Samo ti stiglo ili preko Ff?Evo da napisem i ja nesto. Stigo mi zvanican updejt na nugat.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ovaj put samo stiglo. Nista nisam pokusavao.Samo ti stiglo ili preko Ff?
Ja sam na vip mrezi. Da dodam da sam dobio dual sim verziju koja je slobodna. Predhodni je bio single sim ali je imao neki problem sa ekranom. Zamenjen reklamacijom.Ovaj put samo stiglo. Nista nisam pokusavao.
Pa mislis da ne vredi da se updejtujeYep. Evo ga i kod mene... B370.
Ahahahaha! E ne'š ga majci, taman sam se vratio na MM.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Na kojoj si ti mreži?Yep. Evo ga i kod mene... B370.
Pa nemam pojma. Sad da ga apdejtujem i radi mi isto kao i ovaj što sam imao (a najvrv hoće) mislim da bih popi*deo.Pa mislis da ne vredi da se updejtuje
Na kojoj si ti mreži?
Hahahah, ti se barem nisi toliko namucio..A meni dosadno pa zamalo da s****m fon, kad ustajem update ima ...Yep. Evo ga i kod mene... B370.
Jel ti sve radi?
Kako mislis dal ce da bude zakljucan?Jesi probao hard reset da vidis dal ce posle toga da bude zakljucan?
Moguce da su pustili samo za c432 , a nisu za c66 (vip) ..Moj je sa Vipa i ništa ne stiže. Ima fabrički MM koji je stigao uz telefon.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Pazi, Android System i Android OS nikako ne treba da budu prve dve stavke koje najviše troše bateriju. Možda ova treća o redu (Face) pravi problem, pa se i maskira u ove dve prve stavke, ili ti je sistem stvarno ******? Ne znam pošto fb ne koristim. Koja ti je verzija OS i na koliko vremena si ostvario ova dva bedna sata SOT (nije isto dva sata na 15h korišćenja i dva sata na 48h)? Usput, meni nikada SOT nije bio ispod nekih 4-5 sati. Da li bi razmotrio da na dan-dva FB i Messenger apps zameniš sa Fb lite ili tako nečim, čisto da isključiš mogućnost da je neka od ovih zlih app napravila ******?
Ja sam malo testirao fon sinoć sam ga ugasio i upalio i ostale su neke aplikacije da rade, očistio sam ih i dobio 2.3Gb slobodnog rama, stavio na punjač, pošto ja ne punim tel do 100% jer skraćuje radni vek baterije i broj ciklusa punjenja već do 80%do 85% pošto imam Accy Battery koji ima alarm punjenja i koja prati pravi kapacitet baterije i potrošnju i SOT meni pošto sam očistio ram posle nije ni jedan jedini procenat baterije skinuo a sinoc sam se kuckao sa jednim članom i imao odličan SOT ide prva slika a druge slike su sa slobodnim ramom i dok nisam upalio wifi šta je bilo pokrenuto od aplikacija, sa paljenjem wifi odmah su krenuli, Aliexpres, Mesenger, Fb, i tapatok evo slika a zadnja je ludilo da nije skinuo ni 1% a 30 min SOT al necevda je uploaduje kaze maksimum slika ***.Na Nugatu sam. Verzija VNS-L21C432B370,ali mi je i na MM isto tako slabo trajala. A ta bedna dva sata sam osvario za nekih 20ak sati koriscenja,da je bar za dva,tri dana razumeo bih i sam potrosnju. Iskljucio sam sad FB i jos neke aplikacije,ali ne vidim neku drasticnu promenu jos uvek.
Ti si na c432b161?stigao zvanican update 1.94 gb ja sam na mts mrezi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari