WladiMeer81
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.04.2018
- Poena
- 80
Hoce se desiti neki apdejt u skorije vreme ?
Kako nema opcije za odgovaranje na poruku? Ja sam na SMS odgovarao tako sto sam kucao poruku na mini tastaturi, doduse najvise da probam kamo je to kuckati na satu, probao jednom i nije to za mene.Da li ikako može da se podesi na Watch GT3 Pro da može da menja pesme na satu koje sam pustio na telefonu sa Deezer-a npr.? Imam ovaj sat već skoro godinu dana, odličan je estetski i što se tiče funkcionalnosti i skinova, ali za dodatne applikacije truba
Takođe nisam primetio da one custom predefinisane poruke nekad mi rade, nekad ne - npr. za Viber kada mi stigne poruka mogu da odgovorim sa custom predefinisanim porukama, a kada mi stigne običan sms samo sa onim generičkim koje već postoje.
Takođe, nema opcije odgovaranja poruka na samom satu što je malo bzvz....
Nemam, ne znam gde dobiješ tu opciju za "mini tastaturu", mogu samo predefinisane poruke da koristim.Kako nema opcije za odgovaranje na poruku? Ja sam na SMS odgovarao tako sto sam kucao poruku na mini tastaturi, doduse najvise da probam kamo je to kuckati na satu, probao jednom i nije to za mene.
E sad ovo vazi za 'smart' mod, ako si u 'battery saver' modu onda odgovaranje na poruke kucanjem poruke nije moguce.
Ono što sam uspeo je da kontrolišem muziku iz telefona ili sata koja je u samoj memoriji. Spotify nisam probao ali Dezzer ne radi.Ne znam za dizer, ali ja na Spotify menjam pesme bez ikakvih dodatnih podešavanja.
Meni su odvojene opcije, muzika i kad pustim spotifu pojavi se posebno za njega, isto izgleda kao za obicnu muziku samo je fizicki odvojeno.Nemam, ne znam gde dobiješ tu opciju za "mini tastaturu", mogu samo predefinisane poruke da koristim.
Ono što sam uspeo je da kontrolišem muziku iz telefona ili sata koja je u samoj memoriji. Spotify nisam probao ali Dezzer ne radi.
Ta prva opcija je za Huawei Music.Meni su odvojene opcije, muzika i kad pustim spotifu pojavi se posebno za njega, isto izgleda kao za obicnu muziku samo je fizicki odvojeno.
A koji telefon imaš? Nisu sve opcije dostupne sa svim telefonima nažalost.Meni su odvojene opcije, muzika i kad pustim spotifu pojavi se posebno za njega, isto izgleda kao za obicnu muziku samo je fizicki odvojeno.
A koji telefon imaš? Nisu sve opcije dostupne sa svim telefonima nažalost.Meni su odvojene opcije, muzika i kad pustim spotifu pojavi se posebno za njega, isto izgleda kao za obicnu muziku samo je fizicki odvojeno.
Uspeo sam da nađem mora da se samo skroluje sa donje strane sata na gore i "vidiš" muziku sa fona koju kontrolišeš - sjajnoMeni su odvojene opcije, muzika i kad pustim spotifu pojavi se posebno za njega, isto izgleda kao za obicnu muziku samo je fizicki odvojeno.
Pixel 7 Pro.Ta prva opcija je za Huawei Music.
A koji telefon imaš? Nisu sve opcije dostupne sa svim telefonima nažalost.
A koji telefon imaš? Nisu sve opcije dostupne sa svim telefonima nažalost.
A da, nalazi se ispod njihovog music.Uspeo sam da nađem mora da se samo skroluje sa donje strane sata na gore i "vidiš" muziku sa fona koju kontrolišeš - sjajno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari