Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Drugari je li moze mala pomoc? Radim update za p9 lite sa VIP mreze, model VNS-L21, build B131. Ne nudi nikakav update regularno, pokusao sam da ga dignem na B335 i javlja Your device has failed the verification. Znam da je mozda vec pisano ranije o tome, ali dajte neki hint da ne umirem citajuci :D
Je li mogu uopste da updateujem na 7.0?

Imate na prvoj strano sve opisano ne mozete da pogresite

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Sve sam ja lepo opisano procitao i primenio elem pri odabiru poslednje full OTA B335 verzije, kad reboot-ujem fon javlja "Your device has failed the verification". Iz Q&A pise da kao uredjaj jos nije prodrzan, pa pitam da li je neko uspeo da uradi update, a da je krenuo sa verzijom kao sto je moja trenunto build 131?

Hvala na odgovorima.

Sve sam ja lepo opisano procitao i primenio elem pri odabiru poslednje full OTA B335 verzije, kad reboot-ujem fon javlja "Your device has failed the verification". Iz Q&A pise da kao uredjaj jos nije prodrzan, pa pitam da li je neko uspeo da uradi update, a da je krenuo sa verzijom kao sto je moja trenunto build 131?

Hvala na odgovorima.
Mozda bi trebao prvo da fleshujes na 161, pa odatle na 371. Uzeci u obzir da ti je C432.

Mozda bi trebao prvo da fleshujes na 161, pa odatle na 371. Uzeci u obzir da ti je C432.
Hteo sam da probam i to, ali mi ne nudi taj update.
Imam 152 jedini kao marshmallow.
Ne znam da li cu postići nešto sa njim...

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

Prvo koji ti je model vns l21 c? . Drugo ako je c432 onda ideš na b161 firmware ,a sa njega na b371.
Znači prvo da konstatujemo koji je tacno model

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

VNS-L21C66B131

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

To je iz VIPa. Trebalo bi prvo da pređeš na c432. Misim da postupak imas naforumu,a posle je lako.

To je iz VIPa. Trebalo bi prvo da pređeš na c432. Misim da postupak imas naforumu,a posle je lako.

Pa jel potrebno bas da prelazim na c432? Otkljucavanje bootloadera, TWRP... zar je moguce da niko nije digao ovu VIP verziju na N? Vidim kole0603-ov SS da ima verz C66B335.

@Kole Sta ti vrtis sada?

Ajde zamolba za sve. Zanima me da li p9 lite podržava camera2 api iliti ga snimanje RAW slika.
Stavite aplikaciju Camera2 Probe i recite šta kaže za hardware level i ostalo. I na čemu ste probali, MM ili N.
Zahvaljujem ☺

Da li je neko probao ovo ako ima rutovan N?
https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/help/transparent-notification-shade-t3581022
Ja ne mogu za racunar skoro, pa ne mogu rutovati i probati.Ako neko hoce neka proba i javi da li radi.
Radi :)
Ajde zamolba za sve. Zanima me da li p9 lite podržava camera2 api iliti ga snimanje RAW slika.
Stavite aplikaciju Camera2 Probe i recite šta kaže za hardware level i ostalo. I na čemu ste probali, MM ili N.
Zahvaljujem ☺
Nougat
ab7c0031cbf63e551ddd7d31d37f1972.jpg

Poslednja izmena:
Ја..Ево поступак за дуал Сим а Н после преко ФФ
http://ministryofsolutions.com/2016/12/huawei-p9-lite-convert-dual-simdebrand.html

Radeo si po tom uputstvu ili preko toolkita....................?
По том упутству...Све ти је лако и све што скинеш екстра ради...Добијеш дуал Сим а после одмах након Н...

Pa jel potrebno bas da prelazim na c432? Otkljucavanje bootloadera, TWRP... zar je moguce da niko nije digao ovu VIP verziju na N? Vidim kole0603-ov SS da ima verz C66B335.

@Kole Sta ti vrtis sada?
Прешао на 432, па на дуал Сим па на Н...Побегао са 66....

Kada dodjem do kompa onda root nugata pa to da napravim.Jer ovako bez racunara vidim da ne moze da se odradi root.

Danas sam naleteo na jedan bagčić na B371. :)
Imam par kontakata koje pinujem u SMS app da mi stoje pri vrhu. Kada ih prikačim stoje tako dok ne isključim app. Čim se sledeći put vratim u app opet sve stoji izmešano.

Sent from my HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Evo i ja da kazem da mi se prvi put desilo do sada da mi je jedva otvorio slike koje su na memoriskoj kartici. Prvi put kad sam otvorio slike nije imalo nista sve crno. Tek iz treceg puta je pokrenuo slike

Pozdrav, sa c66 (vip) presao sam na c432b131 dual sim i odmah mi je izbacilo azuriranje na b161 (1.6gb) i kada skinem i telefon se reboot, udje u twrp , i kada restartujem fon izbaci failed to update .. primetio sam i da u twrp internal storage i sdcard pise 0 mb .. samo neki cust ima (oko 200mb) .. sta da radim?

Pozdrav, sa c66 (vip) presao sam na c432b131 dual sim i odmah mi je izbacilo azuriranje na b161 (1.6gb) i kada skinem i telefon se reboot, udje u twrp , i kada restartujem fon izbaci failed to update .. primetio sam i da u twrp internal storage i sdcard pise 0 mb .. samo neki cust ima (oko 200mb) .. sta da radim?

Moraš biti na stock recovery da bi mogao OTA da instaliraš. :)

Sent from my HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Gdje ima dobrih tema za lite9 ove koje su ponuđene mi nisu nešto

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Jedno pitanje za kolege koje se bolje razumeju. Zenin p9lite je na c900b161, uradio sam boot unlock, twrp recovery, root, nekolikp oem info promena, dload instalaciju, i dalje je c900b161. Ocigledno da oeminfo change ne radi u ovom slucaju. Koristio sam stktool 1.3. Da li neko ima ideju kako da bude 432B161

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Jedno pitanje za kolege koje se bolje razumeju. Zenin p9lite je na c900b161, uradio sam boot unlock, twrp recovery, root, nekolikp oem info promena, dload instalaciju, i dalje je c900b161. Ocigledno da oeminfo change ne radi u ovom slucaju. Koristio sam stktool 1.3. Da li neko ima ideju kako da bude 432B161

Ja sam bio na c900b161 i uspesno se vratio na c432b161 i onda sam presao na N. Imas na prvoj strani ceo opis sta i kako i odakle da skines alatke i oeminfo. Vecina nas je tako uradilo preko onog tolkita

Gledam na prvoj strani, ali ne vidim uputstvo za c900 na 432

Nazad
Vrh Dno