Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

I pitanje za milijon dolara.

Dali je ova OTA verzija ista sa onu na FF ili je nesto plus doradjivano? To moze da vidimo tako sto bi uporedili velicinu fajlova, ako je potpuno ista, onda nista nije menjano. Ja nemam skinutu ni jednu ni drugu verziju, inace bi proverio.
Isto je, čak su i iste gluposti. Nekima je stiglo 1.94GB, a nekima, kao i meni, 1.24GB koji ti urniše telefon. Svaka čast Huawei...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Bas su sad izglupirali sa tim azuriranjem

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

sta vam sad ne valja,a toliko ste kukali za nougat:d
Ma Huawei je zeznuo stvar pri puštanju apdejta. Jasno mi je da preko FF zezneš stvar i instaliraš firmver sa greškom, ali da oni zvaničnum putem puste taj isti firmver mi već nije jasno.

Kakva greška je u pitanju?

Ajde da sacekamo da vidimo kako ce da radi sad ova oficijalna OTA.

Neka svako od vas prijavi ako oseti i najmanji bug.

Kakva greška je u pitanju?

Probao sam da instaliram i isti je problem. Nemaš ništa od sistemskih app (clock, calculator, files, hicare, weather, itd.) fale opcije u settingsu, umesto build number stoji NRD90M test key, a telefon pri bootovanju prijavljuje da nije prošao verifikaciju (isto kao kad otključaš bootloader).
To se dešava kod ovog apdejta od 1.24GB. Kod onog većeg od 1.94GB je sve ok.

Ajde da sacekamo da vidimo kako ce da radi sad ova oficijalna OTA.

Neka svako od vas prijavi ako oseti i najmanji bug.
Ja dosad nisam primetio nijedan bug. Kamera se brzo pali i slike odlicme, sve aplikacije tu, dobio sam i neku duo za video pozive.. slobodnog rama od 850 do 1000mb (facebook, instagram, messenger, whatsapp, tapatalk,telenor banka od aplikacija) ...

Samo bih pohvalio clana @Markoni Kg. Decko se juce sam ponudio da mi resi problem,ostavio mi je broj pa smo se culi putem vajbera. Baterija je sad malo trajnija,ali i dalje nisam potpuno zadovoljan :) Ima tu jos nekih caka ocigledno :)

A možeš li da podeliš sa nama, u čemu je bio glavni problem na tvom fonu?

Probao sam da instaliram i isti je problem. Nemaš ništa od sistemskih app (clock, calculator, files, hicare, weather, itd.) fale opcije u settingsu, umesto build number stoji NRD90M test key, a telefon pri bootovanju prijavljuje da nije prošao verifikaciju (isto kao kad otključaš bootloader).
To se dešava kod ovog apdejta od 1.24GB. Kod onog većeg od 1.94GB je sve ok.

Sto bi se onda instalirao taj od 1.2.gb sa greskom pored 1.9gb koji nema gresku?

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Sto bi se onda instalirao taj od 1.2.gb sa greskom pored 1.9gb koji nema gresku?

Pa zbog toga što su genijalci pustili nekima taj update umesto onog koji valja.
809d5fc3c246d0288a4c69471263628b.jpg

Evo ga... Stoji i čeka da ga skinem. Šta sad tu da radim? Preko FF možeš da biraš, ali kad je zvaničan apdejt to ti je što ti je. I sad, lako je meni kad znam šta radim pa sam isprobao, video da ne valja i vratio se na MM, ali neko ko je laik vidi apdejt, skine ga i leleeee. :d

Poslednja izmena:
Odlicno radi ovaj updejt na 7.0. Za sada nemam zamerke. Videcemo za neki dan kako ce se pokazati.

Kod mene C432B161 i dalje nema OTA update

Telefon iz mts kao i mreza

Ljudi ja jos uvek imam c66b131... Telefon uzet u Vip-u... Da li je neko na c66 dobio update na nougat?

@pshnd

Aha,ta fora. Mislio sam zbog diskusije ovde da birate verziju i zato se pitam sto bi birali losiju verziju, a ono Huawei pusta i zvanicno losiju verziju.

Mislim da mi se popravila baterija. Sinoc sam pred punjenje, onemogucio Chrome i instalirao CM Browser. Za 9h koliko je telefon upaljen, imam 2h SOT, a baterija je na 80%

Ali me cudi kako to da nisam dobio ni update na b152

Da, ne dobija nougat update to sam shvatio, nego kazem da nisam dobio ni manji update od pre par meseci, kada su update-ovali sa b131 na b151/152

Isti slučaj i kod mene. Skini firmware finder nudi ćete odma update na 370

Poslato sa telefona.

Da, ne dobija nougat update to sam shvatio, nego kazem da nisam dobio ni manji update od pre par meseci, kada su update-ovali sa b131 na b151/152

Koliko sam čitao famozni C66 samo vip (vip mobile) ima , i žale se i na xda forumu odavno da ne dobija azuriranja.. svi koji hoće azuriranja na c432 prelaze...

A kako druze ja da predjem na c432...

Mada u firmware finder sam nasao par azuriranja za c66

Poslednja izmena od urednika:
Haha, probacu preko firmware finder-a da skinem, ima cak i beta verzija nougata...

Mada u firmware finder sam nasao par azuriranja za c66

Nalazio sam i ja , i na c66 i posle na c432b131 ali nije hteo nikako da ga prebaci u fabrički updater.. Ne možeš samo da skineš u FF , moraš preko proksija da odradiš..

Isti slučaj i kod mene. Skini firmware finder nudi ćete odma update na 370

Poslato sa telefona.
Moraš da prebaciš u updater ono sa proksijem... I pazi da ti fajl ima 1.94 gb, nikako ne skidaj onaj od 1.24...

Koliko je komplikovano to preko proksija? :D

Nije toliko, imaš video snimak na prvoj strani... Samo ne znam da li će hteti na c66 da prebaci u updater... Meni nije htelo..

Poslednja izmena od urednika:
Meni bez proksija nudi ovaj od 1.94GB
Dal mogu odmah njega da skinem?

Poslato sa telefona.

Nazad
Vrh Dno