veruj da mi je par sati u rukama, na izgled jako fin, leži u ruci, 4gb prostora, ima dobar zvučnik što mi se svidja, nije tih, jedina mana je ram , samo 512 od toga većinu uzima sistem,
kamera ok, 5mpx, prednja 0,3, ja sam zadovoljan, ovo mi je 4, huawei već, samo ih menjam, aplikacije su na ekranu, nema aplikacijski menu, eto toliko za sada, ako šta koga interesuje još nek pita,
ubaciću posle još neku reviziju dok promenim malo launcher i tako,
Telefon je preslikan G510(koji sam imao i za koji postoji gomila custom romova) samo sa jačom baterijom.
Nisam rekao da može već da su telefoni sličnih specifikacija.
Na Modacu nema ni reči o ovom modelu tako da će teško biti custom romova.
Na Telenor sajtu piše da je baterija od 2460mAh a na svim drugim sajtovima 1700mAh,ista kao u G510:trust:.
Koji cpu ima y530, Cortex-A7 ?
Mozes li da okacis neku slicicu s kamere. I da li snima u 720p ?
Izvini sto smaram, razmisljam se da uzmem ovaj telefoncic kod telesmora.
http://www.sendspace.com/filegroup/42DcD6dbnu8ARr0A2P8JCw
ubacio sam sd od 8gb u njega i pokusavam da instaliram gta sa (cisto da vidim kako radi adreno), medjutim umesto da skida data na sd on skida na telefon koji ima samo 900mb za aplikacije i nece naravno da instalira. Gta ima oko 2gb data folder.. kako da intaliram gta na sd a ne na internu, jel ima neko iskustva sa vecim aplikacijama?
ovako imam problem sa ovim mobitelom kada ga spojim na racunar preko usb kabla nemoze racunar da ga instalira a nisam dobio cd nikakav kao drajver il slicno da imam a kupio sam nov u bh telekomu ako neko zna rjesenje pisite hvala pzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari