Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Jel mora da bude puna baterija kad se radi azuriranje

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

@Coda93
Onda cu morati full reset meni iz whatsapp iskoci kad napisem poruku :D Veceras cu full reset pa sve od pocetka nastelovati :D

Evo posle dva meseca korišćenja stvarno fenomenalan telefon, jedina zamerka je da su mi boje ekrana nekako hladne, mrtvačke, voleo bih da su kao kod Samsunga nekako toplije, življe. Da li je neko uspeo da uradi nešto da nekako stavi toplije boje.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Kod mene daje oko 57k... ali ja nemam previse aplikacija na fonu... android 6 je, nije nugat.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Evo posle dva meseca korišćenja stvarno fenomenalan telefon, jedina zamerka je da su mi boje ekrana nekako hladne, mrtvačke, voleo bih da su kao kod Samsunga nekako toplije, življe. Da li je neko uspeo da uradi nešto da nekako stavi toplije boje.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Settings->display->color temperature.
Od defaultnih imas cold,normal i warm, a ti mozes da podesis sam od palete boja.

Boje nisu mrtve ovde nego je amoled takav da daje jace,toplije boje.
Meni se vise svidja ips nego amoled, ali to je vise licni ukus.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kad ustali memoriju N ide od 650 do 900 slobodne memorije. MM je bio od 450 do 700 kod mene

Hoće li posle da dobijemo preko ota full nougat ili mora da se vraća na b161 pa tek onda Update nougat?

Gledam sad koliko se piše o slobodnom RAMu i pitam se šta je bilo sa onom nekadašnjom politikom „Free RAM is wasted RAM." :d

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Moj utisak je da je na beti ram management lošiji nego na MM.

Dobro radi sa memorijom evo Chrome,fb,viber,instagram,tapa talk,twiter i kontakti 840 free

Sve dobro radi sa memorijom :D Samo me zanima zasto su stavili crnu boju za notifications bar? Zasto nisu odardili providnost :D

Sve dobro radi sa memorijom :D Samo me zanima zasto su stavili crnu boju za notifications bar? Zasto nisu odardili providnost :D

To je neki bag u beti, kod mene na Revolution ROM-u je polu-providno(zamagljeno).
d0e81d72c69a5be7487b4c1d56a1f715.jpg

Poslednja izmena:
Screenshot_20170126-230725.png

A kod mene sve crno na beti :D

Ruzno je sve crno, lepse je mnogo ovako kad se providi a zamagljeno.
Nemaju razlog da stave da sve bude crno na zvanicnoj verziji :D

Ima dosta toga da se popravlja na ovoj beti :D

Nadam se da nece :D Voleo sam na LG bilo lepo samo spustis a ovde spusti sve crno :D Ali videcemo da li ispraviti na zvanicnoj verziji :D

Ma kad dodju teme za emui 5 lako se to promeni

E tome se nadam, kada izadju teme za emui 5 da se moze promenuti :D

ima li neki dobar widget za vremensku prognozu,instalirao sam xwidget ali nece da apdejtuje sat i vreme nikako,a ovaj fabricki mi se nikako ne svidja
Probao sam ih nekoliko, ali za mene je najbolji Weather2Umbrella.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Sto duze koristim betu sve više bugova ima :D

@H4wkeye
A onda samo teme cekam za emui 5 pa da bude transparetno i to :D
@Coda93 Ima bagova :D Meni recimo nekada whatsapp samo zavbrira i upali ekran a ne cuje se ton da je stigla poruka :D
Ali dobro ima bagova ali meni odgovara navikao sam se, a i nema sanse sada da se vracam nazad ponovo itd.neka stoji ovako kako jeste pa cekam zvanicnu verziju radi lepo beta bar meni :D

Koji su to bagovi ?

@Crow011

Firefox izbacuje, redovno zakoci tokom rada na trenutak. Zatvori messenger ponekad. Notifikacije stignu ali nekad ne objavi zvucnim signalom i ima dosta jos sitnica da se navedu.

Tio sve je i na MM bilo koliko sam citao ovde

Sve se vise razmisljam da uzmem i redmi note 4 uz ovaj telefon :D

Bas to sto kaze Coda93 :D Ali koliko se secam bilo je i toga sto kazes Crow011 i na MM :D
Isto mi se desavalo sa notifikacijama pa se ne oglasi zvucnim signalom :D
Ali mi se nije desavalo da iskace iz aplikacije kao na nugatu sada desi mi se samo u whatsapp i mesendzeru :D

Nazad
Vrh Dno