Probao davno jos bio na G3 ali mi se nuje interface svidjao ni malo..nisam mogao da se snadjem i ono sto sam upamtio tada kao zamerku sto nisu sve pesme iz foldera mogle odjednom da se dodaju na playlistu nego je morala jedna po jedna pesma da se dodaje.Preporuka za Black Player. Meni odličan i još ad-free. (Ima opcija da se uključe reklame i otključavaju se neke meni nebitne funkcije)
Devojka ga isto koristi, a ona pravi plejliste plejlista i nema zamerke.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Pa dobro, meni je baš jednostavan pošto je gestures based, a i mogu dodavati po cele albume ili čak žanrove u plejlistu. Zaista je odličan i nemam zamerki.Probao davno jos bio na G3 ali mi se nuje interface svidjao ni malo..nisam mogao da se snadjem i ono sto sam upamtio tada kao zamerku sto nisu sve pesme iz foldera mogle odjednom da se dodaju na playlistu nego je morala jedna po jedna pesma da se dodaje.
Sad zamisli u mom slucaju 1000+ pesama da se stiklira jedna po jedna...trajalo bi i trajalo.
Probacu ova dva sto je Crow011 predlozio
The dead have highways
Ako je u džepu onda si 99% sam restartovao, nekako si pritisnuo i držao dugme, tj tvoje pantalone su, ako si sedeo. Meni se desava da dok setim zavibrira, pa kad uzmem da vidim, ono mi je uključen ekran i traži da izgovorim ime. A to je ono kada se dva puta stisne dugme za smanjenje zvuka i glasom poziva neka osoba. Power dugme mi nikad ne dira jer ga i ja jedva pritiskam sa ovom maskom.
Pa ne znam da je iko i rekao da nema to probijanje. Još je i lepo rečeno da je to normalna pojava na LCD ekranima zbog načina osvetljenja.Za to probijanje sam probao do sad na tri ista telefona ima ga svuda,tako za to ko kaze na ovom forumu da on to nema laze,to vise nije bitno... ima u ovoj temi bas o tome da se nekom restartovao fon ali sad nemogu da nadjem,mislim da je bio u pitanju onaj Coda93.
Pa ne znam da je iko i rekao da nema to probijanje. Još je i lepo rečeno da je to normalna pojava na LCD ekranima zbog načina osvetljenja.
Restart se meni jednom desio kad sam skidao fajl od preko 2 GB i zakucala mi se SD kartica. Ovako se ni jednom nije restartovao.
A kad si ga ti zadnji put restartovao pre toga?Ja bas peglam igrice na njemu i skidam nikad mi se nije restartovao. Ali eto juce ono bez veze u dzepu,do sad vise nije. Moza nije kvar.
A kad si ga ti zadnji put restartovao pre toga?
Onda moguće samo da se negde zaglupio neki proces, ne mora biti kvar. Mislio sam da ga možda nisi restartovao duže vreme pa da je jednostavno pobrljavio.Mozda dva dana pre toga bas sam ga bio ugasio dok se punio...
Samo u količini RAMa i jeste nešto bolji multitasking, ali koliko vidim ne mnogo jer je sam EMUI jako agresivan po pitanju gašenja procesa.Pozdrav raja... Ako možete samo da mi odgovorite je li neka velika razlika između verzije od 2 GB i 3 GB osim Multitaskinga, odnosno da ovaj od 3 GB bolje radi Multitasking tj. bolje zadržava app u memoriji... Osim toga, ima li još nekih razlika ? Pošto je ovaj od 3 GB skuplji nešto više od 30 KM pa rekoh da džaba ne trošim ako nema neke veće razlike...
Gde si naso ovo?Jel ovo stigao asistent na nas p9 lite, fabrički 6.0
![]()
Znači da mi ne znači baš nešto puno ? Hvala, ma mislio sam rekoh zašto da džaba dajem više para a ustvari gotovo jedno te isto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari