Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ni ja, kada igras igrice tel je mlak.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Moja preporuka svima.

615bce82d20a5a9ca2ff0dabafde3689.jpg

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Da li lepo naleže staklo,narucio 2 kom i čekam da stignu.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Da li lepo naleže staklo,narucio 2 kom i čekam da stignu.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Za sada perfekcija. Da nije gore izrezano ne bi se ni primecivalo da ima staklo. Ja sam ga ostavio par sati da lepo uhvati, nikad ne koristim nakon stavljanja par sati.
14340011_1282815611742528_960487360_o.jpg

Jos jedna preporuka za Nillkin Natrure futrolu. Tanka, telefon lepo izgleda, ima "vratanca" za mesto za punjenje i sa bocne strane ima anti-klizace

Jos jedna preporuka za Nillkin Natrure futrolu. Tanka, telefon lepo izgleda, ima "vratanca" za mesto za punjenje i sa bocne strane ima anti-klizace

Samo da ne pozuti brzo, ja sam uzeo providnu na crni, mozda je bilo bolje onu sivu. Ali sve preporuke za nillkin proizvode, sad imate i kod nas uvoze se, pa ne mora da se ceka, a cena je jako pristupacna.

Ja sam uzeo ali ne providnu nego onu tamniju. Malo dole se onaj jezicak olabavio kod dela gde se puni ali nista strasno za sad. Koristim je mesec dana i ista je kao i prvog dana nije pozutela. A gde se uvoze kod nas? Ja sam video da prodaju na kp i sl ali skuplje dosta nego ovako da sam narucis.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja sam uzeo ali ne providnu nego onu tamniju. Malo dole se onaj jezicak olabavio kod dela gde se puni ali nista strasno za sad. Koristim je mesec dana i ista je kao i prvog dana nije pozutela. A gde se uvoze kod nas? Ja sam video da prodaju na kp i sl ali skuplje dosta nego ovako da sam narucis.

1900 sam ja platio staklo i silikon. Uvoze, kucaj na kupindu nillkin staklo. I na kutijama je deklaracija uvoznika. Moracu da uzmem i crni.

Ja sam silikon platio 6 ili 7 dolara. Ne znam koliko je staklo, njega nisam uzeo. Ali mislim da je jeftinije kada narucujes.

Ja sam Nilkin Nature futrolu platio 620 dinara

Sve je to ok, jeftinije je nekih 200-300 dinara u kompletu ali se ceka. Za to vreme moze svasta da se desi tako da bez tih par dolara sigurno necu bankrotirati, cak ce mi se mozda i isplatiti.

620 dinara, kupljeno kod nas, nije stiglo iz Kine ...

A gde ?

620 dinara, kupljeno kod nas, nije stiglo iz Kine ...

Ako moze i meni info, treba drugaru zastitna maska.. I ako moze preporuka za masku i staklo?

Poslednja izmena:
Najbolja kombinacija nillkin h+ pro i nature silikon. Bas lepo izgleda

i meni info

Uzeh i ja p9 lite u vip, može i meni gde ima silikon i staklo kod nas.

Mene zanima gde ima (Nillkin) stakla kod nas, silikon već imam.

Kupindo, kucaj nillkin p9 lite.

Rizikuje ostecenje kompletnog slota. Nije svaki slot iste debljine, ne bih ti preporucio ovu vrstu igre. Jos se i razmaci razlikuju od telefona do telefona. A da je moguce, moguce je :)

Isplati li se prelaziti sa Samsunga S4 na p9 Lite? Ima li neko da je koristio oba?

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Ja sam koristio. Bolji je p9 naravno. I ono što ce te oduševiti je na prvom mestu izrada i baterija. S4 si predpostavljam punio nekad i 2 puta na dan. Ovaj ćeš puniti jednom u dva dana.

Jel se u mts-u dobija smartbend uz ovaj fon kao što je slučaj u gigatronu i tehnomaniji.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Zahvaljujući vašim komentarima postadoh i ja vlasnik ovog fona.
Prešao sa S3 pa je razlika više nego vidljiva.
Za sada jedina zamerka na "notification LED", koja je preslaba u odnosu na S3 i oko koje sam se morao zezati sa Light managerom da bi dobio blinkanje za Viber.

Moj brat u mts juče dobio smartbend. Uzeo na 24 rate bez ugovorne obaveze. Cena 39k

Zasto toliki kes davati, kada je mogao uzeti od nekoga ko je produzio ugovor? Isto dobija nov uredjaj, garanciju i oko 100e manje para za sve to.

Ali 24 mesečne rate pa 1625 mesečno

Nazad
Vrh Dno