Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Registrovao sam se :D

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Drugarici na P9 Lite Huawei swype radi u nekom "malom" modu. Zakačio sam sliku da vidite kako izgleda tastatura. Nemam pojma kako da je vratim na normalno, da bude celom širinom. Nema ni u jednoj opciji, a takođe kad se duže zadrži na tasterima 1,2,3 gde je izgled tastature nema opcije da se poveća. Zna li neko šta je u pitanju? Obavezno pogledajte sliku. Kod mene sa podešavanjima koja su ista kao i kod nje, na istom firmwareu (161) sve izgleda normalno.
IMG_20170110_155058.jpg

Drugarici na P9 Lite Huawei swype radi u nekom "malom" modu. Zakačio sam sliku da vidite kako izgleda tastatura. Nemam pojma kako da je vratim na normalno, da bude celom širinom. Nema ni u jednoj opciji, a takođe kad se duže zadrži na tasterima 1,2,3 gde je izgled tastature nema opcije da se poveća. Zna li neko šta je u pitanju? Obavezno pogledajte sliku. Kod mene sa podešavanjima koja su ista kao i kod nje, na istom firmwareu (161) sve izgleda normalno.
Pogledajte prilog 219064

Možda ovo?

Prilozi

• Screenshot_2017-01-10-15-58-58.png
    Screenshot_2017-01-10-15-58-58.png
    50.3 KB · Pregleda: 147
Jel normalno da razlika u nivou potrosnje izmedju hardvera i softvera bude 54%? Hardver vuce 23% a softver 77%,a od tog softvera,mesendzer najvise vuce,34%

Jel normalno da razlika u nivou potrosnje izmedju hardvera i softvera bude 54%? Hardver vuce 23% a softver 77%,a od tog softvera,mesendzer najvise vuce,34%
Evo kako je kod mene:
9cbf6c03a759740accf437db53a1d1a2.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pored toga, mogao si ovo da okacis
Y0UJC.png
:D

Koliko ti mAh vuce mesendzer?

485mAh :d

Briši fb i messenger smrt za bateriju xD

Kakav je sad ovo novi hicare, neka nova verzija, šta je sad ovo, neznam ni kako proveriti imam li nadogradnje.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Pošalji ss da vidimo šta da očekujemo

32 za par dana. :D

Nek igra sta hoce :D ja evo danas napunio 24 pa razmisljam koju igru da skinem [emoji14]

Naravno. Ne postoji lepsa zanimacija kad sam na WC solji. :D

Inace, da se osvrnem i na igru.. Vrhunska je za onog ko voli taj fazon mozganja sa kartama. Ima ukupno 80 likova koje trebas preci u kampanji, sa svakim likom trebas odigrati po 6 duela. Prva tri duela su laganica AI, naredna tri su bolesno dobar AI za svakog lika ponaosob! Jako jako ozbiljan izazov za preci. Plus sto ima pa jedno makar pet puta vise karata u odnosu na trilogiju za PC, minimum. :)

HEARTHSTONE isto jako dobra :D

Pusti HS, skini ovu, neces se pokajati. :D

Hearthstone pay to win, igrao na kompu 6 meseci svaki dan po vise sati, imao samo 2 legendary karte i manje od pola onih ekspansija otkljucanih(tad je bila samo jedna, sad ih ima 300).

Bez placanja dekova nisam vidjao sansu za napredak, pa sam prestao. Ne znam kako je sad :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Za PC imate i Gwent sada. Ja ga kupio, ali nisam odigrao ni sat vremena ukupno. Uopste mi nije interesantna kao sto mi je bila u The Witcher 3.

Elem, da se vratimo na temu. :D

Pošalji ss da vidimo šta da očekujemo

И мени од јутрос јебало кеву, први пут од како сам га купио почетком јула прошле године. Обично ми све укупно поједе до 20% батерије од 13 до 22 часа кад сам на послу.
fe262b18271aaa53ff53efaf4d4eaa61.jpg

Meni 840 mAh.
Nesto mi cudno,nekako mi je od jutros brzo otisla baterija pa zbog toga i pitam

Edit:
890mAh

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

P9 Lite

Nazad
Vrh Dno