Šta je novo?

Huawei Watch

Ima ih u G, cene od 32 do 75k za gt5 pro:unsure:

Ok cena, ici ce to dole, vec ga ima na lageru + free Huawei freebuds 5i.

1726823238528.png

Poslednja izmena:
U G***** daju poklon slusalice huawei 5i, ne znam kakve su slusalice, ali uz popust od 15% ispadne dzabe cena za sat i slusalice, jedino sto je crna pro verzija, nema sive sa titanijumskom narukvicom.

Sviđa mi se novi GT 5 ali sviđa mi se i T-rex 3 . Sad sam u dilemi da li uzeti na akciji u G novi GT ili sačekati da se pojavi T-rex .

Да ли је могуће повезати 2 хуавеи сата са апликацијом под једним налогом?
Рецимо, стари ГТ2 за спортове и спавање, а ГТ4 или 5 остатак дана.
И онда да се све лепо сабира и спаја у апликацији.

Nisam ispratio situaciju oko satova, uzeo bih ženi iz GT serije,
Kupujem novo, online i može da se vrati ako je neki problem.

GT 3 42mm zlatni sa bež braon narukvicom 130 eur. Brine me da nije starija proizvodnja pa da baterija rikne pre vremena.
GT 5 41mm sa freebuds 249 EUR plavi i crni ili 259EUR zlatni sa kožnom narukvicom.

GT 3 reklamiraju da duže traje baterija. Žena je nezahtevan korisnik. Trebaju joj samo veza sa telefonom i notifikacije, da pogleda povremeno jel ima nešto bitno kada tel nije u ruci, i da je lep, da baterija traje duže. Slušalice imamo i viška. Jedino da odu na poklon.

Šta je u ovoj situaciji bolja opcija?

Mislim da je bolja opcija GT 5 iako je veća cena . U pitanju je nov model , duže će trajati svakako, novija je baterija . E sad stvar ukusa kome se šta sviđa mada razlika u ceni nije zanemarljiva .

Posle 4,5 godine druženja sa Amazfit Stratos 3 došlo vreme za zamenu . Iako sam želeo opet Amazfit i to t rex 3 razum je prevladao i zbog domaće garancije i kupovine na rate kupih Huawei watch gt 5 pro black . Sat je odlično izrađen, čvrst a opet lagan . Dosta opcija mada će trebati malo vremena da se naviknem na način korišćenja. Nekako mi je amazfit bio jednostavniji. Nisam ukapirao kako da mape sa petrol maps ubacim u sat pa da ih koristim dok šetam . Kad se malo više budemo družili napisaću .

Prilozi

• IMG_20241003_181637.jpg
    IMG_20241003_181637.jpg
    118.6 KB · Pregleda: 109
Nek je srecno druze, pa bolji da promenis. 😁
Izrada sata je mnogo dobra, bices zadovoljan. Softver je prelak za koriscenje, bukvalno za dan ces za sve da se snadjes, odvoj sat vremena za sat i to je to.
Kako ti se svidja izgled sata, po netu kazu da je sivi dosta lepsi?
Uzimam i ja isti sat, videcu kad cu posto mi nije trenutno hitno, samo me muci crna boja, da ne bude problema zbog ogrebotina, bez obzira sto je Ti, sivi je ipak bolji, mozda i gresim.

Iskreno nisam hteo sivi jer već imam dva redovna siva sata ( Citizen Night Hawk i Blue Angels ) i sad sam hteo da promenim a iskreno mi se ne sviđa sivi sat kao smartwatch jer previše liči na redovan sat. Stvar ukusa kako se kome svidi . Mislim da na ovu boju mogu da kombinujem razne boje narukvica a ne znam da li siva verzija može da menja narukvicu . Ne kapiram kako da ubacim mape na sat , ima neke petrol mape ali nisam našao opciju da ih učitam na sat . I ne kapiram back dugme . Za ogrebotine ne znam,videćemo deluje čvrsto za sada .

Mozes da kombinujes sta god zelis, sto je i prednost. Moze i tamo da se menja. Ali izgleda dosta ruzno, zato je i meni izbor crna boja, zato sto ce sat da se koristi za trening, za ostale prilike imam drugi sat.
Za mape bi trebalo da ima instalirana aplikacija. Koliko vidim ima i offline mape, nadji na netu gde se nalaze i kako da skines.
Nema nazad, imas- pocetni ekran ili da udjes u meni, gornji taster i za trening, donji. Nazad je svajp sa leva na desno.
Ne bi trebalo da bude nicega, ali kolega me ubedio da ne valja kad je "Titanijum obojen" i od tad samo siva boja. 😅

Mene zanima kako se ponaša gps pri treningu? Trenutno koristim magic watch 2, blago reci da sam razočaran kad krene da me signal šeta po zgradama, šumama, masi kilometrazu..

Ako je verovati recenzijama po netu jedan od najboljih, veliko unapredjenje na polju gps-a.

Ako je tako, onda bih i kupio ali samo me to kopka, jer svaki brljavi sa gps-om. Gledao sam jednu recenziju na yt i tu je stvarno bilo kako treba, neka sitna greskica ali nije strasno. Meni dodje moj omasi distancu za kilometar

Mene zanima kako se ponaša gps pri treningu? Trenutno koristim magic watch 2, blago reci da sam razočaran kad krene da me signal šeta po zgradama, šumama, masi kilometrazu..
Katastrofa je mw2 dok recimo na gt3 pro sve perfektno radi, verujem da je tako i na gt5 pro.

Koristio si gt3 pro pa pričaš iz iskustva?

Kolega ima Huawei watch gt2, njemu je isto katastrofa

Ja sam imao gt3 pro i sve je radilo kako treba, bez greske.

Samo da ne šalje gps preko zgrada i nabija kilometrazu 'D
Мени гт2 ради супротно, смањује је доста.
Упаљене су ми и адидас и асикс апликација поред сата. На рецимо 10к пар пута буде одлично, скоро у метар, онда следећи пут мање скоро километар, и то увек зезне овај први км највише, па постепено је све ближи тачној дистанци. Наравно, највише га мучи градско трчање, на отвореном је добар најчешче.

Какав је гт4 по том питању, меркам зелени неко време, много ми је лепши од плавог гт5.

Meni je gt 4 radio isto kao i gt3 pro, i jedan i drugi su radili bez greske i bila je ista kilometraza gde sam trcao, znam otprilike koliko ima i isto su pokazivali. Signal se nije gubio ni na jednom satu, bez obzira gde sam bio.
Na gt5 seriji su unapredili gps i da dobro radi i kad je oblacno vreme.
Gt4 se kod mene lose pokazao, izrada je bas losa, ogrebotine je vec dobio drugi dan, a nigde ga nisam zakacio. Ako imas mogucnosti idi na gt 5 ili ako mozes gt5 pro.
GT5 pro je sad vec 40k sa garancijom, a dobijas i slusalice koje mozes nekome da poklonis.

Videh malopre gt5pro. Nisam oduševljen uživo kako izgleda, zeza ga ona boja pored kućišta gde se kači narukvica, bolje i to da su stavili skroz crno da bude a ne onako

Evo i ja se ponovio sa gt5 black, do sad me dobro služio gt prve generacije sto je za mene veliki skok unapred. Za sada sve radi kako treba, kupio sam ga u Nemačkoj dok sam na putu 249e, huawei slušalice i Huawei health + vip članstvo 3 meseca. Nisam hteo da čekam povratak, a lako mogu garanciju da ostvarim ako bude trebalo. Šteta je što ne radi google pay, ali to sam znao da neće raditi pa ajde i nije neka velika šteta. Sad se još upoznajem sa opcijama ali za sada prezadovoljan

Prilozi

• IMG_20241008_211437.jpg
    IMG_20241008_211437.jpg
    129.9 KB · Pregleda: 81
Da li običan gt5, ima mogućnost kucanja poruka sa sata ili ne?

Nema, bar ih ja nisam našao :D
Dobio sam GT 5 Black al koliko vidim, imam samo opciju čitanja obaveštenja koja stižu na telefon (sms, wa, viber, mail itd...)
Iskreno, ovo mi je prvi smart sat pa ne znam da li negde nešto treba dodatno da se podesi :D

Nešto gledam po yt, pa sam bas za taj black (i za plavi) video, da na sms i wa može da odgovori. Kada ti zvoni sat, isto ima opciju za brze poruke.

Na sajtu Huawei-ja ima slika gde se vidi tastatura ili to će kod nekih možda doći preko nekog update.

Prilozi

• Screenshot_20241012_103637_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20241012_103637_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 35
Nazad
Vrh Dno