Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ja kolko vidim vi ovde svi koristite bubice. Ja sljakam AKG velike sluske koje imaju potencijal da iznesu 3x jaci zvuk od ovoga sto nas telefon moze da izbaci i naravno da mi onda fali. Bavim se muzikom, bubice nisam stavio u usi od osnovne skole jos, ranije sam koristio Senheiser, sad sam kao sto sam rekao na AKG-u. Od muzike slusam sve (bukvalno) i telefon mi je glavni aparat sto se toga tice. Cak sam investirao u SD od 64gb samo zbog muzike (malo jace od 2500 pesama). Nonstop sam na sluskama maltene i mnogo mi bode oci (usi) ovakva situacija sa tim ogranicenjem koje niko ocigledno ni ne zna kako funkcionise.

Od muzike slusam sve (bukvalno)
I Power Noise? Aggrotech? Harsh noise? EBM? :d

Ne znam brt, i ja se kao nešto bavim kao nekom nazovi muzikom, ali teško da bih mobilni telefon shvatio kao ozbiljnu spravu za slušanje muzike, pa još i da vuglim sluške skuplje od 15€ uz njega. :D

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Ja sam rekao muziku, ne nacine za mucenje :D

Ja sam na to ogranicen, studiram klavir u inostranstvu i nemam drugih opcija za sad.

Hahahahaha! Good one. :D
Mislim da je onda opet bolje pljunuti više keša na neke in-ear studijske ili monitoring slušalice jer su velike previše otvorene da bi dovoljno blokirale okolinu. :)

Ali dobro... odosmo sad u 50. smeru sa temom. :d

Oduzi se nesto taj Nougat za ;) Uzgred za Huawei P9 plus Nougat B360 za modele C432 uveliko ide OTA u Evropi. Mada vidim da se na Benchu nesto zale da im offical Nougat opasno jede bateriju, gore nego sa beta verzijom....

Oduzi se nesto taj Nougat za ;) Uzgred za Huawei P9 plus Nougat B360 za modele C432 uveliko ide OTA u Evropi. Mada vidim da se na Benchu nesto zale da im offical Nougat opasno jede bateriju, gore nego sa beta verzijom....
Zato i ne treba žuriti sa apdejtom. Čitam i ovi što su dobili B360 na P9 lite (mislim C185 i još neki) da isto imaju problema sa baterijom. :)

Meni su okej ove fabricke, pisao sam to vec, ne ispadaju mi iz usiju i lepo se cuje, mada nikad nisam probao neke kvalitetnije(skuplje) da bih mogao da uporedim.

Sto se sistema tice.
C432 verzija je kod mene, iz Vipa, pretpostavljam da je kod svih iz Vipa tako?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Mislim da je sa C432 nešto krenulo u "levo" sa azuriranjem na nougat. U firmware finder piše da je najnovija verzija MM B170 iz 02.03. Neće to skoro biti pušteno na eu/hw model.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Nista me neće sprečiti da upucam i firmver druge regije ako mi dosadi Beta :)

Mislim da je sa C432 nešto krenulo u "levo" sa azuriranjem na nougat. U firmware finder piše da je najnovija verzija MM B170 iz 02.03. Neće to skoro biti pušteno na eu/hw model.

Changelog kaže da sa B170 dolaze samo neke UI ispravke... 'bem li ga.

Zanimljivo, taj update B170 ne postoji ako stiklirate opciju "Use new firmware base" u Firmware finderu. Koliko vidim B170 postoji za model P8 lite, tako da je mozda to neko omaskom stavio za nase modele. Inace je aplikacija vrlo rizicna i nije najpouzdanija, brikovanja mali milion sa Firmware finderom.

Vezano za multitasking, iskustva se baš razlikuju. Evo kakvo je moje iskustvo sa L31 modelom. Samo Dolphin je pojeo (nije keširao, nego bas zauzeo) preko GB RAMa, i to je držao u memoriji poslednjih 4-5 sati - za to vreme nisam dirao fon. Imao sam otvorenih preko 15 jezičaka u Dolphinu. Naravno, sve app koje mi znače zaključao sam i zaštitio od ubijanja.

Prilozi

• Screenshot_2017-03-09-21-37-32.png
    Screenshot_2017-03-09-21-37-32.png
    174.4 KB · Pregleda: 126
Poslednja izmena:
Kako cekirati da mogu na mobile data pustiti video na yt? Cekirano mi je tamo u opcijama sto ima do yt aplikacije da koristi mobile data kao i wifi ali kada sam samo na mts netu (m.d.) nece da radi

Meni na istoj mreži uvek i bez greške radi YT. Ipak je nešto do tebe, možda si negde štiklirao zabranu mobilnih podataka, pročačkaj lepo sva podešavanja moguća.

Moje je bio c66 sad je c432

I moj je iz Vipa i bio je c66

Zar nismo ovo već pisali? Stvarno nemate više o čemu pa se piše da bi se pisalo. [emoji14]

@pshnd

Zasto i ti ne napises koji je tvoj,da utvrdimo gradivo :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

@pshnd

Zasto i ti ne napises koji je tvoj,da utvrdimo gradivo :D

17,8 cm, ovaj C432. :d :d :d

U kom rezimu je 17.8? Perfomans ili pametan rezim :D
Necu vise,ali ovo sam morao

Performans, naravno. :d

Sad dosta, i onako sam zaslužio ban zbog žešćeg spojlovanja Logana. Ovo je bonus. :d

Jel sam ja lud ili ovi je*eni kineI ne znaju da naprave ovaj muzicki player kako treba...

Namestim playlistu da bude "play in order" on pusta pesme kako njemu odgovara...bez ikakvog reda.

Plus sto zna u sred pesme sam da se potpuno iskljuci...

The dead have highways

Poslednja izmena:
Moj je takodje C66, imaš li uputstvo kako da ga prebacim u C432?

Neee, neeee opeeeet.... Brt, prelistaj temu. Pa samo ja sam tri puta do sada ostavljao link, a i pre toga je kačen.

Ok, hvala.

Jel sam ja lud ili ovi je*eni kineI ne znaju da naprave ovaj muzicki player kako treba...

Namestim playlistu da bude "play in order" on pusta pesme kako njemu odgovara...bez ikakvog reda.

Plus sto zna u sred pesme sam da se potpuno iskljuci...

The dead have highways

Nemam nikakvih problema sa plejerom. Prvog dana kada sam dobio telefon,namestio sam da idu pesme po redu i nema nikakvih problema

Nemam nikakvih problema sa plejerom. Prvog dana kada sam dobio telefon,namestio sam da idu pesme po redu i nema nikakvih problema

Namesteno je i meni da ide po redu ali ne ide...

The dead have highways

Jel koristite onaj google play za muziku?

Nazad
Vrh Dno