markoarsic99
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.02.2014
- Poena
- 169
Ja sam isto u vipu i sad sam na c900. Ne smem da pokusam da mu stavim c432 da ne s****m nesto
Ja sam isto u vipu i sad sam na c900. Ne smem da pokusam da mu stavim c432 da ne s****m nesto
Mislim da bi valjalo da ipak prebacis na c432, jer ti je telefon i došao sa c432. C900 je valjda dokaz da si nešto muljao van OTA ažuriranja, ako se ne varam...
Pa ako si ga kupio u radnji bez fiskalnog kupio si ga ilegalno jer za njega nije plaćen porez. Sve te radnjica koje ne izdaju fiskalni i daju neku njihovu „garanciju“ prodaju ilegalno telefone, najčešće šverane od preko.Hoces da kazes da sam ja nelegalno kupio telefon?
Nije dosao sa c432. Da je dosao ne bi nista dirao. Kupio sam ga u vipu i bio je sa c66 verzijom i to b131 pa sam rucno azurirao na b161 pa sam tako dobio c900. Gledao sam sve one tutorijale i sve i imam iskustva sa tim ali ne smem da se usudim posto je skup fon
I moj neparan sam neznam sa kojom oznakom stigo e posle ja ispao konj pa ga prebacio na c900
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Povuci je samo ma dole. Tako se zakljuca i ne gasiProvalio sam zasto mi puca deezer. Naravno da nije do deezer-a. U principu, muziku pustim kad sam u busu i onda radim druge stvari. Tapatalk, whatsapp, instagram i onda task killer onako agresivan ubije deezer.
Jel postoji neka varijanta da se odredi prioritet aplikacijama, da ga vise ne dira?
sent from P9 lite
Al ne jos dugoporadicu malo na njemu obratio sam se i huawei podrsci za pomoc pa ako nista ide na prodaju
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Koliko su dobra stvar ove teme, tek sad provaljujem da mogu menjati i izgled notification bar, podešavanja itd. Možeš fon da namestiš da izgleda kao AOSP i sl.
Jednom sam probao i učinilo mi se da samo menja izgled ikonica u default launcheru, ali nije tako. Tj. zavisi od teme.
Ma pazi majku mu, da ga nisam mozda ukrao?Pa ako si ga kupio u radnji bez fiskalnog kupio si ga ilegalno jer za njega nije plaćen porez. Sve te radnjica koje ne izdaju fiskalni i daju neku njihovu „garanciju“ prodaju ilegalno telefone, najčešće šverane od preko.
Btw, moj je iz Vipa, stigao sa (mislim) C66B105, dobio C66B131 i posle sam ja ručno flešnuo B151 pa s završio na C900B151, ali svakako je sledeći apdejt bio C66B151 pa B161.Znači isto su išli neparni.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Zazam se. Stavio sam smajlija na kraju. Ne smeta uopste ako bude bude ako ne nista telefon radi super i ovako. Nisam imao nikakvih problema do sadaKoliko su dobra stvar ove teme, tek sad provaljujem da mogu menjati i izgled notification bar, podešavanja itd. Možeš fon da namestiš da izgleda kao AOSP i sl.
Jednom sam probao i učinilo mi se da samo menja izgled ikonica u default launcheru, ali nije tako. Tj. zavisi od teme.
A što ti toliko smeta c900 verzija, pa da zbog toga menjaš fon?![]()
Je l' ti znaš da ako u radnji ne uzmeš fiskalni i nahvata te inspektor plaćaš kaznu? Džaba ti bilo da tvrdiš da ti ga nisu izdali jer tvoja dužnost je da tražiš da ti izdaju fiskalni, a pošto ih nisi prijavio da ti nisu izdali račun i ti si saučesnik u njihovom muljanju i ti si ilegalno kupio uređaj. Dobrodošli u Srbiju.Ma pazi majku mu, da ga nisam mozda ukrao?
To ne znaci da sam ja ilegalno kupio telefon, vec da su ga oni ilegalno prodali.
Settings > Apps > Advanced > Music > Open by default > Clear DefaultsKako da poništim ovo, pa da me opet pita sa čime da otvaram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari