Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Našao si od koga da očekuješ pametan odgovor... Ali bar lepo nasmeje. :d

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

obicno nemam problem s ovim ali ovu temu nmgu da i nstaliram , sve idem ono prebacim raspakujem sve po redu ali je prosto nema u obliku teme ... ?!?
Pozdrav.
Temu skineš,ona je u formatu .hwt,takav kakav je u formatu .hwt kopiraš u folder HWThemes na SD kartici ako nemaš SD karticu,možeš istu kopirati na unutrašnju memoriju telefona,.hwt fajl se NE raspakuje.
Teme u obliku .hwt se ne instaliraju,već se biraju u aplikaciji Teme,izuzetk su one teme koje skidaš iz Google Prodavnice.
Sve teme koje sam linkovao rade 100%.

Poslednja izmena:
Dobih neki novi update ali nemam pojma koji je dnevnik izmena, sve na talijanskom, zna li neko možda.
f0014cad160eb14ff9e43777b98e3a20.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Nesto mi nije primamljivo

Screenshot_20171028-142207.png

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Pozdrav! Može li neko da mi objasni kako da isključim komplet notifikacije i sve što stiže i zvoni dok nešto radim? Ovaj do not disturb mode ima samo opciju da blokiram obične pozive, alarme i SMS ja mislim. Tipa pustim film i neću ništa da mi iskoči u naredna 2h, uključujući Messenger, Viber, Weather i ostale notifikacije. Postoji li tako nešto u okviru telefona ili mora neka posebna aplikacija samo za to?

Pozdrav! Može li neko da mi objasni kako da isključim komplet notifikacije i sve što stiže i zvoni dok nešto radim? Ovaj do not disturb mode ima samo opciju da blokiram obične pozive, alarme i SMS ja mislim. Tipa pustim film i neću ništa da mi iskoči u naredna 2h, uključujući Messenger, Viber, Weather i ostale notifikacije. Postoji li tako nešto u okviru telefona ili mora neka posebna aplikacija samo za to?
Avion mod :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Silent ti ne igra ulogu? Ako sklonis telefon sa vidika, nece ti smetati to sto se pali ekran (a i to mozes da ugasis) kad stignu notifikacije..

Edit: ili da, Airplane mod.

Airplane mi ne radi posao jer mi treba net, obično gledam online film ili igram nešto online. U kom smislu za silent pitaš? Silent samo zvuk isključuje a ja bih da isključim komplet notifikacije da ne stižu uopšte, da se ne pojavljuju tj. ne smetaju kad nesto drugo radim na telefonu.

Mislio sam da film gledas na kompu/tvu, pa onda jedino da gasis za svaku aplikaciju pojedinačno sve vrste obaveštenja (baneri itd) al to je bas cimanje, ne verujem da ima neka aplikacija koja radi to sto hoces, mada u YT-u koliko znam ne iskacu baneri, samo se oglasi i zavibrira..

Airplane mi ne radi posao jer mi treba net, obično gledam online film ili igram nešto online. U kom smislu za silent pitaš? Silent samo zvuk isključuje a ja bih da isključim komplet notifikacije da ne stižu uopšte, da se ne pojavljuju tj. ne smetaju kad nesto drugo radim na telefonu.
Airplane mod kad ukljucis mozes da koristis wifi

Zna li neko kako su mi se stvorila ova dva sata na lockscreenu..Screenshot_20171029-135617.png

@Boris Lozac Da ali kod drugih stvari iskaču i živciraju jako. Znam da na IOS može, gledao sam dosta streamova gde ljudima iskoči slučajno neka notifikacija za vreme streama na telefonu tipa Twitter ili Snapchat i samo upale do not disturb i pogase ih sve sa tim. Mislio sam da sigurno i Android ima nešto slično :/

@Pennywise Znam za wifi ali ga nemam, ja korisrim datu a ona naravno ne radi u airplane modu.

Stiže uskoro Otg u Eliti 5. Ako mu dozvole da koristi Twrp, jer je nastala opšta pometnja oko novog patcha. Zabranili mu da koristi Twrp od oldroida.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stvorio se odkad je automatski prešo na računanje zimskog vremena ,i kod mene isto.
Rešenje:Sat/podešavanje/datum i vreme/dva sata
Da to je bilo, ugasio sam, hvala.

Da to je bilo, ugasio sam, hvala.

E sad možeš da vratiš na staro podešavanje (de ti pokazuje dva sata i vrame kad izađeš van Beograda),očigledno da na serveru juče nisu ažurirali promenu,pa je telefon mislio da je u romingu.
Na drugim forumima su imali slični problem al njima na widgetu od vremena nije htelo da promeni sat (ostalo po letnjem računanju),danas je sve O.K..
Jutros sam bio van N. Sada i normalo mi pokazivao dva vremena i prognozu al kad sam se vratio samo jednu (na zaključanom i na početnom ekranu).

Poslednja izmena:
Stiže uskoro Otg u Eliti 5. Ako mu dozvole da koristi Twrp, jer je nastala opšta pometnja oko novog patcha. Zabranili mu da koristi Twrp od oldroida.

Sta, opet su se posvadjali? Izasao sam iz telegram grupe mnogo smaraju. Steta sto Metikulus vise ne pravi romove lik je kralj. Mada je pomogao oko E5.1. To mi je drago.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 Elite Rom v4.0

Sta, opet su se posvadjali? Izasao sam iz telegram grupe mnogo smaraju. Steta sto Metikulus vise ne pravi romove lik je kralj. Mada je pomogao oko E5.1. To mi je drago.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 Elite Rom v4.0
Pa Hassan je izburgijao nekako USB host za Otg. Oldroid tražio odmah da mu ovaj da skriptu što je Hassan naravno odbio. Obzirom da Elite Rom koristi Twrp koji je modifikovan od Oldroida ovaj je popiz... I rekao da ima 24h da skine sve sa Xda uključujući njegov twrp i da ne sme više da ga koristi. Zato je Hassan iskoristio twrp od Meticulusa , samo se nadam da funkcioniše za N i da će sve proći u redu. Kompleksi su to... Sutra izlazi novi Rom.

Poslednja izmena:
Ne znam da li bi ti pomogla aplikacija pod nazivom App Block - Stay Focused. Pogledaj na sledećem linku o čemu se radi:
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mobilesoft.appblock

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Pozdrav.
Temu skineš,ona je u formatu .hwt,takav kakav je u formatu .hwt kopiraš u folder HWThemes na SD kartici ako nemaš SD karticu,možeš istu kopirati na unutrašnju memoriju telefona,.hwt fajl se NE raspakuje.
Teme u obliku .hwt se ne instaliraju,već se biraju u aplikaciji Teme,izuzetk su one teme koje skidaš iz Google Prodavnice.
Sve teme koje sam linkovao rade 100%.

hvala na odg i objasnjenju uspeo :)

Poslednja izmena:
Još malo pa stiže novi Elite, izgleda da treba paziti da otg bude uvek isključen tokom punjenja telefona.

Malo sam se zaebavao da vidim koliko je (ne)upotrebljiva kamera za ovakve stvari, sama slika je ok nista losija od nekih action kamera ali manjak ikakve stabilizacije ubija, plus uzasni beton u Bg-u :) Ne znam da li bi pomogao bilo kakav drzac ili slicno, ovo je sve iz ruke..

https://youtu.be/ipsSpalyNOs

Flešnuh Elite 5.1. Radi USB host kad se pokrene skripta.
Dobar je rom, brz, drži aplikacije.
Kamera, đene, đene malo secne. Do duse odmah sam flešnuo onu od p10.
Inace, Rom radi bolje i brze od originala emui 5.1 za p10 lite. [emoji41]
e32e1cabd64f679ae6668b0651da3d2e.jpg

Opet neki Update oni su se stvarno pogubili sa ovim brojkama
f02efa7cc0366efa29f029737f39eeff.jpg
055608f75218296e04e3dad12a6de3eb.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Od kako sam se sa elite v5.0 vratio na stock B383 ...meni neverovatno ali radi baš , baš sve tečno kako kamera (otvara u sekundi ,bez zastoja) tako i ostale stvari pogotovo kad sam spajao sa laptopom ..uzas ..usb otklanjanje gresaka uvek mi iskljuci ...ali posle vracanja sa elite ...vec nekih desetak dana 383 radi savrseno... [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Nazad
Vrh Dno