Šta je novo?

Huawei P9

sta je tu cudno. ja sam na lg g3 dobio LP iako je tel iz 2013 g...

Pa dobro ,Kinezi ovo ono ;) plus će kroz updejte da ubacuju nove funkcije u rom što poznatiji uglavnom izbegavaju.

samo da vidimo koliko su brzi ,znam da ima android7 beta za p9 ali to ništa ne mora da znači

Sent from my Kinez

U svakom slučaju Huawei je postao azurniji što se tiče update. Od moja 4 Huawei uređaja, 3 su dobila update :)

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Ne bih rekao da je postao ažurniji. Posle dosta meseci neki uređaji su dobili M, znači da pevaju, neki i nisu. Ako pre ostalih izbace update za novu verziju andorida N, onda možemo da kažemo da su se popravili, ovako i dalje dosta kasne.

Ne bih rekao da je postao ažurniji. Posle dosta meseci neki uređaji su dobili M, znači da pevaju, neki i nisu. Ako pre ostalih izbace update za novu verziju andorida N, onda možemo da kažemo da su se popravili, ovako i dalje dosta kasne.
Isprati malo vesti o azuriranju Huawei telefona, pročitaj pa ces i sam videti... Ne traži dlaku u jajetu Barabo, azurniji jesu postali.
Na m2 sam do sad dobio 2 Update za kratko vreme, sledeći Update je na 6.0. Mate s, takodje 2 update u kratkom vremenu, sad je na 6.0, sledeći je ubrzo na 7.0. X2 takodje update, ali na žalost za njega je završen bilo koji Update.
P9 nemam, ali je odavno već na 6.0, ima i beta 7.0...treba dalje? U zadnjih mesec dva, svaki uređaj je dobio Update, i eto sad zvanično najavljeno da će svaki uređaj naredne 2god imati Update na svakih 3 meseca. Ne znam sta tu sad nije jasno, da nisu postali azurniji, pa može samo bolje da bude a ne lošije :)

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Ma pusti vesti i to najavu za jedan model koliko sam video. Imao je i M$ vesti za update i wp.

Poredis MS i Huawei? Nikako to ne ide jedno uz drugo...
Napisao već, skoro pa svaki uređaj je na 6.0. Da nisam u toku i da ne pratim, pa ajde, ali pratim pa i sam sve vidim. Sviđalo se tebi ili ne, jesu postali azurniji nego što su bili... To je činjenica, meni to lično nista ne znači, eto x2 će ostati zakucan na 5.1.1, nemam problem sa tim, jer radi pa radi odlično, a svakako menjam telefone na nekih +/- 12 meseci :)

Pa ja pisem postali su azurniji za update u odnosu kakvi su bili, zar nije to pomak unapred ipak. Ocigledno da se menja politika update kod Huawei, na bolje naravno.

Gdje u Zagrebu kupiti neki bolji case za ovaj veliki mobitel?

Ja na p8 nisam dobio nikakav update. Jos uvek sam na 5.0.1 i emui 3.1

Ma znam da moze tako ali nemam aspiraciju da se sa time bakcem,i ovako radi kako treba. Mislio sam na OTA

Jedan telefon se pominje da postaju azurniji. Jedan!
I, drago mi je da su shvatili da se globalno mnogima ne sviđa emui, odnosno šarolika kopija iOS, ovo je dobra vest, biće nešto ovde. Jedino što će na xda postati manjka romova za ostale uređaje, sponzor je sponzor.
cf461c4408ab72b6df2f22b512813333.jpg

Ajde mani se, malo pre nego što napišeš jedan uređaj, isprati malo sve o update za Huawei , nemam nameru da se napucavam sa bilo kime, nećeš huawei, ok tvoj izbor, ali izgleda da ti svakom telefonu nadjes manu.
Kupis lepo note 7 ili s7e, i ne razmišljaš...

I onda imas softver sa telefona od 100e na telefonu od 800e.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Čist Android je najbolja stvar za svaki telefon, nevezano za cenu istog.
Odličan potez od strane Huawei.

koji točno imaš rom i da li baš sve radi kako treba ?

Da li je P9 iz mts zakljucan na mts mrežu?

..I da li su oba sima, kada se koriste zakljucani na mrezu?

Nisam siguran da je p9 dual Sim kod nas ? Možda bolje da se sačeka honor8 u Telenoru vidim da je izašao u EU

Sent from my Kinez

Honor 8, cena u DE 399e

Može li da se vrati pdv preko onog blue papira ? To je oko 50e manje.. to je odlična cena. 4/32 gb i lte800 ?

Hmmm. 4/16 .. ovo mi je malo nerealno. Verovatno je greška u Saturnu.

Sent from my Kinez

Poslednja izmena:
Da Saturn je pogrešio ,koji amateri.. stavili 4/16gb [emoji23] samo nigde ne piše za lte800 ali trebalo bi da bude..
9b1fcd1e14debc69aed5027e59004dcf.jpg

Eto šanse za kupiti ok mob ako se ode par dana na odmor u germaniju :)

Sent from my Kinez

Poslednja izmena:
Skroz ok telefon, i nekako mi je lepši od p9..naravno stvar ukusa :)
Ma cim se vec ovde prodaje, ima on sve frekvencije :)

SAR:Head SAR 1.50W / kg, Body SAR (5mm) 1.69W / kg

Malo jače zraci kao i svaki Kinez :)
Def se isplati sačekati novi Nexus i onda pravac Germanija na 4,5dana pa h8 ili Nexus

Sent from my Kinez

Poslednja izmena:
Ima li u Madjarskoj da se pazari tel, ili mora cak do .DE.

Nazad
Vrh Dno