocenio devojku na osnovu izgleda. A ako bi popricao malo sa njom mozda bi mogla da mu bude ortakinja, i da provede dosta vremena sa njom
Crysis 1 je tu da te ocara izgledom (kao sexy plavusa za jednu noc), Crysis 2 (da, dokazano je da ima losiju grafiku, bar za sada) ima bolju mehaniku, a to nije moglo da se vidi iz prvih 10min igre.
Inace verovatno je Hunted ******, ali pa sta je ko ocekivao, probamo malo (ionako nam je za dz), ako ne valja onda delete. Kao sto rece covek, nije da nema sta da se igra![]()
Jes' i to što kažeš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari