jerry.drake
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.02.2006
- Poena
- 320
Šta je sa kamerom na nugatu, koči katastrofa ?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Na B371 je mene ubijala. Na B381 je odlično radila.Šta je sa kamerom na nugatu, koči katastrofa ?
Odradi factory,I mene je zezalo pa je posle factory bilo okMeni na MM bilo super izdrzavala po 2dana.A sada na B371 trosi mi u stand by-u jako mnogstavim fon i za sat vremena skine 10%, izgleda da je losija bar meni na Nugatu.A sve sto moze, sve sam iskljucio jedino mi osvetljenje stoji na automatsko i whats app radi nisam ga iskljucio.
Meni na MM bilo super izdrzavala po 2dana.A sada na B371 trosi mi u stand by-u jako mnogstavim fon i za sat vremena skine 10%, izgleda da je losija bar meni na Nugatu.A sve sto moze, sve sam iskljucio jedino mi osvetljenje stoji na automatsko i whats app radi nisam ga iskljucio.
druze, a sta si ti pitao?Jeli mogu samo da vas pitam koji je razlog ne odgovanja na poruku-pitanje? Hvala
Uradio sam ja danas...nista bolje, sve isto i kamera koči pri pokretanju...manje vise ostalo je sve ok...viber mi je uspavao jednom al ne znam mozda je u njima greska bila..baterija gora od mm cini mi se al nista ekstremno...Da li je neko uradio factory reset za B381?
Onda uradi rollback na MM da budes siguran da je u pitanju samo softverski problem. Nisam video da se neko zali na bas toliko gubljenje baterije u standby....@Pennywise
Odradjen dva puta reset od kada sam na nugatu i radjeno wipe cache ista stvar, preko noci sa 100% skinuo je 3% baterije ali kako sam uzeo telefon upaljen wifi, pregledam ovde sta ima i malo fejsa sto pregledam pocetnu i za sat vremena ode 10%
@Alexxx1 temu sam menjao i gasen telefon kao sto rekoh i reset radjen i sve pogaseno osim jedne aplikacije, ali kako ga ostavim u stand by-u tako bateriju izvuce za nekih 20% ako ne i vise, a samo stoji telefon u stand by-u.
Evo slike iz cpu-z.
druze, a sta si ti pitao?
Ostalo si sve sam odgovorio, a sto se tice weather aplikacije ne prebacuje mi u farenhajte, sad probao.. @okmomak
Probao sam , ni u jednom trenutku ne prebacuje na farenhajte, sve vreme su temperature prikazane u celzijusima..Znam... Nego sam ponovio pitanja, a u medjuvremenu dok sam cekao odgovor ovde, uspeo sam da podesim. A sto se rice v.prognoze... podesena je na C°, bilo je na auto C°-F°. Ne znam samo da li sam dobro objasnio... Ne samo da izadjes iz app, nego onaj kvadratic, pa kanta-gasenje. I posle par sec prebaci na F°. I to stoji, sve dok ne udjem u neku drugu app i izadjem iz nje, onda vrati na normalno. Lokacije su mi SVE iskljucene, ako to ima neke veze...
Svakako, hvala na vremenu i na prethodnom odgovoru!
kod mene je ovakoEvo koliko u stand by-u trosi.Zar to nije mnogo 40%?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari