Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

@zuncika

Probao sam aplikaciju. Ring i notifikacije su povezani. Kako utisam/pojacam jedan slajder, tako se pomera i drugi. Ne mogu se postaviti razlicite vrednosti.

U ff stigao b370 za verzije c66. Dal je neko skinuo vec?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Docekaste i vi Nougat ;) Verovatno da radi, sto ne bi radio 1,9Gb..... to je 370, dual sim.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka
Ipak nece da se instalira...pise da je neautorizovana verzija...a taman sam se obradovao...

Bzvze, to se desava isto i sa B380 i B381....mada su to nepotpune verzije, nije kao ovo full 1,9Gb. Verovatno neki security patch od strane Huawei da ne moze vise na taj nacin update preko FF;). Ostaje da sacekate OTA.....

Bzvze, to se desava isto i sa B380 i B381....mada su to nepotpune verzije, nije kao ovo full 1,9Gb. Verovatno neki security patch od strane Huawei da ne moze vise na taj nacin update preko FF;). Ostaje da sacekate OTA.....

Ili to, ili zato sto je meni single sim, od prva verzija mi je bila b131...***

Definitivno jaca baterija na MM b160.Trenutno imam blizu 20 h uptime sa blizu 50 min razgovora a ostalo mi je 77 % .
Ovo je vec dobra baterija.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21

Pa moguce....cudi me da nisu pustili i C66B371.....

Vi na C66 ste jos i dobri. :D
3a8f38d45e5ef6ed0647ac7d27d0c000.jpg

A sta ja ne radim kako treba sa mi FF izbacuje samo ovo?
2hgv21k.png

L31C440B132 verzija.

Ma lepo nam radi i ovako, nebitno je skroz. :)

Ma da, nista ne propustate sto nemate Nougat. I ovako se vecina sa N vraca na MM. I ja bih se vratio, nego.me mrzi da opet pravim backup pa reset pa opet da instaliram sve od pocetka kad se vratim na MM....

Realno, jedina stvar koja mi se sviđa na P9L Nougatu je novi launcher. I ne treba mi Nova, defaultni mi sasvim lepo radi posao, jedino mi smeta što ne mogu da smanjim ikonice.
Sem toga, apsolutno sam mogao da ostanem na MM, ništa ne bih izgubio. B161 mi je lepo radio. No, za sada nemam problema sa B171 pa neću da se cimam sa vraćanjem na MM, nemam potrebe.

A mesindzer i yt pojeli bateriju

A mesindzer i yt pojeli bateriju

Pa na Yt sam bio najvise slusao muziku na sluske preko wifi i dopisivao se i imao jedan video poziv na messengeru ali ekran je bio non stop ukljucen ja bateriju punim u vecini slucajeva tj dopunjavam do 80% a ova aplikacija prati kompletan rad aplikacija i potrosnju baterije i sot, cekam da izbace novu verziju posto sam je preveo na srpski

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Pogledaj mesindzer o fb
3163966c95c31527d3986ca0f328b9cf.jpg

Zeni oko 7 sati SOT na N

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Zavisi kako se koristi.
Meni je preko 7-8h SoT kad sedim kuci i na niskom osvetljenju i skrolanju foruma/fb/messenger na WiFi.

Kad sam napolju na Mob.data i max osvetljenje, maltene se prepolovi SoT.

Znači ako imam nrd90m test keys verziju, da li mogu flashati šta već treba preko adb-a ili moram staviti recovery tipa Revolution i s time rješavati? I šta uopće flashati, oem info?
Mob je vns-l21, bio je b371 pa sam išao na downgrade koji mi je već par puta uspio ali danas nije.

Poslednja izmena:
Meni ipak bolje lezi Nugat ...:p ... bese otprilike mesec dana kako sam preko FF-a stavio b371 ...pa posle nekog vremena i B381 ...pa sam se pre neki dan bio vratio na B161 (ni sam neznam zasto) :guitar: .... izdrzao sam cela dva dana ...pa opet nabacio B371 (ovog puta OTA) ... nije meni tu skoro pa nikakva razlika ... sve to lepo radi ..baterija po meni i mom koriscenju telefona i vise nego dobro ...nekad punim uvece , ali uglavnom to izdrzi i dva ili skoro dva dana . :cigar:

Baterija odlicna kod mene na b160.Trenutno preko 32 h uptime,sa 2h I 20 min rada ekrana I preko 1h razgovora I ostalo mi je jos 55 % Prezadovoljan.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21

Meni počeo weather widget da brljavi...pokazuje mi temperature u farenhajtima iako je u podešavanju stavljeno celzijus...
Dešava se kada odključam ekran a nakon 5-10 sekundi se vrati na celzijuse

jdelF4v.png

Nasao sam nesto sto je radilo na MM, a ne radi mi na N. Rec je o QR Scener. Ranije na M, bilo mi je potrebno da otvorim kameru i kamera automatski cita kod, sad nece, morao sam skinuti aplikaciju :(

Meni počeo weather widget da brljavi...pokazuje mi temperature u farenhajtima iako je u podešavanju stavljeno celzijus...
Dešava se kada odključam ekran a nakon 5-10 sekundi se vrati na celzijuse

jdelF4v.png

I ja pre 10ak dana pitao za to... Udjes u app, apdejtujes je, izadjes, na kvadratic ugasis i on prebaci na Farenhajte... Neki bag... 3 puta radio sve zive resete i opet isto. Ili ce ispraviti nekom sl.nadogradnjom ili se navikni kao i ja, ili pak uzmes drugu app za v.prognozu

I ja pre 10ak dana pitao za to... Udjes u app, apdejtujes je, izadjes, na kvadratic ugasis i on prebaci na Farenhajte... Neki bag... 3 puta radio sve zive resete i opet isto. Ili ce ispraviti nekom sl.nadogradnjom ili se navikni kao i ja, ili pak uzmes drugu app za v.prognozu
Po meni jako dobra vremenska prognoza koristim je odavno ..transparent weather pro ..moze I free ali smaraju reklame ...sa nekoliko vremenskih provajdera po zelji ..ja koristim weather underground ...stvarno precizna aplikacija.
7e1947b21bf81a06952e4170df37c42b.jpg

645dc067db72af8e37da40b8883f47a3.jpg

Poslednja izmena:
Znači ako imam nrd90m test keys verziju, da li mogu flashati šta već treba preko adb-a ili moram staviti recovery tipa Revolution i s time rješavati? I šta uopće flashati, oem info?
Mob je vns-l21, bio je b371 pa sam išao na downgrade koji mi je već par puta uspio ali danas nije.
Itko??

Nasao sam nesto sto je radilo na MM, a ne radi mi na N. Rec je o QR Scener. Ranije na M, bilo mi je potrebno da otvorim kameru i kamera automatski cita kod, sad nece, morao sam skinuti aplikaciju :(

Ja gledam kod sebe, nema qr mod kada se uđe u kameru. Ne znam zbog čega, ali je sada "sakriven", na početnom ekranu kada se prevuče prstom na dole, pojavi se ono za pretraživanje aplikacija i gore u delu gde se kuca ima sa leve strane neka kao linija ili kako god. To otvara kameru za skeniranje qr koda.

Vrh Dno