Imam jedan problem, za koji nemam pojma kako je uopste mogao da nastane.
Jutros ili sinoc, ne secam se ni sam kada sam uocio prvi put, pokusao sam da otvorim Tviter, ali odmah nakon plavog ekrana telefon mi iskljuci aplikaciju, bez ikakvog obavestenja ili poruke. Pokusao par puta da otvorim opet, nece. Obrisem kes, pokusam opet, isto. Obrisem podatke, opet isto. Obrisem opet podatke, pa aplikaciju, instaliram, pokusam da otvorim i opet isti problem. Pa opet obrisem podatke, aplikaciju, resetujem telefon, instaliram, isti problem i dalje. I onda sam odlucio da uradim hard reset, ali sam sada odlozio to, s obzirom da sam bio ceo dan na faksu pa nisam imao kada da uradim, a i nisam bas za to da opet radim factory reset posle mesec-dva. Odem u recovery, obrisem kes, opet pokusam, isti djavo. Da bude jos cudnije, danas sam pokusao da zapisem neku belesku u Google Keep, otvorim aplikaciju, pokusam da napisem belesku, telefon odmah ugasi aplikaciju. Doduse nisam radio sve isto sto i za Tviter i pokusao da osposobim. Ali tu nije kraj, malo pre obrisem Tviter iz podesavanja, dakle iz aplikacija, vratim se na pocetni ekran, ono jos uvek ima ikonicu. Pritisnem i drzim, ono mi ponudi standardno da je pomeram i obrisem. Ja hajde, obrisem. Udjem u prodavnicu da opet instaliram, kad ono i tamo mi nudi opciju da obrisem... Ja sam skroz sokiran i zbunjen, ovo mi se do sada nikada nije desilo, sa bilo kojim telefonom.
Ako neko slucajno ima savet da jos nesto odradim i pokusam, pre hard reseta, bio bih mu neizmerno zahvalan! I da, nemam root, tako da ne mogu nista da radim na dubljem nivou.