Šta je novo?

Huawei P9

A baterija kakva je u odnosu na 383?
Meni je 383 prva verzija posle marshmallow-a, nisam smeo dalje da apdejtujem, samo kad sam pobegao sa marshmallow-a.

Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka

Mnogo je bolja na 386.
Za 391 ćemo tek videti pošto sam ga tek ubacio.

Onda cu azurirati.
Javi kakav je 391.
Samo mi reci jesi radio factory izmedju 383 i 386?

Ažuriraj. Ja sam sa 383 naš bio nezadovoljan po pitanju baterije. Radio sam factory reset, ali sa 368 na 391 nisam i mislim da nema potrebe. Za sad je na 391 baterija ista kao na 386. Ostale stvari su dobre kao i ranije.

Ok, samo jos jedno pitanje.. jesu sredili ono zatamnjivanje ekrana prilikom otvaranja dialer-a, chroma, poruka, gmaila..
Meni je ono sramotno iskreno.. Nervira me mnogo, mozda je to nekima sitnica, meni iskreno nije.

Nisu sredili. Mada kod mene to zatamnjivanje nije postojalo dok nisam odradio factory reset na 386. Sada je i na 391 i dalje tu. Mada jeste da malo iritira, ali meni nije to neki veliki propust, jer ne utiče na funkcionisanje samog uređaja.

Ažuriraj. Ja sam sa 383 naš bio nezadovoljan po pitanju baterije. Radio sam factory reset, ali sa 368 na 391 nisam i mislim da nema potrebe. Za sad je na 391 baterija ista kao na 386. Ostale stvari su dobre kao i ranije.
+1

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Odradio sam, stigao mi odmah 391. Ali da dam malo sansu 386.
Cini mi se da su ikonice malo manje.
U kameri ubacen neki kozmeticki mod, vrv za selfuse nesto..

Momci, jel nece P9 da updatuje na 7.0 preko OTA? Jel mora rucno?

nvm, dobio kada sam ubacio karticu :)

IMG_20171014_114633.png
Da li neko zna sta predstavlja ovaj mali znak + sto je uokviren? Pojavio mi se nakon update-a i ne znam sta je.. malo sam tražio po netu ali bez uspeha..

Da li je jos neko odradio update na 391? Kako ste zadovoljni.
Trenutno koristim 386 i nemam ni jednu zamjerku pa ne znam da li da radim update

Jedan lik na drugom forumu kaze da je baterija jos bolja, i da je konacno zadovoljan baterijom, a kaze sve ostalo radi podjednako dobro.
I ja sve nesto odlazem da uradim jer sam zadovoljan sa 386..

Imenjace, nemam u planu da popustim tako laki.. Tako da ako se ti sluuucajno odlucis na apdejt, javljaj utiske [emoji3]

već sam mesec dana na 391, nikakvih zamerki. izašao je i 393 samo što će meni da stigne nikad, moram da stavim neku stranu SIM karticu u mob da bih dobio OTA

Kakva ti je baterija u odnosu na 386?

pa mislim da je ista a možda i malo bolja, lako dobijem 4-5h SOTa.

Ista situacija je i kod mene. Stabilan i dosta brz. Svidjaju mi se novine sa kamerom (live photos).
Inace sinoc mi je stigao i B393 oko 275 megabajta. Donosi Google Security Patches 01.10.2017

Pozdrav, svima. Imam par pitanja u vezi ovog modela.

Kako se pokazao do sada u praksi? Mane/problemi? Da li je pametno kupiti sada polovan za 250e okvirno ili bolje ici na nesto drugo (Honor 8, iphone 6, itd.)?

Meni se pokazao za sad dobrim..
Ja bih rekao za ovaj telefon da nista nema odlicno, a opet nista nema lose. U svemu je dobar, u svemu je tu negde zlatna sredina. Jedino sto je mozda u samom vrhu je rad telefona, radi brutalno, provereno vise drzi u ramu aplikacija nego S7 iako P9 ima giga rama manje. Kamera je losija nego S7 ali ima vise manuelnih podesavanja, tj ima gomilu rucnih podesavanja i svasta moze da se napravi, a i portrait mod mi je fora, mogu dobre slike da ispadnu sa njim.. Baterija je meni zadovoljavajuca, izdrzi mi dan u 90% a bude tu svega, i wifi, i 4G, i slikanja, i loseg signala na poslu.. Vidno je bolja od S7.
E sad, napravih ovo poredjenje sa S7 jer njega ima kum pa ga znam u dusu, honor 8 je slican telefon P9ci, koji god da uzmes neces pogresiti. A ip 6, pa zavisi sta vise volis, android ili ios, mada ja licno ne bih razmatrao ip 6 pored ovih modela, jer po mom misljenju, mooozda je i zastareo.

Stigao mi 394, nisam prelazio ni na 393,ali sam sad uradio direkt prelaz na 394, kad dodjem sa posla uradicu factory.

Koje zakrivljeno staklo odgovara ovom telefonu, a da ima kod nas? Razbio sam kljucevima ovo obicno Comicell, pa kad vec uzimam da uzmem odgovarajuce.

Pa da li je moguce da niko ne koristi odgovarajuce staklo? Hitno je ljudi!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno