Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ja mislim da se mnogo sprdate sa ljudima koji se jave da imaju neki problem... mesto da bude forum na kojim cemo jedno drugom na neki nacin da pomognemo,a ono se pretvori u sprdnju!!

Pa pomogli smo ti. Dobio si objašnjenje kojim izgleda nisi bio zadovoljan pa si opet postavljao isto pitanje. Tu onda sledi sprdnja. :)

ksLazy, lepo je napisano da ko ga nema (probijanje) taj laže. :d
Nema tu nikakvog probijanja. Jednostavno su strane ekrana svetlije od srednjeg dela zbog načina osvetljenja, a vidi se samo u mraku, na tamnoj pozadini sa osvetljenjem na max. Tu nema nikakve pomoći. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Zar se i u martu otvara tema o probijanju? :D Moguce da je do ozonskog omotaca :D

Послато са SM-G928C уз помоћ Тапатока

Pa pomogli smo ti. Dobio si objašnjenje kojim izgleda nisi bio zadovoljan pa si opet postavljao isto pitanje. Tu onda sledi sprdnja. :)

ksLazy, lepo je napisano da ko ga nema (probijanje) taj laže. :d
Nema tu nikakvog probijanja. Jednostavno su strane ekrana svetlije od srednjeg dela zbog načina osvetljenja, a vidi se samo u mraku, na tamnoj pozadini sa osvetljenjem na max. Tu nema nikakve pomoći. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Druze pazi kad me vise ne interesuje nikakvo probijanje.. ja sam njega kupio nije on mene,kad mi dosadi doce drugi koga j..e...

e718bab36a53e19b58aca9b5da4aec11.jpg

Nek mi neko objasni ovaj skup linija na dnu ekrana. Morace mobilni na servis u vip.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Tako ne bi trebalo da bude sigurno.

Jel su uvek tu?
Restart ne pomaze?
Soft/Hard reset ne pomaze?

P9 Lite TT

Probaj Hard reset pre nego sto nosis u servis, nista te ne kosta.

P9 Lite TT

Jel si imao ovaj problem pre cackanja sa 7-com ili se posle toga javio?
Ne znam da li je time uradjen hard reset, nista te ne kosta da uradis jedan sada.

Nevezano za ovo, resio sam onaj problem koji sam imao da nije hteo da se povezuje na Wi-Fi dok ne otvorim podesavanja Wipe-ovanjem Cache memorije.
Ta opcija se nalazi u meniju gde je i Hard Reset.

P9 Lite TT

Kad ga iskljucim skroz i prilikom ukljucivanja i dok se ukljucuje logo i sve dok se ne podigne sistem ne ostaje bez ovih linija. Sam od sebe ih izgubi prilikom koriscenja a onda se opet vracaju.

Jel si imao ovaj problem pre cackanja sa 7-com ili se posle toga javio?
Ne znam da li je time uradjen hard reset, nista te ne kosta da uradis jedan sada.

Nevezano za ovo, resio sam onaj problem koji sam imao da nije hteo da se povezuje na Wi-Fi dok ne otvorim podesavanja Wipe-ovanjem Cache memorije.
Ta opcija se nalazi u meniju gde je i Hard Reset.

P9 Lite TT
Ma pre sedmice. Neverujem da je do toga. Samo od sebe se pojavilo i neda se. Racunao sam da kada vrati na sesticu da ce se izgubiti.

Pa ako je pre sedmice nastalo, sto si racunao da ce sa vracanjem na sesticu nestati? :D

Probaj hard reset, mada sumnjam da ce pomoci, i nosi na servis.

P9 Lite TT

Moze li preporuka za staklo ili foliju? Ovo proslo staklo mi nije leglo dobro oko slova. Ako moze link sa ebay

Sent from mTalk

Nillkin stakla ne bi trebalo da ostavljaju fleke, napisao je neko na temi.

Folija bilo koja ne bi trebalo ostavlja, jer je savitljiva i zalepi se cela.

P9 Lite TT

Postavke-Napredna podesavanja-Jezik i unos.

Da pitam ovde mozda nije tema za ovde unapred se izvinjavam. Ja imam p9 lite komsija asus zen fonemax oboica smo na Vip mrezi i od pre dva dana satovi nam se ne poklapaju uopste. Razlika je 6 minuta

Jel bi neko mozda uzimao Spigen ili bilo koju drugu futrolu/masku sa amazon.de? Imam prijatelja tamo koji ce poslati ali je shipping skuplji od same maskice.

Cekam da mi odgovori da li je isti shipping za nekoliko komada, pa ako niko nece uzecu ih za prodaju, bar da nadoknadim shipping od 10e.

P9 Lite TT

Koliko te izlazi na kraju? Naruči lepo sa ebay i stigne ti za nedelju dana. Na kraju te isto izađe...

Pa izadje me 17e za jednu, ako se cena isporuke ne povecava za vise komada, narucicu vise u nadi da cu ih prodati da nadoknadim bar deo shipping-a, ako se niko ne javi da delimo :D

P9 Lite TT

Da pitam ovde mozda nije tema za ovde unapred se izvinjavam. Ja imam p9 lite komsija asus zen fonemax oboica smo na Vip mrezi i od pre dva dana satovi nam se ne poklapaju uopste. Razlika je 6 minuta

Desavalo se i drugu mom na Lg-u. I to se desava samo na Vip mrezi. Ne znamo zasto ali smo morali rucno da namestimo

Hvala na odgovoru. Da li je i dalje rucno podesen?

Pokušajte da stavite ručno, pa posle toga vratite na automatsko.

P9 Lite

Kod mene na lg g3, vip mreza, kasni sat 4 minuta, u istom telefonu sa mts karticom sat je tacan, tako da je problem u vip mrezi. Sve to dok je na automatski, kad se prebaci na rucno i podesi tacno sat ostaje, dok se ne promeni opet na auto i onda vraca na staro...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako cekirati da mogu na mobile data pustiti video na yt? Cekirano mi je tamo u opcijama sto ima do yt aplikacije da koristi mobile data kao i wifi ali kada sam samo na mts netu (m.d.) nece da radi

Meni na istoj mreži uvek i bez greške radi YT. Ipak je nešto do tebe, možda si negde štiklirao zabranu mobilnih podataka, pročačkaj lepo sva podešavanja moguća.

@pilgrimbg
Jesi ulogovan na yt nalog? Posto ja kada jesam onda mi ne radi, kada se izlogujem onda radi na mobilni net. Ajde probaj i ti da se ulogujes pa mi potvrdi.

Naravno da sam ulogovan. Bolje ti dostavi screenshot sa informacijom koju dobijaš kad probaš da pustiš klip. Problem je sigurno do tebe - neko podešavanje, bilo za prenos podataka, bilo za YT.

Jedno pitanje, zena ima p9 lite i zelim da uradim update. Kako je na c900b161 ne mogu da uradim OTA. Da li moram da stavljam twrp recovery? I kako posle da vratim stock recovery.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno