Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Taman kad sam mislio da kupim P9 lite ženi pročitam ovo ovde plus juče sam uživo video P10 lite i baš sam se oduševio izgledom. Cena u mp će biti slična ceni P9 lite pa sam u nedoumici da li da uzimam P9 lite u Vipu ili da čekam da se pojavi P10 lite ko zna koliko.

Poslato sa telefona

Taman kad sam mislio da kupim P9 lite ženi pročitam ovo ovde plus juče sam uživo video P10 lite i baš sam se oduševio izgledom. Cena u mp će biti slična ceni P9 lite pa sam u nedoumici da li da uzimam P9 lite u Vipu ili da čekam da se pojavi P10 lite ko zna koliko.

Poslato sa telefona
Ne Moses da poredis ova dva modela..P 10 je ipak klasa...

kole

Govorim o P10 lite, inače cena mu je slična P9 lite modelu. Malo skuplja.

Poslato sa telefona

Pa šta je ovo i novi p8 lite je isti... Kad će nougat za ovaj mob?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ya 20 30e ako imam uzeo bih 10 lite. Ako bas i nemam 9 lite bez da se palim na već i broj. Da su dojke u pitanju pa i ajd veće je veće

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Zzz, treba mi pomoc kupio sam P9L u avgustu prosle godine uradio negde tamo u septembru update na b131 i od tada nikada vise nisam dobio da updatujem sistem, u cemu je problem? Jel moram da idem preko OTA? Hvala i poz PS: telefon je kupljen u vipu

Pa šta je ovo i novi p8 lite je isti... Kad će nougat za ovaj mob?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Malo iznad je okacen oficijalni nugat,kakvo je to pitanje? :)
Meni odavno stigao, ne znam kako tebi nije.
Zzz, treba mi pomoc kupio sam P9L u avgustu prosle godine uradio negde tamo u septembru update na b131 i od tada nikada vise nisam dobio da updatujem sistem, u cemu je problem? Jel moram da idem preko OTA? Hvala i poz PS: telefon je kupljen u vipu

Ocigledno da nema apdejta.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Sutra stize Nugat...imam neki osecaj :)

U nedelju ujutru stize garantovano. Obecao covek :)

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ljudi ba, jesul to neke zafrkancije il' stvarno ? :p
Jes' da ga koristim tek nekih dvadesetak dana, al' volio bih da okusim taj Nougat više... :p
Nego raja, šta vi mislite o kvaliteti video kamere kod ovog mobitela ? Msm nekako da je zvuk slabiji ili mi se čini...

Ljudi ba, jesul to neke zafrkancije il' stvarno ? [emoji14]
Jes' da ga koristim tek nekih dvadesetak dana, al' volio bih da okusim taj Nougat više... [emoji14]
Nego raja, šta vi mislite o kvaliteti video kamere kod ovog mobitela ? Msm nekako da je zvuk slabiji ili mi se čini...
Mislis na zvuk dok razgovaras ili dok zvoni.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ne znam za vas ali meni je uptime dok nije zakucao weather widget bio na 2100+h

Na G3 prvo zakucavanje zbog koga sam morao da resetujem telefon je bilo na nekih 4500h uprtime...

The dead have highways

Ljudi ba, jesul to neke zafrkancije il' stvarno ? :p
Jes' da ga koristim tek nekih dvadesetak dana, al' volio bih da okusim taj Nougat više... :p

Ja kada hocu da okusim nugat, odem do prodavnice, veliki izbor :)

Mislim isto da je zvuk slabiji. Znam kada odem na utakmice Partizana u Pioniru i unutra bude opasno kuvanje, ali nekako mikrofon ne pokupi taj zvuk kako treba. Naravno, ne drzim saku preko mikrofona

Da, tisi je zvuk kada se snima video, ali mi je cistiji od ostalih telefona srednje klase. Posto slusam elektronsku muziku i snimim par klipova kad sam na nekom festu/eventu, bas se mnogo lepse cuje nego recimo kada sam snimao sa M2 i M2 Aqua. Na njima samo prdi i maltene se nista drugo ne cuje, ovde se vec razaznaje i ostalo.

Kako isključiti ili sakriti "Opcije za programera" (Developer Options)? Obrisao sam slučajno fotografije sa telefona te mi je trebala opcija "usb debagging". Pošto mi više ne treba hoću iz sigurnosnih razloga da isključim Developer mode.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

U samom meniju, prva opcija, odstikliras i nece ti se pojaviti dok ponovo ne ukljucis na isti nacin.

Odradio sam, ali samo "zamagli" opcije....ali i ti je dovoljno. Videh na internetu da je potrebno odradi "Clear Data" u Settings-u. Nisam siguran šta će sve obrisati a mrzi me da ponovo sve podešavam. Hvala

Odradio sam, ali samo "zamagli" opcije....ali i ti je dovoljno. Videh na internetu da je potrebno odradi "Clear Data" u Settings-u. Nisam siguran šta će sve obrisati a mrzi me da ponovo sve podešavam. Hvala

Da bi ga potpuno uklonio mora hard reset (brise sve sa telefona).

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Eh, na to, na kvalitetu snimanja zvuka sam mislio... A zvučnik kao zvučnik što se tiče muzike, youtube videa i sl. ja lično zadovoljan, taman ! :D

Pozdrav svima,
Imam L31-ITAC555B160 rom na P9 lite i hteo bih nadogradnju na N. Interesuje me da li moram da menjam lokalizaciju na C432 ili neki od onih N romova koji postoje ili mogu da odradim klasičan update sa tri dugmeta?

Da, tisi je zvuk kada se snima video, ali mi je cistiji od ostalih telefona srednje klase. Posto slusam elektronsku muziku i snimim par klipova kad sam na nekom festu/eventu, bas se mnogo lepse cuje nego recimo kada sam snimao sa M2 i M2 Aqua. Na njima samo prdi i maltene se nista drugo ne cuje, ovde se vec razaznaje i ostalo.
M2 i M4 Aqua*, pardon. :)

Danas mi je telefon prvi put ispao i to ne sa velike visine, a još je bio i u silikonu. Nije oštećen, ali mi se na ekranu pojavila blaga plavkasta mrlja. Jbm ga. Ne znam šta bi moglo biti i da li bih mogao nekako srediti.

Sent from HUAWEI P9 Lite via tapatalk
Popravljeno. :D
Čisto ako se nekome desi slično, izgleda da se pri padu malo iskrivio ram pa je vršen pritisak na ekran sa zadnje strane i samo sam malko u kontra stranu izvršio pritisak i mrlja je nestala. :d
Pročitao sam na netu da je neko imao sličan problem sa G3 pa rekoh aj da probam. :d

Sent from HUAWEI P9 Lite via tapatalk

Poslednja izmena:
9b9779b1eddf700e4f0e24d287fea50c.jpg
Jedva sam vratio sa N na MM,zakucao mi je bio opasno preko twrp sta god da instaliram zakuca mi...pa sam nasao neki oem info dual pa preko dloada...ako nista bar sam napravio fon da mi je dual SIM :)

9b9779b1eddf700e4f0e24d287fea50c.jpg
Jedva sam vratio sa N na MM,zakucao mi je bio opasno preko twrp sta god da instaliram zakuca mi...pa sam nasao neki oem info dual pa preko dloada...ako nista bar sam napravio fon da mi je dual SIM :)

Gde nadje ovu verziju b170

Ima je na firmware finderu, danas je izasao i B210 ali samo za L31 :smash:

Skines sa kompa tu full verziju 170 pa na sd karticu napravis dload I izvuces iz zipa update.app pa 3 buttons metod

Nazad
Vrh Dno