Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Znači da je b370 i b371 zvanična verzija

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pi bre, a ja juce skoro unistio telefon .. jedva ga oziveo, bilo mi dosadno i ceo dan cackao :D

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Tako je. Danas je pusten. Izgleda videli na ovom forumu koliko ljudi pocelo da se muci kako bi ga skinuli pa resili zvanicnu verziju da puste.

Znaci pocelo je. A na kojoj si mrezi?

Ovaj put samo stiglo. Nista nisam pokusavao.

Ja sam na vip mrezi. Da dodam da sam dobio dual sim verziju koja je slobodna. Predhodni je bio single sim ali je imao neki problem sa ekranom. Zamenjen reklamacijom.

Bitno da su poceli da pustaju zvanicno

Yep. Evo ga i kod mene... B370.
Ahahahaha! E ne'š ga majci, taman sam se vratio na MM. :D

Dobro je bitno je da poceli zvanicno da pustaju

Sad otvorih i pokazuje mi da je 1.24GB... Hmmm.

Jel ti sve radi?

Yep. Evo ga i kod mene... B370.
Ahahahaha! E ne'š ga majci, taman sam se vratio na MM. :D

Hahahah, ti se barem nisi toliko namucio..A meni dosadno pa zamalo da s****m fon, kad ustajem update ima ... :D Nego, kad se pali imam ono your phone unlocked , kako to da skinem jos? Nemam custom recovery i root..

Jesi probao hard reset da vidis dal ce posle toga da bude zakljucan?

Da li je nekom na L21C66 stigao zvanični update?

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Jel ti sve radi?

Ma nisam ni probao. Ne znam ni da li da se zezam. Još su mi i svi fajlovi za rollback u telefonu, ali otkud znam...

Moj je sa Vipa i ništa ne stiže. Ima fabrički MM koji je stigao uz telefon.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Žuljalo me je da probam. Podigao sistem i, gle čuda, fale app i build number. Jbm ih smotane kad to puštaju zvaničnim putem... Ajmo jedan rollback opet. :d

Pazi, Android System i Android OS nikako ne treba da budu prve dve stavke koje najviše troše bateriju. Možda ova treća o redu (Face) pravi problem, pa se i maskira u ove dve prve stavke, ili ti je sistem stvarno ******? Ne znam pošto fb ne koristim. Koja ti je verzija OS i na koliko vremena si ostvario ova dva bedna sata SOT (nije isto dva sata na 15h korišćenja i dva sata na 48h)? Usput, meni nikada SOT nije bio ispod nekih 4-5 sati. Da li bi razmotrio da na dan-dva FB i Messenger apps zameniš sa Fb lite ili tako nečim, čisto da isključiš mogućnost da je neka od ovih zlih app napravila ******?

Na Nugatu sam. Verzija VNS-L21C432B370,ali mi je i na MM isto tako slabo trajala. A ta bedna dva sata sam osvario za nekih 20ak sati koriscenja,da je bar za dva,tri dana razumeo bih i sam potrosnju. Iskljucio sam sad FB i jos neke aplikacije,ali ne vidim neku drasticnu promenu jos uvek.

Na Nugatu sam. Verzija VNS-L21C432B370,ali mi je i na MM isto tako slabo trajala. A ta bedna dva sata sam osvario za nekih 20ak sati koriscenja,da je bar za dva,tri dana razumeo bih i sam potrosnju. Iskljucio sam sad FB i jos neke aplikacije,ali ne vidim neku drasticnu promenu jos uvek.
Ja sam malo testirao fon sinoć sam ga ugasio i upalio i ostale su neke aplikacije da rade, očistio sam ih i dobio 2.3Gb slobodnog rama, stavio na punjač, pošto ja ne punim tel do 100% jer skraćuje radni vek baterije i broj ciklusa punjenja već do 80%do 85% pošto imam Accy Battery koji ima alarm punjenja i koja prati pravi kapacitet baterije i potrošnju i SOT meni pošto sam očistio ram posle nije ni jedan jedini procenat baterije skinuo a sinoc sam se kuckao sa jednim članom i imao odličan SOT ide prva slika a druge slike su sa slobodnim ramom i dok nisam upalio wifi šta je bilo pokrenuto od aplikacija, sa paljenjem wifi odmah su krenuli, Aliexpres, Mesenger, Fb, i tapatok evo slika a zadnja je ludilo da nije skinuo ni 1% a 30 min SOT al necevda je uploaduje kaze maksimum slika ***. Screenshot_20170417-001921.pngScreenshot_20170417-102431.pngScreenshot_20170417-102442.pngScreenshot_20170417-102723.pngScreenshot_20170417-102733.png

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Samo bih pohvalio clana @Markoni Kg. Decko se juce sam ponudio da mi resi problem,ostavio mi je broj pa smo se culi putem vajbera. Baterija je sad malo trajnija,ali i dalje nisam potpuno zadovoljan :) Ima tu jos nekih caka ocigledno :)

Da li ima veze sto si na b170 , mozda zato izbacuje 1.24gb.. Ja sam sinoc b336 flesnuo i jutros imao update na b370 ali file 600mb..

Posto mi je neko obrisao post, a bitan mi je info, da ponovim pitanje... Zna li neko gde sistemski updater skida fajlove da mogu rucno da im presudim posto mi I posle povratka na B170 i dalje nudi da instaliram isti onaj B370 od 1.24 GB? :)

Nazad
Vrh Dno