Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ja sam isto u vipu i sad sam na c900. Ne smem da pokusam da mu stavim c432 da ne s****m nesto

Mislim da bi valjalo da ipak prebacis na c432, jer ti je telefon i došao sa c432. C900 je valjda dokaz da si nešto muljao van OTA ažuriranja, ako se ne varam...

Nije dosao sa c432. Da je dosao ne bi nista dirao. Kupio sam ga u vipu i bio je sa c66 verzijom i to b131 pa sam rucno azurirao na b161 pa sam tako dobio c900. Gledao sam sve one tutorijale i sve i imam iskustva sa tim ali ne smem da se usudim posto je skup fon

Hoces da kazes da sam ja nelegalno kupio telefon?
Pa ako si ga kupio u radnji bez fiskalnog kupio si ga ilegalno jer za njega nije plaćen porez. Sve te radnjica koje ne izdaju fiskalni i daju neku njihovu „garanciju“ prodaju ilegalno telefone, najčešće šverane od preko. ;)

Btw, moj je iz Vipa, stigao sa (mislim) C66B105, dobio C66B131 i posle sam ja ručno flešnuo B151 pa s završio na C900B151, ali svakako je sledeći apdejt bio C66B151 pa B161. :) Znači isto su išli neparni. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Poslednja izmena:
I moj neparan sam neznam sa kojom oznakom stigo e posle ja ispao konj pa ga prebacio na c900:)

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Nije dosao sa c432. Da je dosao ne bi nista dirao. Kupio sam ga u vipu i bio je sa c66 verzijom i to b131 pa sam rucno azurirao na b161 pa sam tako dobio c900. Gledao sam sve one tutorijale i sve i imam iskustva sa tim ali ne smem da se usudim posto je skup fon

Aha, nisam znao da se prodaju i c66 verzije. :) U svakom slučaju, valjalo bi da ima verziju koja je ili došla sa fonom, ili si je dobio preko OTA preko te fabričke. Čisto zbog garancije. Ja nemam tih problema, ljudi koji su mi prodali ne znaju ni s koje je mreže fon. :d

Poslednja izmena:
Al ne jos dugo:) poradicu malo na njemu obratio sam se i huawei podrsci za pomoc pa ako nista ide na prodaju:)

Provalio sam zasto mi puca deezer. Naravno da nije do deezer-a. U principu, muziku pustim kad sam u busu i onda radim druge stvari. Tapatalk, whatsapp, instagram i onda task killer onako agresivan ubije deezer.
Jel postoji neka varijanta da se odredi prioritet aplikacijama, da ga vise ne dira?

sent from P9 lite

Provalio sam zasto mi puca deezer. Naravno da nije do deezer-a. U principu, muziku pustim kad sam u busu i onda radim druge stvari. Tapatalk, whatsapp, instagram i onda task killer onako agresivan ubije deezer.
Jel postoji neka varijanta da se odredi prioritet aplikacijama, da ga vise ne dira?

sent from P9 lite
Povuci je samo ma dole. Tako se zakljuca i ne gasi

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Ne razumem, kako da je povucem na dole?

sent from P9 lite

O *** :p Tapni kvadratic da dobijes spisak aktivnih aplikacija, mrdaj levo-desno dok ne dodjes do one koju zelis da loknes, stavi prst na nju i povuci prstom na dole ka onoj kantici. Slika aplikacije ce da ode na dole i da se odmah vrati u prvobitni polozaj ali ce u desnom gornjem uglu aplikacije da se pojavi mali beli zakljucani katanac.

Koliko su dobra stvar ove teme, tek sad provaljujem da mogu menjati i izgled notification bar, podešavanja itd. Možeš fon da namestiš da izgleda kao AOSP i sl.
Jednom sam probao i učinilo mi se da samo menja izgled ikonica u default launcheru, ali nije tako. Tj. zavisi od teme.

Al ne jos dugo:) poradicu malo na njemu obratio sam se i huawei podrsci za pomoc pa ako nista ide na prodaju:)

A što ti toliko smeta c900 verzija, pa da zbog toga menjaš fon?:)

Poslednja izmena:
Koliko su dobra stvar ove teme, tek sad provaljujem da mogu menjati i izgled notification bar, podešavanja itd. Možeš fon da namestiš da izgleda kao AOSP i sl.
Jednom sam probao i učinilo mi se da samo menja izgled ikonica u default launcheru, ali nije tako. Tj. zavisi od teme.

Evo ti ovde još tema, pa se zanimaj :)
https://huaweiemuithemes.blogspot.de/?m=1
http://emui.huawei.com/plugin/hwtheme/theme
https://plus.google.com/communities/114257932105227891217

A za još igranja i podešavanje, postoji i app Emui Theme Editor na playstore
c0b9ffbfd36e456b256742a9613f6436.jpg

Huawei Mate 9

Poslednja izmena:
Jel ima neka lepa dark/night tema, da interfejs telefona izgleda slicno kao Tapatalk u ovom nocnom/dark modu?

Znaci neka tema da nije crna skroz kao noc, da vuce vise na ovo tamno-sivo kao kod TT.

Ako ima, vrlo bih bio zahvalan za link do iste.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ima naravno, potrazi gore post iznad, što sam postavio, obrati pažnju samo da li je tema za emui 4 ili emui 5...

Huawei Mate 9

Moze bilo koja tema za emui 4, ne mora da se gleda da bude tacno za emui 4.1.1?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da da, bitno je da je emui 4 ili 4.1 svejedno je...
Ima zanimljivih tema, pa eto biraj sta ti je po ukusu :)

Huawei Mate 9

Evo kako he kod mene na p9 plus, emui 4.1.1
Mozda ti se svidi, pa da znas sta da tražiš.
Tema se žive Bee 1.0

9414f898b0700af3fa83d245a188d4a4.jpg

d79d1c1511a502e04aa66929ed092cb2.jpg

151c7ca6193c148a27a3dbdb0d06d20d.jpg

Huawei P9 Plus

Malo sam testirao multitasking na N7 2013 i P9L, iznenadio sam se koliko 3,5 godina star tablet bolje drzi aplikacije u RAM-u. Nema sta, stock android je tata :d (Jos da ne moram na svakih nedelju dana da otvaram tablet jer zapuca rotacija, bilo bi sjajno :smash: )

Pa ako si ga kupio u radnji bez fiskalnog kupio si ga ilegalno jer za njega nije plaćen porez. Sve te radnjica koje ne izdaju fiskalni i daju neku njihovu „garanciju“ prodaju ilegalno telefone, najčešće šverane od preko. ;)

Btw, moj je iz Vipa, stigao sa (mislim) C66B105, dobio C66B131 i posle sam ja ručno flešnuo B151 pa s završio na C900B151, ali svakako je sledeći apdejt bio C66B151 pa B161. :) Znači isto su išli neparni. :)

Ma pazi majku mu, da ga nisam mozda ukrao?

To ne znaci da sam ja ilegalno kupio telefon, vec da su ga oni ilegalno prodali.

A što ti toliko smeta c900 verzija, pa da zbog toga menjaš fon?:)
Zazam se. Stavio sam smajlija na kraju. Ne smeta uopste ako bude bude ako ne nista telefon radi super i ovako. Nisam imao nikakvih problema do sada

Ljudi zabrljao sam. Hteo sam da nabavim neke pesme za fon i pri tome koristio sajt za konverziju yt linka u mp3. Pri download sam izabrao opciju ALWAYS i izabrao def muzičku aplikaciju koja dolazi sa telefonom (umesto da sam izabrao Firefox, mamlaz). Elem, kada kliknem na dl on mi odmah pusti pesmu ali ta pesma nije skinuta na telefon. Kako da poništim ovo, pa da me opet pita sa čime da otvaram.

Poslednja izmena:
Danasnji odgovor Huawei podrske vezano za Nougat:

"Hvala što ste kontaktirali Huawei Tehničku podršku.

Nažalost, tačan datum još nemamo, ali za srpsko tržište bi update trebao da bude dostupan na proleće. Pratite našu internet stranicu, a čim bude dostupan update, dobićete i notifikaciju na telefonu.

S poštovanjem,
Huawei Tehnička podška"

Dobra je AOSIP tema, ko voli tamnije teme... Iskombinovao sam tu temu sa ikonicama iz Lightly OS..
910c9f024ec6abf9f6725f4a3d37b67a.jpg

4e65843cef40367f5c78058837ba34aa.jpg

b04e5819e05bc68e48c7b00168ac228c.jpg

2b6dbf7a593bd4adfce44998c2e89d56.jpg

9da4bfc1283de991836b8c753b52ff05.jpg

TT

Poslednja izmena:
Ljudi,kako vas ne smara da im stalno saljete poruke kada ce izaci Nugat? Rekli su da ce biti. Da oni znaju kada ce izaci, znalo bi se i po internetu.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Ma pazi majku mu, da ga nisam mozda ukrao?

To ne znaci da sam ja ilegalno kupio telefon, vec da su ga oni ilegalno prodali.
Je l' ti znaš da ako u radnji ne uzmeš fiskalni i nahvata te inspektor plaćaš kaznu? Džaba ti bilo da tvrdiš da ti ga nisu izdali jer tvoja dužnost je da tražiš da ti izdaju fiskalni, a pošto ih nisi prijavio da ti nisu izdali račun i ti si saučesnik u njihovom muljanju i ti si ilegalno kupio uređaj. Dobrodošli u Srbiju. :)

Kako da poništim ovo, pa da me opet pita sa čime da otvaram.
Settings > Apps > Advanced > Music > Open by default > Clear Defaults

Poslednja izmena:
*greška*

E ***. Dobro, bitno da si rešio. ;)

Nazad
Vrh Dno