Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Šta je sa kamerom na nugatu, koči katastrofa ?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jedan od smorova Nugata to sa kamerom

Znači da se nadamo da će je rešiti 381

Da li neko koristi verziju b371 i kakva mu je baterija? Citam po stranim forumima da je baterija znatno losija nego na MM, i da puno se trosi i u stand bay-u. Sad sam u nedoumici da li da uradim update..

Meni na MM bilo super izdrzavala po 2dana.A sada na B371 trosi mi u stand by-u jako mnogo_Ostavim fon i za sat vremena skine 10%, izgleda da je losija bar meni na Nugatu.A sve sto moze, sve sam iskljucio jedino mi osvetljenje stoji na automatsko i whats app radi nisam ga iskljucio.

Poslednja izmena:
Nisam ni pokusavao danas . Lepo mi radi i ovaj NDR90M ali stvarno :D. Ne mogu da verujem kako radi. Elem b371 kod mene je sa baterijom bio OK , Beta b336 OK ali b381 statitva. Tako da niej mi jasno zasto kako se kome zalomi. Ja sam posle upadte na b371 odradio factory reset i bio mi je OK. E onda mi rovac nije da mira i b381. E tu je vec bilo smor sa baterijom i glavljenjem izmedju saltovanja app tipa animacija nije radila kako treba.

Poslednja izmena:
Meni na MM bilo super izdrzavala po 2dana.A sada na B371 trosi mi u stand by-u jako mnogo_Ostavim fon i za sat vremena skine 10%, izgleda da je losija bar meni na Nugatu.A sve sto moze, sve sam iskljucio jedino mi osvetljenje stoji na automatsko i whats app radi nisam ga iskljucio.
Odradi factory,I mene je zezalo pa je posle factory bilo ok

To ti je nesto zakocilo....procesor, jezgra ako ti skida toliko bateriju. Proveri sa Cpu-Z kako rade jezgra. Ugasi telefon pa upali opet. Meni je recimo kocilo kad promenim temu I dok ne restartujem neka jezgra zabagiju na maksimumu I ne pada fekvenca I onda naravno da pojede bateriju.

Meni proslu noc skinulo 1 posto...

Jeli mogu samo da vas pitam koji je razlog ne odgovanja na poruku-pitanje? Hvala

@Pennywise
Odradjen dva puta reset od kada sam na nugatu i radjeno wipe cache ista stvar, preko noci sa 100% skinuo je 3% baterije ali kako sam uzeo telefon upaljen wifi, pregledam ovde sta ima i malo fejsa sto pregledam pocetnu i za sat vremena ode 10%
@Alexxx1 temu sam menjao i gasen telefon kao sto rekoh i reset radjen i sve pogaseno osim jedne aplikacije, ali kako ga ostavim u stand by-u tako bateriju izvuce za nekih 20% ako ne i vise, a samo stoji telefon u stand by-u.
Evo slike iz cpu-z.

Prilozi

• Screenshot_20170426-221244.png
    Screenshot_20170426-221244.png
    199.4 KB · Pregleda: 95
Poslednja izmena:
Da li je neko uradio factory reset za B381?
Uradio sam ja danas...nista bolje, sve isto i kamera koči pri pokretanju...manje vise ostalo je sve ok...viber mi je uspavao jednom al ne znam mozda je u njima greska bila..baterija gora od mm cini mi se al nista ekstremno...

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

@Pennywise
Odradjen dva puta reset od kada sam na nugatu i radjeno wipe cache ista stvar, preko noci sa 100% skinuo je 3% baterije ali kako sam uzeo telefon upaljen wifi, pregledam ovde sta ima i malo fejsa sto pregledam pocetnu i za sat vremena ode 10%
@Alexxx1 temu sam menjao i gasen telefon kao sto rekoh i reset radjen i sve pogaseno osim jedne aplikacije, ali kako ga ostavim u stand by-u tako bateriju izvuce za nekih 20% ako ne i vise, a samo stoji telefon u stand by-u.
Evo slike iz cpu-z.
Onda uradi rollback na MM da budes siguran da je u pitanju samo softverski problem. Nisam video da se neko zali na bas toliko gubljenje baterije u standby....

Bas sam mislio da odradim rollback na MM, da vidim dal je softverski problem.Jer znam da kada sam uzeo telefon i do skoro dok je bio MM, dva dana bez problema ujtru sa 97% i do uvece sa wifi i porukanje ostane skoro 70% dok sada na nugatu wifi i porukanje i evo opet na punjac i to je pao na 25% baterije.

Ostalo si sve sam odgovorio, a sto se tice weather aplikacije ne prebacuje mi u farenhajte, sad probao.. @okmomak

Poslednja izmena:
P

druze, a sta si ti pitao?

Nisam neko koga mrzi da cita postove pa po 100 pita jedno te isto... jos uletim u prepisku i nemoguce da niko nije video pitanje... Obratio sam vam se jer sam imao problem novim apdejtom na 7. Imao sam problem da mi ispada sa kucne WiFi mreze (reseno promrnom kanala na ruteru-mada na drugom tel P8 Lite to nije bio slucaj)... Da nece po iskljucenju sa WiFi da prebaci na mobilni net (to sam resio jer mi je APN bio MTS Internet a 4G nije bilo kod njih aktivirano-sad radi noramalno)... I primetio sam da fabricku app za vremensku prognozu-pri rucnom osvezavanju i po zatvanju prozora v.prognoze, prebacuje mi sa C° na F° jedinicu. Ja kao ne zahtevan korisnik sam to primetio, pa bih voleo da cujem da li jos neko ima takvih bagova na fabrickom romu. Naravno radnje master reset posle apdejta...
Usput... Meni bat je mozda, ali mozda nekih 10% slabija na N nego na MM... A za noc,7-8h skine 1-2% naravno ukljucen WiFi, mobile data... Hvala jos jednom na paznji za ovaj moj post. Pozzzzz... :)

Pa da, rollback pa cu videti sta se desava.

Ostalo si sve sam odgovorio, a sto se tice weather aplikacije ne prebacuje mi u farenhajte, sad probao.. @okmomak

Znam... Nego sam ponovio pitanja, a u medjuvremenu dok sam cekao odgovor ovde, uspeo sam da podesim. A sto se rice v.prognoze... podesena je na C°, bilo je na auto C°-F°. Ne znam samo da li sam dobro objasnio... Ne samo da izadjes iz app, nego onaj kvadratic, pa kanta-gasenje. I posle par sec prebaci na F°. I to stoji, sve dok ne udjem u neku drugu app i izadjem iz nje, onda vrati na normalno. Lokacije su mi SVE iskljucene, ako to ima neke veze...
Svakako, hvala na vremenu i na prethodnom odgovoru!

u vezi vracanja na MM,meni je ovako receno na htcmania sajtu....

download the firmware that wanted to lose version, unlock the bootloader and install twrp compatible with nougat that is in this same post (page 1), then flash of oeminfo corresponding to your model, example L21 / single or dual - L31 / Single or dual, you must downlad L21C432 and by the method of 3 buttons install the ROM
Vidim da se ne spominje roolback paket,e sad ima sto nacina pitanje je koje je najbezbednije

Poslednja izmena:
Znam... Nego sam ponovio pitanja, a u medjuvremenu dok sam cekao odgovor ovde, uspeo sam da podesim. A sto se rice v.prognoze... podesena je na C°, bilo je na auto C°-F°. Ne znam samo da li sam dobro objasnio... Ne samo da izadjes iz app, nego onaj kvadratic, pa kanta-gasenje. I posle par sec prebaci na F°. I to stoji, sve dok ne udjem u neku drugu app i izadjem iz nje, onda vrati na normalno. Lokacije su mi SVE iskljucene, ako to ima neke veze...
Svakako, hvala na vremenu i na prethodnom odgovoru!
Probao sam , ni u jednom trenutku ne prebacuje na farenhajte, sve vreme su temperature prikazane u celzijusima..

Evo koliko u stand by-u trosi.Zar to nije mnogo 40%?
354d66b3af269e26f89ad5a0f3164b56.jpg

Cini mise da svakome po nesto razlicito "zaglavljuje" u procesima,,a i koriscenje aparata ima udela. Zanimljivo mi je da ovo sto sada imam nrd90m test-kay radi super i da memorije sa app koje inace imam ima oko 900mb ,,a sa b381 oko 550mb.Screenshot_20170427-095324.pngIMG_20170427_095945.pngIMG_20170427_100024.png

Jos je sada i GPS ukljucen inace mi je bio uvek iskljucen

Poslednja izmena:
Ja nadjem B381, skinem ali uslijedi authentication failed ?

TT

Poslednja izmena:
Nemoj ga ni skidati generalno meni se pokazao gori nego li b371,a izgleda da je blokiran od strane Huaweia.

Nazad
Vrh Dno