Šta je novo?

Huawei P9

U tehnomaniji trenutno imaju neku Huawei P9 "Smart" verziju telefona po (mislim) OK ceni (35k).

Ovo je ili greška u opisu ili neka nova verzija za koju nisam čuo. Čuo sam za P Smart koje je skoro izašao ali za ovo nisam.

Ja koliko vidim ovo je obican P9.

Pise SMART telefon, u smislu smartphone ili pametni telefon, nazalost oni su izbrali trecu opciju, skroz nelogicnu.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Jel instalirao neko ovaj poslednji update b502 full ? Ima li iskustava?

Koja vam je Emui verzija na B502?

Meni se cini kao da brze trosi bateriju za razliku od prethodnih verzija.

Koliko sam uspeo da vidim na netu ostajemo bez update-a na Oreo

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Izgleda da je tako :-( Kažu da je problem do hardware-a, što mi pomalo zvuči neverovatno jer je u pitanju telefon koji je izašao pre nešto više od 2 godine ...

Totali fail za kompaniju...I zasto bih sad ponovo uzeo Huawei?!?

Bilo je vesti, secam se kada sam uzeo P9 Lite, "Huawei pledges 2 years of updates".

Obrukali su se potpuno na tom polju.

Totali fail za kompaniju...I zasto bih sad ponovo uzeo Huawei?!?

Zato sto najpoznatiji tech sajtovi na svetu (i famozni jutjuberi) kazu da je Huawei najbolji, da P20 Pro ima ubeljivo najbolju kameru koja cak ''menja i DSLR'' i zbog slicnih umotvorina :)
#$$€€

Poslednja izmena:
Koja vam je emui verzija? Ja sa b504 imam emui 5.0.3

Build B361, EMUI 5.0.3, Android 7.0

Počeo tel da me zeza od pre par dana. Kad je uključeno zvono počne sam od sebe da zvoni kao kad me neko zove. Odradio sam i hard reset i opet isto. Ostalo sve normalno radi.
Sad mi je stalno na vibraciji,a čim uključim zvuk na zvonu posle par minuta počne pesma i traje ko zna koliko,nemam živaca da čekam da sama prestane.
U garanciji je u VIP-u do januara pa ću ga odneti kad budem u prilici.
Kakvi su za saradnju kad se reklamira tel i koliko se obično čeka na popravku?

To je do update-a koji je stigao na Tapatalk. U podešavanjima za TT stavi neki kratak ton zvona i videces da je do toga. Meni je bilo podešeno na nečujno, ali je ipak zvonio kao da me neko zove. Isti trip sam imao kao i ti.

I meni je isto TT bio na nečujno.
Sad sam stavio ton na TT i za sad ne zvoni evo već 20min. Izgleda da je bilo do toga. Hvala druže,a ja mislio da je nešto do fona.

Nema na čemu. Danas je ponovo stigao neki update i verovatno su ispravili grešku.
Edit: ipak nisu.

Poslednja izmena:
Je'l ima neko ideju kako moze da se flesuje na stock rom cigla P9-l09 posto nigde nmg da nadjem ispravnu metodu preko Dloada, buni me jer imam da skinem tri razlicita zipa preko firmware findera?

Nazad
Vrh Dno