Šta je novo?

Huawei P9

B310 je vec zastario. dostupan je B320, a kod kineza B352...

Daj mi jedan crveni [emoji7]

gsmarena_001.jpg

Gde i koji uzeti brzi punjac ??? moze i na pp

nista od brzog punjenja https://m.youtube.com/watch?v=bufNI3_bMnk.......neki probali i sa brzim punjacem za mate 8 i kupovali preko kineza ali nece da radi na p9. valjda bi i stavili u orig.pakovanje takav punjac

Poslednja izmena:
bas me zanima. kao sto sam gore naveo..imaju losa iskustva..

Sinhronizacija piči stalno. Notifikacije zvižde, i opet sam zadovoljan baterijom.

telefon je top, ja ga koristim 2 mjeseca i radi kao švajcarski sat, bukvalno leti još mu ja ništa nijesam mijenjao, ugrađivao i čuda radio niti se želim opterećivati sa tim kad ovako radi

Послато са EVA-L09 уз помоћ Тапатока

Da li se ocekuje dolazak P9 u crvenoj i plavoj boji kod nas?
Izasao pre vise od mesec dana....nema ga ni kod operatera ni na KP-u.

Za koji dan stiže još jedan Havajac, nije p9 nego p9 plus :)

Ako sam Lud, Nisam Blesav :)

Kod nas u Cg se teško može doći po radnjama i do p9 a p9 plus modela i nema, mada mislim i da nije za tržište Eu

P9 plus nije za eu tržište? Odakle ti to uopšte?
Ja ga bas danas ovde u de preko operatera naručio za produženje ugovora....

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Skoro sam čitao neđe da nije, moguće da nije tačno ali kod nas ne može da se nabavi to je sigurno

Pa ok, mozda kod nas nema, ali postoji p9 plus za eu tržište, jer ga i sami operateri u de bar imaju na raspolaganju. Znaci eu verzija, da nije, ne bi ga operateri prodavali :)
Nisam ni znao do juče da p9 plus ima 4gb :)

Pa da, ima i p9 sa 4gb ali je osnovna sa 3gb, p9 plus je vrh i zbog baterije, top telefon si uzeo

Ma ne sumnjam ja u Huawei uopšte, ovo je peti Huawei uređaj trenutno u kući :)
Valjda cu dobiti verziju sa 4gb :) da i u pitanju je crni p9 plus.

E pa stigao i p9 plus u kolekciju :)

Gesendet von meinem VIE-L09 mit Tapatalk

Pa sada koliko sam sve podesavao,utisak je skroz ok. Treba još ja to da testiram... Baterija,kanera itd itd...
Da, dobio sam verziju 4gb/64gb

Hoću, a vidim u potpisu da imas p9, pa možemo neke sitnice uporediti, ako ih i ima uopšte :)

Razlika je u specifikacijama od p9 plus, baterija, 3gb i manji ekran, ostalo mislim da je sve isto, ja sam sa p9 prezadovoljan, evo skoro 3 mjeseca kako ga koristim

Huawei P9

Kakva sve podešavanja imas za kameru? Ovde vidim dosta opcija i mogućnost.... Za mene je velika razlika jer sam do danas koristio huawei X2 7.0... Na p9 plus normalno vide podešavanja i opcija...

Vjeruj mi ništa nijesam podešavao niti mi kamera nešto prećerano znači i treba, sve što sam na telefonu uradio isključio animacije, ništa drugo nijesam podešavao niti mijenjao i radi savršeno, jedino nerviraju reklame ali eto ne može se isključiti bez ruta

Huawei P9

Upravo dobih Update, ota b182, u pitanju je p9 plus :)

Ja sam ga dobio na p9 ima skoro mjesec dana, mnogo je bolja baterija ostalo je isto

Huawei P9

Pa super ako je baterija još bolja, inače ja sam i ovako zadovoljan sa baterijom. SOT mi je negde oko 5h na 4g/LTE. Ali sve živo popaljeno, 5 Mail naloga, lokacija, google + itd itd...

Vrh Dno