Gde? O kakvoj registraciji je rec?Registrovao sam se
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Registrovao sam se
Samo kucaj u google huawei p9 lite emui 5.0 beta test registration i traži xDGde? O kakvoj registraciji je rec?
Hvala punoSamo kucaj u google huawei p9 lite emui 5.0 beta test registration i traži xD
Drugarici na P9 Lite Huawei swype radi u nekom "malom" modu. Zakačio sam sliku da vidite kako izgleda tastatura. Nemam pojma kako da je vratim na normalno, da bude celom širinom. Nema ni u jednoj opciji, a takođe kad se duže zadrži na tasterima 1,2,3 gde je izgled tastature nema opcije da se poveća. Zna li neko šta je u pitanju? Obavezno pogledajte sliku. Kod mene sa podešavanjima koja su ista kao i kod nje, na istom firmwareu (161) sve izgleda normalno.
Pogledajte prilog 219064
Evo kako je kod mene:Jel normalno da razlika u nivou potrosnje izmedju hardvera i softvera bude 54%? Hardver vuce 23% a softver 77%,a od tog softvera,mesendzer najvise vuce,34%
Kod mene isti kao sto i bioKakav je sad ovo novi hicare, neka nova verzija, šta je sad ovo, neznam ni kako proveriti imam li nadogradnje.
Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Nebitno, da mogu rado bi ga obrisao, glupost obična.Kod mene isti kao sto i bio
485mAh :d
Ju-gi-oh Koliko imas godina?
I igras yu-gi-oh32 za par dana.![]()
Upravo sam trazio taj "izraz"Naravno. Ne postoji lepsa zanimacija kad sam na WC solji.![]()
И мени од јутрос јебало кеву, први пут од како сам га купио почетком јула прошле године. Обично ми све укупно поједе до 20% батерије од 13 до 22 часа кад сам на послу.Pošalji ss da vidimo šta da očekujemo
Meni 840 mAh.
Nesto mi cudno,nekako mi je od jutros brzo otisla baterija pa zbog toga i pitam
Edit:
890mAh
Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari