Možda ti i stigne uskoro. Vidim da na FF ima od pre par dana B382.![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Nisam siguran kako se radi preko FF, pa bolje da sacekam OTA. Ako dodje....
U svakom slučaju hvala na informaciji.
Možda ti i stigne uskoro. Vidim da na FF ima od pre par dana B382.![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sto ne koristite nova launcher?
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Probaj u menadžeru obaveštenja da onemogućiš obaveštenja za system update.Kako da iskljucim da ne iskace update uopste?
Na ekranu drzi duze pa u settingsKako da iskljucim da ne iskace update uopste? Naime majci, kojoj je ovo prvi smartphone, je sad stigao Nugat update i bukvalno je napada i iskace svako malo da odradi update koji bih ja da izbegnem jer se taman navikla i naucila na MM da se snalazi, samo mi jos fali da se zbunjuje oko nekih gluposti samo zbog promene UI-a.
Iskljucio sam u updateru da sam trazi i automatski preko wifija updateuje ali i dalje stoji push notifikacija (broj 1) na ikonici za settings i svakih 15-ak minuta telefon sam prebaci na updater i bukvalno tera da se odradi.
Koja je razlika izmedu split screen i multi window?Hvala na odgovorima valjda nece iskakati update vise.
Jos jedno pitanje, ja sam na b370 i nikako ne uspevam da pokrenem multi window mod (ne split screen koji se dobija kada se drzi recent dugme) nego multi window kao onaj sto recimo ima s7edge, tu sam prvo video kod burazera. Kod njega se samo povuce iz ugla ekrana ka sredini i moze da resizeuje bilo koju app (osim igrica npr.) I da ih pomera kako hoce jednu preko druge itd.
Ja sam trazio i nisam nasao i mislio da to kod nas nema medjutim malopre sam slučajno kad sam hteo notifikacije da otvorim gore povukao i pokrenuo taj mod sto znaci da postoji ALI NE ZNAM KAKO. Vec pola sata vucem po ovom ekranu pokusavajuci da ponovim to sto sam uradio i ne ide. Ima li neko neku ideju?![]()
Jel ovo?Hvala na odgovorima valjda nece iskakati update vise.
Jos jedno pitanje, ja sam na b370 i nikako ne uspevam da pokrenem multi window mod (ne split screen koji se dobija kada se drzi recent dugme) nego multi window kao onaj sto recimo ima s7edge, tu sam prvo video kod burazera. Kod njega se samo povuce iz ugla ekrana ka sredini i moze da resizeuje bilo koju app (osim igrica npr.) I da ih pomera kako hoce jednu preko druge itd.
Ja sam trazio i nisam nasao i mislio da to kod nas nema medjutim malopre sam slučajno kad sam hteo notifikacije da otvorim gore povukao i pokrenuo taj mod sto znaci da postoji ALI NE ZNAM KAKO. Vec pola sata vucem po ovom ekranu pokusavajuci da ponovim to sto sam uradio i ne ide. Ima li neko neku ideju?![]()
Da si makar malo bolje pročitao poruku ne bi odgovarao na ovakav način i primetio bi da sam zaboravio pin ili pass, molim te više ne odgovaraj na moja pitanja, hvala.Idi na lozinku pa tu mozes da menjas I pin ili da stavis patern ili sta vec ali prvo unesi trenutni pin koji ti je da bi ti otvorilo opcije
Sent from my HUAWEI VNS-L21 Revolution OS using Tapatalk
Kakav retos,pogledaj dole ti sta si napisao...aj pa vaziDa si makar malo bolje pročitao poruku ne bi odgovarao na ovakav način i primetio bi da sam zaboravio pin ili pass, molim te više ne odgovaraj na moja pitanja, hvala.
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Split screen ili multi windows dodje mu na isto...ili gresim....
Pristinsi i zadrzi kockicu th recent app dugme i pojavice ti se split screenGresis pogledaj fotku iznad sto sam okacio. Ja sam ovo uspeo da uradim i na nasem telefonu ali ne znam kako uopste ne mogu da ponovim...
On hoce prozor u prozoru, a ne split screen ili split windows. Ja to nisam video kod nasih...jedino mozda kod rootovanih pa da se omoguci ta opcija u build.prop ako uopste postoji....
Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari