Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

B385 je otišao za c185 tj.bliski istok pa je za nas rezervisan sledeći b386, b387 [emoji41]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ja sam sa 381 presao na B389 na VNS L31 A sad nece nijedan vise update nov preko Ff da mi instalira a nemam ni Emui 5.1

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Ja sam sa 381 presao na B389 na VNS L31 A sad nece nijedan vise update nov preko Ff da mi instalira a nemam ni Emui 5.1

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Pa I nema Emui 5.1..... ima 5.0.1. Ali to sto imas b389 to ti je i poslednji za l31c432 SS. Nakon toga ima još jedan za DS.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Imam jedan problem, za koji nemam pojma kako je uopste mogao da nastane.
Jutros ili sinoc, ne secam se ni sam kada sam uocio prvi put, pokusao sam da otvorim Tviter, ali odmah nakon plavog ekrana telefon mi iskljuci aplikaciju, bez ikakvog obavestenja ili poruke. Pokusao par puta da otvorim opet, nece. Obrisem kes, pokusam opet, isto. Obrisem podatke, opet isto. Obrisem opet podatke, pa aplikaciju, instaliram, pokusam da otvorim i opet isti problem. Pa opet obrisem podatke, aplikaciju, resetujem telefon, instaliram, isti problem i dalje. I onda sam odlucio da uradim hard reset, ali sam sada odlozio to, s obzirom da sam bio ceo dan na faksu pa nisam imao kada da uradim, a i nisam bas za to da opet radim factory reset posle mesec-dva. Odem u recovery, obrisem kes, opet pokusam, isti djavo. Da bude jos cudnije, danas sam pokusao da zapisem neku belesku u Google Keep, otvorim aplikaciju, pokusam da napisem belesku, telefon odmah ugasi aplikaciju. Doduse nisam radio sve isto sto i za Tviter i pokusao da osposobim. Ali tu nije kraj, malo pre obrisem Tviter iz podesavanja, dakle iz aplikacija, vratim se na pocetni ekran, ono jos uvek ima ikonicu. Pritisnem i drzim, ono mi ponudi standardno da je pomeram i obrisem. Ja hajde, obrisem. Udjem u prodavnicu da opet instaliram, kad ono i tamo mi nudi opciju da obrisem... Ja sam skroz sokiran i zbunjen, ovo mi se do sada nikada nije desilo, sa bilo kojim telefonom.

Ako neko slucajno ima savet da jos nesto odradim i pokusam, pre hard reseta, bio bih mu neizmerno zahvalan! I da, nemam root, tako da ne mogu nista da radim na dubljem nivou.

Bas cudno, da probas da promenis launcher pa da vidis jel i dalje?

Eto vidis, izgleda da sam najbitnije zaboravio. Juce sam ubacio Nova Launcher i Lawnchair, pa sam ostavio Novu. Uz to sam instalirao i onaj dodatak za meni koji iskace kada se drzi aplikacija kratko vreme, Sesame Shortcut. Ali tada mi je sve radilo normalno, Tviter se lepo otvarao, a sada je sve to obrisano. Dakle nije htelo da radi ni na Nova ni na stock launcheru. Pokusacu sada da instaliram neki drugi, pa da vidim.
EDIT
Isto, Apex, i odmah me izbaci iz aplikacije.
Da nema neki fazon da sam slucajno blokirao aplikaciju sistemski ili nesto? Cini mi se da sam u jednom trenutku drzao telefon u ruci i nesto ispomerao, a da nisam ispratio sta je bilo.

Poslednja izmena:
A da obrises taj lawnchair i sesame aplikaciju, očigledno su od tad počeli problemi..

Edit: obrisao si vec sad tek vidim, ne znam sta bi jos mogao da probas.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Da obrisao sam sve.
Pokušao sam i Metal da instaliram, ali me je odmah izbacivao, dok mi Fejsbuk normalno radi.
Nekako sam uspeo da rešim. Stiglo mi je ažuriranje za Tviter. Ali pre toga sam i obrisao Chrome, tj vratio na fabričku verziju, pa i njega ažurirao, jer sam juče ubacio apdejt sa Apkmirror i Chrome je radio potpuno normalno, a mislim i da je Tviter isto radio potpuno normalno. Sada je sve okej, i Keep radi kako treba, tako da je Chrome izgleda bio problem.
Hvala na pomoći u svakom slučaju!

Evo još jedne moje teme Stone.Stock temu sam izvadio iz Oreo ROM-a od kineskog Mate 10 pa malo preradio.:)
Screenshot_20171024-150829.pngScreenshot_20171024-150904.png

Koliko su losi ti navigacioni tasteri :) Ne znam jesi ti to radio, pojma nemam sta predstavljaju, sta ta Huawei ikonica radi :D

Meni licno su ubedljivo najbolji pixel nav bar i status bar ...pogotovo na nugatu posto mi se cini da je navbar na mm bio malko prevelik ... [emoji16]

b5fe54e7fa3ce0bb677e4839cf28dd69.jpg

Poslednja izmena:
@zuncika, lepi ti ti pikseli.

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

Pa pixelasta pixel tema. :D

Nova Stone tema:eek:riginal navigacioni tasteri,ispavljen FM radio da se bolje vidi,plutjuće dugme,kompas,zaključani ekran promenjen sa magazine na potter,tko de se sat nalazi gore na sredini,kalkulator redizajniran i još .......:)
Screenshot_20171025-132103.pngScreenshot_20171025-144446.pngScreenshot_20171025-145442.pngScreenshot_20171025-154130.pngScreenshot_20171025-154222.png

Gurnite radi otključavanja :D :D

Ebiga tako su preveli,nisam ja kriv.

Meni je XDA Exclusive 1.2 sa Pixel panelom odlicna, skinuta sa Emui themes factory.
Screenshot_20171025-200655.png
@robi64

Ok su mi teme koje si kacio do sad, samo za moj ukus je nesto malo prostije, ako razumes sta pokusavam reci.

Poslednja izmena:
Meni licno su ubedljivo najbolji pixel nav bar i status bar ...pogotovo na nugatu posto mi se cini da je navbar na mm bio malko prevelik ... [emoji16]

b5fe54e7fa3ce0bb677e4839cf28dd69.jpg

Koji ti je to widget za sat i vreme?

Nova Stone tema:eek:riginal navigacioni tasteri,ispavljen FM radio da se bolje vidi,plutjuće dugme,kompas,zaključani ekran promenjen sa magazine na potter,tko de se sat nalazi gore na sredini,kalkulator redizajniran i još .......:)
Pogledajte prilog 239125Pogledajte prilog 239126Pogledajte prilog 239127Pogledajte prilog 239128Pogledajte prilog 239129

Ako si već odlučio da tu sliku zadržiš kao pozadinu svuda, pokušaj da joj dodaš blur ili je malo "izblediš" jer se ovako meša sa stvarima na ekranu i smanjuje preglednost...nadam se da kapiraš šta hoću da kažem. Previše je u prvom planu...dobra je takva kakva je za home screen ali iskače u prvi plan drugde, pogotovo sa tom paletom boja...
Isprobaj, vidi kako izgleda...

Poslednja izmena:
O.K. sutra ću da linkujem paket stock tema koje sam izvadio iz Mate 10 Oreo ROM-a.

Zna li neko kako da namjestim da mi se prikazuju obavjestenja na zakljucanom ekranu, ni na jednoj temi koju skinem nece? Samo na default temama moze..

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Zna li neko kako da namjestim da mi se prikazuju obavjestenja na zakljucanom ekranu, ni na jednoj temi koju skinem nece? Samo na default temama moze..

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ne možeš nikako namestiti, a to zavisi od teme do teme. Npr. na Pure AOSP (sa Gplay) koju ja koristim rade notifikacije. :)

Evo stock tema iz Mate 10 Oreo ROM-a.
EDIT
Ili možete skinuti odave,to sam sad našao.

Poslednja izmena:
Kako ubacis ovaj hvt file kao temu?

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Teme ili kako kažeš hwt file,ubaciš u folder HWThemes na SD kartici.

Nazad
Vrh Dno