Šta je novo?

Huawei Watch 3 Pro

Huawei je poznat da brzo zaboravi stare modele satova. Sem Harmony OS 4, ovaj sat ce dobiti jos koji update i to je to, ne ocekujem da ce biti vise neki feature update samo eventualno nek security update.

Sat radi odlicno,nije telefon pa.da mi trebaju neki apdejti
Izgleda kao avion nikakav problem u radu ,baterija dobra,sta vise ocekivati od.njega
Za apple i samsung i dalje svemirski brod

Imam mali problem sa Watch 3 pro.
Često idem na plivanje i naravno koristim ovaj sat. Desi se da, jednostavno, ne izmeri jednu ili dve širine bazena koje preplivam. Jednostavno kao da ih proguta. To se dešava samo kada plivam kraul ako to nešto znači

Da li ikako može da se podesi na Watch GT3 Pro da može da menja pesme na satu koje sam pustio na telefonu sa Deezer-a npr.? Imam ovaj sat već skoro godinu dana, odličan je estetski i što se tiče funkcionalnosti i skinova, ali za dodatne applikacije truba :rolleyes:

Takođe nisam primetio da one custom predefinisane poruke nekad mi rade, nekad ne - npr. za Viber kada mi stigne poruka mogu da odgovorim sa custom predefinisanim porukama, a kada mi stigne običan sms samo sa onim generičkim koje već postoje.

Takođe, nema opcije odgovaranja poruka na samom satu što je malo bzvz....

Ne znam za dizer, ali ja na Spotify menjam pesme bez ikakvih dodatnih podešavanja.

Da li ikako može da se podesi na Watch GT3 Pro da može da menja pesme na satu koje sam pustio na telefonu sa Deezer-a npr.? Imam ovaj sat već skoro godinu dana, odličan je estetski i što se tiče funkcionalnosti i skinova, ali za dodatne applikacije truba :rolleyes:

Takođe nisam primetio da one custom predefinisane poruke nekad mi rade, nekad ne - npr. za Viber kada mi stigne poruka mogu da odgovorim sa custom predefinisanim porukama, a kada mi stigne običan sms samo sa onim generičkim koje već postoje.

Takođe, nema opcije odgovaranja poruka na samom satu što je malo bzvz....
Kako nema opcije za odgovaranje na poruku? Ja sam na SMS odgovarao tako sto sam kucao poruku na mini tastaturi, doduse najvise da probam kamo je to kuckati na satu, probao jednom i nije to za mene.

E sad ovo vazi za 'smart' mod, ako si u 'battery saver' modu onda odgovaranje na poruke kucanjem poruke nije moguce.

Msm da gt3 pro ne podržava kucanje odgovora, već samo predefinisane odgovore koje upišeš u app.
Ali nekad zna da zabaguje, pa mi se desi da mogu samo lupam na wa poruke da odg sa smajlijem, ne daje mi odgovore, al to nekad kad zabaguje, inače je ok.

Kako nema opcije za odgovaranje na poruku? Ja sam na SMS odgovarao tako sto sam kucao poruku na mini tastaturi, doduse najvise da probam kamo je to kuckati na satu, probao jednom i nije to za mene.

E sad ovo vazi za 'smart' mod, ako si u 'battery saver' modu onda odgovaranje na poruke kucanjem poruke nije moguce.
Nemam, ne znam gde dobiješ tu opciju za "mini tastaturu", mogu samo predefinisane poruke da koristim.
Ne znam za dizer, ali ja na Spotify menjam pesme bez ikakvih dodatnih podešavanja.
Ono što sam uspeo je da kontrolišem muziku iz telefona ili sata koja je u samoj memoriji. Spotify nisam probao ali Dezzer ne radi.

Moja greska, nazalost, kao sto su ti rekli na GT3 pro nemas mogucnost da kuckas poruke a i veruj mi, probao bi pae puta i to bi bilo to.

Nemam, ne znam gde dobiješ tu opciju za "mini tastaturu", mogu samo predefinisane poruke da koristim.

Ono što sam uspeo je da kontrolišem muziku iz telefona ili sata koja je u samoj memoriji. Spotify nisam probao ali Dezzer ne radi.
Meni su odvojene opcije, muzika i kad pustim spotifu pojavi se posebno za njega, isto izgleda kao za obicnu muziku samo je fizicki odvojeno.

Meni su odvojene opcije, muzika i kad pustim spotifu pojavi se posebno za njega, isto izgleda kao za obicnu muziku samo je fizicki odvojeno.
Ta prva opcija je za Huawei Music.
A koji telefon imaš? Nisu sve opcije dostupne sa svim telefonima nažalost.
A koji telefon imaš? Nisu sve opcije dostupne sa svim telefonima nažalost.

Uspeo sam da nađem mora da se samo skroluje sa donje strane sata na gore i "vidiš" muziku sa fona koju kontrolišeš - sjajno :D

Nazad
Vrh Dno