Pozdrav.obicno nemam problem s ovim ali ovu temu nmgu da i nstaliram , sve idem ono prebacim raspakujem sve po redu ali je prosto nema u obliku teme ... ?!?
To be zadnja zakrpa, ja Sam sinoc instalirao I dobija se Emui 5.0.1
Avion modPozdrav! Može li neko da mi objasni kako da isključim komplet notifikacije i sve što stiže i zvoni dok nešto radim? Ovaj do not disturb mode ima samo opciju da blokiram obične pozive, alarme i SMS ja mislim. Tipa pustim film i neću ništa da mi iskoči u naredna 2h, uključujući Messenger, Viber, Weather i ostale notifikacije. Postoji li tako nešto u okviru telefona ili mora neka posebna aplikacija samo za to?
Airplane mod kad ukljucis mozes da koristis wifiAirplane mi ne radi posao jer mi treba net, obično gledam online film ili igram nešto online. U kom smislu za silent pitaš? Silent samo zvuk isključuje a ja bih da isključim komplet notifikacije da ne stižu uopšte, da se ne pojavljuju tj. ne smetaju kad nesto drugo radim na telefonu.
Udji u vreme i obrisi Beograd garant ti stoji kao rodni grad pa ti konta i to i trenutnu lokaciju...ostavi samo lokacijuZna li neko kako su mi se stvorila ova dva sata na lockscreenu..Pogledajte prilog 239402
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Stvorio se odkad je automatski prešo na računanje zimskog vremena ,i kod mene isto.Zna li neko kako su mi se stvorila ova dva sata na lockscreenu..Pogledajte prilog 239402
Da to je bilo, ugasio sam, hvala.Stvorio se odkad je automatski prešo na računanje zimskog vremena ,i kod mene isto.
Rešenje:Sat/podešavanje/datum i vreme/dva sata
E sad možeš da vratiš na staro podešavanje (de ti pokazuje dva sata i vrame kad izađeš van Beograda),očigledno da na serveru juče nisu ažurirali promenu,pa je telefon mislio da je u romingu.Da to je bilo, ugasio sam, hvala.
Sta, opet su se posvadjali? Izasao sam iz telegram grupe mnogo smaraju. Steta sto Metikulus vise ne pravi romove lik je kralj. Mada je pomogao oko E5.1. To mi je drago.Stiže uskoro Otg u Eliti 5. Ako mu dozvole da koristi Twrp, jer je nastala opšta pometnja oko novog patcha. Zabranili mu da koristi Twrp od oldroida.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Pa Hassan je izburgijao nekako USB host za Otg. Oldroid tražio odmah da mu ovaj da skriptu što je Hassan naravno odbio. Obzirom da Elite Rom koristi Twrp koji je modifikovan od Oldroida ovaj je popiz... I rekao da ima 24h da skine sve sa Xda uključujući njegov twrp i da ne sme više da ga koristi. Zato je Hassan iskoristio twrp od Meticulusa , samo se nadam da funkcioniše za N i da će sve proći u redu. Kompleksi su to... Sutra izlazi novi Rom.Sta, opet su se posvadjali? Izasao sam iz telegram grupe mnogo smaraju. Steta sto Metikulus vise ne pravi romove lik je kralj. Mada je pomogao oko E5.1. To mi je drago.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 Elite Rom v4.0
Ne znam da li bi ti pomogla aplikacija pod nazivom App Block - Stay Focused. Pogledaj na sledećem linku o čemu se radi:Pozdrav! Može li neko da mi objasni kako da isključim komplet notifikacije i sve što stiže i zvoni dok nešto radim? Ovaj do not disturb mode ima samo opciju da blokiram obične pozive, alarme i SMS ja mislim. Tipa pustim film i neću ništa da mi iskoči u naredna 2h, uključujući Messenger, Viber, Weather i ostale notifikacije. Postoji li tako nešto u okviru telefona ili mora neka posebna aplikacija samo za to?
Pozdrav.
Temu skineš,ona je u formatu .hwt,takav kakav je u formatu .hwt kopiraš u folder HWThemes na SD kartici ako nemaš SD karticu,možeš istu kopirati na unutrašnju memoriju telefona,.hwt fajl se NE raspakuje.
Teme u obliku .hwt se ne instaliraju,već se biraju u aplikaciji Teme,izuzetk su one teme koje skidaš iz Google Prodavnice.
Sve teme koje sam linkovao rade 100%.
Ne znam da li bi ti pomogla aplikacija pod nazivom App Block - Stay Focused. Pogledaj na sledećem linku o čemu se radi:
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mobilesoft.appblock
Sent from my Honor 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari