Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ja sam ga normalno zakljucao.
adb reboot-bootloader", when phone reboots to bootloader you type , "fastboot oem relock *******" (stars (*) are the unlock code that you have) and reboot , the unroot prosses can be removed from inside supersu ->settings-> cleanup ->full unroot

Ja sam digao ruke od flesovanja jer me je vrteo u krug kada sam popunjavao podatke za kod za butloader. Kako god ppunim nesto nije valjalo....Ceka zvanicnu verziju i onako mi je C432

Jeste bas cimanje oko tog otkljucavanja I svega ali kad neko ne moze da doceka update onda neka se cima :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Vozim busom i svaki treci je P9 lite. Nema vise Samsungomanije :)

Zezaju li vas notifikacije na viberu? Ne pojavljuje vam se nista i tek kada udjete u app,vidite da imate poruke.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Meni se to desavalo, pa sam stavio u zasticene aplikacije u menadzeru baterije i radi normalno. Doduse i taj Viber je sav falican, redovno, bez obzira da li je moj telefon ili neciji drugi, se desava da kada neko zove ne ukljucuje se ekran niti aplikacija i odjednom samo izadje notifikacija da je propusten poziv, iako sa druge strane poziva zvoni.
Stavi u zastitu pa ne bi trebalo to da ti se desava, nece nista mnogo da trosi bateriju.

Stavljen je od prvog dana u zastitu i malopre sam iskljucio i odmah upalio zastitu i krenule su da stizu poruke bez da udjem u app

Ponovio sam se sa ovim telefonom, Lumia 730 otisla u ruke staroj majci.
Jel moze na PM gde mogu kod nas da kupim Nillkin Nature transparent? Vidim da su spominjali u ovoj temi da su uzeli za nekih 600 din sto mi je odlicna cena, posto ja samo nalazim za ~1000. Nisu neke pare, ali aj ako vec ima jeftinije sto da ne.

Možda si se uhvatio za moju poruku gde sam spomenuo maske od 600 dinara, to su bile obične silikonske Teracell. Mislim da Nillkin Nature možeš da nađeš samo u tom cenovno rangu oko 1000.

Tacno,Nillkin Nature su oko 900/1000 din.

Sony Z5 graphite

Zezaju li vas notifikacije na viberu? Ne pojavljuje vam se nista i tek kada udjete u app,vidite da imate poruke.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Mislim da nije do telefona...dešava se kod moje majke na J5 i kod devojke na Z5...nešto je do Vibera izgleda

Desava se cak i meni na Nexusu.Da li je u pitanju Doze mod ili sta vec...

Sony Z5 graphite

Hvala za info. Post gde je navedena cena od 600 din je još iz davnog septembra, pa je moguće da ne postoji po toj ceni više. Par postova kasnije navodi da je ovde uzeta.
Ja sam Nilkin Nature futrolu platio 620 dinara

Poslednja izmena:
Pošalji onda pp tom članu pa pitaj gde je nabavio po toj ceni. Na Aliexpress imas po 5-6e plus dostava. Eventualno ti se isplati tako da uzmes, jedino sto ces duže čekati. Ovako da narucis kod nas, brže će ti stići ali ćeš onda plaćati i poštarinu 200-250, što ti se ne isplati za masku od recimo 1000.

Da li mogu ovde da napisem gde sam kupio?

Bolje na pp zbog pravila foruma (zabranjena reklama lokalnih prodavnica i prodavaca).

Napisi slobodno, to nije nikakva reklama vec informacija gde si kupio nesto.

Digitalvision.rs, firma iz Novog Sada... Nadam se da nece biti problema

A inace bas svi mogu da odu u veleprodaju i pazare tek tako!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Imaju online shop, maloprodaja

Imaju online shop, maloprodaja

Kad hoću da se registrujem na njihovom sajtu traže podatke firme. Prodavnica za maloprodaju koju su naveli prodaje po ceni od 1250 din. Ne znam gde da tražim [emoji26]

Jel neko pokušao da skine CE nalepnicu sa poleđine? Zanima me jel može lepo da se skine ili je jedna od onih nalepnica?

Kad hoću da se registrujem na njihovom sajtu traže podatke firme. Prodavnica za maloprodaju koju su naveli prodaje po ceni od 1250 din. Ne znam gde da tražim [emoji26]

Jel neko pokušao da skine CE nalepnicu sa poleđine? Zanima me jel može lepo da se skine ili je jedna od onih nalepnica?

3G Store je njihova maloprodaja.

Ja sam tu nalepnicu odmah skinuo, bez ikakve muke..

tapatalk_1484056299362.png

When I registered for beta with my VNS-L21C432B161 I was told I get it by January 31. So I guess users with that model gotta wait just a bit longer, but we'll get it soon

Naleteo na ovo pa da podelim [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Gde si registrovao

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ništa ja [emoji3]
Naleteo i samo postavio ovde ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno