Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Pa nemogu ga ugasiti da probam 3 gumba a i trebao se resetirati na tvornicke po flešanju oeminfa pa nije...neznam, mislim mob je star 2 tjedna
Kad rebootuje drzi tri dugmeta i ne pustaj nekoliko sekundi.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka

Ne moras da ga gasis...drzi power dugme duze da ga resetuje I onda sva tri drzi dok se ne pojavi update

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Jel si u dload folder na sd kartici ubacio update.app za tvoj model?(b160 ili b161) Cudno da nece da krene da apdejtuje...E preko fastboota sam samo ubacio twrp preko adb drajvera,rom sam preko twrp

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Firmware na SD kartici treba da raspakujes, ne sme da bude zip.

To mi je jasno, ide fajla po fajla, samo koji firmware?

3 gumba su radila kad sam stavio prvi puta na 371 onaj manji downgrade file. Nakon toga je bio verzija test keys i od onda 2 gumba ne rade...

Poslednja izmena:
To mi je jasno, ide fajla po fajla, samo koji firmware?

3 gumba su radila kad sam stavio prvi puta na 371 onaj manji downgrade file. Nakon toga je bio verzija test keys i od onda 2 gumba ne rade...
Moras da skines b161 I kad ga raspakujes u dload folder na sd treba sa bude skoro 3gb tezak

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Njemu sada treba b160 jer je flesnuo dual sim.

Mozda je glupo ..ali da li postoji mogucnost kad vec telefon ne mozes koristiti ..da izvadis sd karticu I na laptopu ili kompu ubacis u sd karticu dload folder pa da ponovo pokusas sa 3 dugmeta.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa preko kompa ubaci revolution twrp preko fastboota,pa kad ubacis ides vol+ I power pa fles oeminfo c432 I kad to uradis resetujes fon I tri dugmeta...tako je meni proslo,tebe onda nesto drugo zeza...e da mora kabal da ti otkacen od kompa kad radis 3 dugmeta

Kad skines odatle sa sajta I raspakujes vec imas dload folder koji samo prekopiras na sd karticu..ja sam neki dan vracao

Pa preko kompa ubaci revolution twrp preko fastboota,pa kad ubacis ides vol+ I power pa fles oeminfo c432 I kad to uradis resetujes fon I tri dugmeta...tako je meni proslo,tebe onda nesto drugo zeza...e da mora kabal da ti otkacen od kompa kad radis 3 dugmeta

Ma sve sam mu to vec pisao. I fleshovao je dual sim oem. Medjutim njega zeza ili ostecena kartica ili nekompletan fajl ili pogresan fajl.....

Poslednja izmena:
Opet sam unlockao bootloader makar piše da je unlock. Sad je ušao opet u revolution rom. Stavljam b160 iz prvog posta u dload pa ćemo vidjeti...

Nemoj taj,molim te pogledaj prethodni post od mene.
Necu vise pisati o ovome u ovoj temi. Ako nesto nije jasno pitaj nas u.poruci. Previse odgovora koji se ponavljaju....

Poslednja izmena:
Sto ne pokusas sa tog madjarskog sajta sto smo ti slali nekoliko puta ...tu su dobri fajlovi I prolaze lepo.

Ja sam isao na L01 za verziju L21C432

Ma ok ..ima tamo I B160 odma ispod ...uglavnom kad raspakujes vec imas dload gotovi folder koji samo prebacis na sd a stari naravno izbrises ako ga imas na sd

Sto ne pokusas sa tog madjarskog sajta sto smo ti slali nekoliko puta ...tu su dobri fajlovi I prolaze lepo.

Probao sam i taj 01 i ne radi.
Dečki da stavim bilo koji update.app sa 3 gumba bi se upalio onaj flash prozor te ili bi prošlo ili nebi. Meni se uopće ne pali taj flash prozor, ili je Huawei logo ako je zaključan bootloader ili ako je otkljucan stoji na "your device is booting now".
Zato pitam dok mogu u fastboot kako da flesham cijeli firmware kroz njega, zaboravimo ****nih 3 gumba

Moguce da ti pritisnes prvo.power pre nego pritisnes volume up volume down, zato.ti.se ukljuci telefon regularno.....drzis volume up, pa pritisnes i drzis volume down i onda power dugme pridruzis uz ostal dva, tim redosledom ide ali se sve to desava u sekunu, dve...sva tri.dugmeta drzis nekoliko.sekundi nakon sto telefon zavibrira i.logoa.

Joj, evo sad sam na šogorovom p9lite 5 puta usao sa 3 gumba i radi normalno, nisam fleshao samo sam probao. Na mom neće kako god stiskao gumbe. Opet kažem kad sam krenuo raditi downgrade sa 371 prvi puta mi je radilo 3 gumba jer je fleshnuo onaj prvi manji update.app. nakon toga 3 gumba ni jednom nisu proradila...

Joj, evo sad sam na šogorovom p9lite 5 puta usao sa 3 gumba i radi normalno, nisam fleshao samo sam probao. Na mom neće kako god stiskao gumbe. Opet kažem kad sam krenuo raditi downgrade sa 371 prvi puta mi je radilo 3 gumba jer je fleshnuo onaj prvi manji update.app. nakon toga 3 gumba ni jednom nisu proradila...
Nista, onda skidaj sa Xda firmware fleshabilan kroz Twrp. Znaci firmware mora biti u fleshabilnoj zipovanoj datoteci. Tamo ces naci detaljnije instrukcije. Pozzz

Setih se, ako nece tako probaj sa secret codom *#*# 2846579#*# * pa na software update i izaberi SD karticu.

Stavio sam kroz fastboot system.img i ostalo iz 371 firmwarea i sad je opet L21c900b300...
Sutra krećem opet, ne da mi se danas više...

Pitanje... koliko sam shvatio, kad se flesha onaj file od cca 1.2 gige verzija uvijek bude c900b300 a tek onaj manji drugi file stavi ostatak aplikacija i potvrdi verziju?
E sad, kako sam fleshao taj veći file od 371 da li recimo ja da sad stavim custom recovery i kroz njega flesham taj drugi manji zip file bi moglo ispasti ok...?

Nikad ti nece ispasti Ok ako ne uradis onako kako ti je Alex opisao. Ti cas ubacujes software za single, cas za double sim, cas ubacujes TWRP, pa onda verovatno i oem info pogresan. Ne znam kako mislis da ti ljudi pomognu?

Pitanje... koliko sam shvatio, kad se flesha onaj file od cca 1.2 gige verzija uvijek bude c900b300 a tek onaj manji drugi file stavi ostatak aplikacija i potvrdi verziju?
E sad, kako sam fleshao taj veći file od 371 da li recimo ja da sad stavim custom recovery i kroz njega flesham taj drugi manji zip file bi moglo ispasti ok...?
Da, to je trebalo da se uradi odmah dok si fleshovao. Prvo veci fajl, a onda bez reboota manji fajl i onda reboot. Moze i sada, mada moze da se desi da ti google aplikacije zezaju. Dobices preostale aplikacije koje ti fale i pisace ti lepo tvoja verzija u informacijama, nece vise biti c900. Pozdrav

Vrh Dno