Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Neće ćerka da radi hard reset, kaženjoj to ne smeta!
Ništa, ako nastavi da se povećava onda hard reset, a ako i onda ne uspe pravac servis.
Nadam se da nije problem ako ste uzeli telefon od nekoga iz VIPa, a imate i fiskalni i garanciju da istu i ostvarite?

Neće ćerka da radi hard reset, kaženjoj to ne smeta!
Ništa, ako nastavi da se povećava onda hard reset, a ako i onda ne uspe pravac servis.
Nadam se da nije problem ako ste uzeli telefon od nekoga iz VIPa, a imate i fiskalni i garanciju da istu i ostvarite?
Mislim da nece biti problema. Pisali su ovde o tome vrati malo forum mislim da ima bas to za garanciju

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Rekao bih da je to hardverski problem sa panelom. Preporuka da se telefon odnese direktno u ovlašćeni servis.

Mada mozda ga je nagnjecila

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nije nagnječen, nije padao.
Čekaćemo, ako nastavi da se širi reklamacija, premda je počeo da smanjuje veličinu, sve je kraći!?

Evo konačno sam uspeo da ga malo sredim da mi bar na prvi pogled izgleda kao Windows phone
oi7iAzZ.jpg

wSiis7R.jpg

Poslednja izmena:
Jesi uspeo da odradis sto sam ti poslao na pp?

Fino si ovo skockao :)

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Hmm.. Šteta, a vrlo jednostavno da se teme ubace gde treba, ne znam kako neće :)

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Ali zasto bi zeleo da ti nesto izgleda kao Windows phone? :D

Salu na stranu, kakve maske koristite? Ako uopste koristite. Ovde kod nas je vecno neka jadna ponuda, obisao 10 prodavnica sve imaju odvratne maske, i to po dve kukice, jedna zenske futrole, druga obicne silikonske. Na kraju sam u Hendiju uzeo obicnu silikonsku, 400rsd, najjeftinije, sve druge prodavnice su nudile po 600+. Narucio li je neko koju masku sa Alija? Ja gledam uvek da imam cisto zastitu od grebanja, to da li ce da mi padne i ostane ziv manje vise, cuvam svaki telefon ko oci u glavi, ali ne moze od sitnih ogrebotina da se zastiti. Nasao sam par na Aliju i nikako da narucim, pa mi sad palo na pamet da vidim da li je neko uzimao nesto.

Ja sam za moj p9 plus ovako nesto kupio, i mogu reci da je odlicna, dobra zaštita a i fino izgleda, a znam da postoji i za p9 i p9 lite ista.
f983ccec64735116e13a50a9612c60c7.jpg

Cena je oko 20e, ali original Huawei.

Huawei P9 Plus

Poslednja izmena:
Ja sam za moj p9 plus ovako nesto kupio, i mogu reci da je odlicna, dobra zaštita a i fino izgleda, a znam da postoji i za p9 i p9 lite ista.
f983ccec64735116e13a50a9612c60c7.jpg

Cena je oko 20e, ali original Huawei.

Huawei P9 Plus
Ovo ne moze na p9 lite ovo je cower flip futrola

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

U pravu si, sad bas pogledao, postoji samo za p9 plus i p9.

Huawei P9 Plus

Ja sam za N5 imao jednu masku, tvrdu, tekstura i osecaj kao smirgla, ali ja nisam mogao da verujem koliko je to gotivna maska bila. Od izgleda same maske, pa jos kako lepse stoji na telefonu, pa osecaj u ruci. Poklon od clana foruma, Vasa, i dan danas zahvalan. :D I bas nesto takvo trazim za ovaj telefon, ali ne mogu da provalim sa slika na Aliju da li je to to. Bas trazim minimalan izgled, da ne povecava i podebljava telefon, samo to da stiti od ogrebotina. Nadjoh neku masku lepo izgleda, to mi je u planu da narucim cim uplatim novac na karticu:
https://www.aliexpress.com/item/NKO...10.html?spm=2114.13010208.99999999.285.7FqzFK
I ova, za koju mislim da je kao ta sto sam opisao za N5, ali opet mi je skroz neodredjeno da li je takva tekstura ili je cisto estetski izgled, boja i tako to, bez samo osecaja:
https://www.aliexpress.com/item/Ori...38.html?spm=2114.13010208.99999999.293.7FqzFK

Ja sam za N5 imao jednu masku, tvrdu, tekstura i osecaj kao smirgla, ali ja nisam mogao da verujem koliko je to gotivna maska bila. Od izgleda same maske, pa jos kako lepse stoji na telefonu, pa osecaj u ruci. Poklon od clana foruma, Vasa, i dan danas zahvalan. :D I bas nesto takvo trazim za ovaj telefon, ali ne mogu da provalim sa slika na Aliju da li je to to. Bas trazim minimalan izgled, da ne povecava i podebljava telefon, samo to da stiti od ogrebotina. Nadjoh neku masku lepo izgleda, to mi je u planu da narucim cim uplatim novac na karticu:
https://www.aliexpress.com/item/NKO...10.html?spm=2114.13010208.99999999.285.7FqzFK
I ova, za koju mislim da je kao ta sto sam opisao za N5, ali opet mi je skroz neodredjeno da li je takva tekstura ili je cisto estetski izgled, boja i tako to, bez samo osecaja:
https://www.aliexpress.com/item/Ori...38.html?spm=2114.13010208.99999999.293.7FqzFK
Imak pravi takve maske. Trazi imak sand.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne znam da li ste pisali vec o tome, da ne listam celu temu, ali kakav vam je zvuk kada snimate video, meni jako lose se cuje u kuci tipa ako je tv malo pojacan, opet se slabo cuje, dal je to neki bag, telefon uzet u telenoru, a presao sam sa htc one m7 na huawei, na htc-u to nije bio problem???

Od futrola imam 2 silikonske, Teracellove. Jednu tanku, providnu, uzetu sa KP, i jednu standardnu crnu, uzetu u Vipu. Htedoh da naručim Nillkin Frosted sa Alija, no nema potrebe, ova crna fino radi posao i ne izgleda loše. A na ekranu još uvek imam onu fabričku foliju...stvarno su dobre.

Kakav je kamera na ovom telefonu?
I kakva je u poređenju sa Redmi Note 3 Pro ili sa nekom od poznatijih brendova (Samsung Galaxy S2, Samsung Note 2/Note 4, LG G2)?

Da li bi neko mogao da okači neku sliku napravljenu danju i noću i ako ima neku gde su slikani pokretni predmeti/ljudi?

P.S. Na Redmi Note 3 su dobre danju, ali su noću mutne, dok su slike pokretnih predmeta (ljudi koji hodaju, ne trčanje i slično) što mi se baš ne dopada.
Tražim za roditelje i ne treba ni neka perverzijak, dovoljna je kamera u rangu S2 starog 7 godina. Sve ispod (još za rang preko 150€) mi je neprihvatljivo.

Ne znam da li ste pisali vec o tome, da ne listam celu temu, ali kakav vam je zvuk kada snimate video, meni jako lose se cuje u kuci tipa ako je tv malo pojacan, opet se slabo cuje, dal je to neki bag, telefon uzet u telenoru, a presao sam sa htc one m7 na huawei, na htc-u to nije bio problem???

U pravu si, sad sam testirao, dosta tih je zvuk kod video zapisa, posebno se loše čuje osoba koju snimaš. U ovom slučaju bila je udaljena pola metra, a čuo se samo šapat.

Kakav je kamera na ovom telefonu?
I kakva je u poređenju sa Redmi Note 3 Pro ili sa nekom od poznatijih brendova (Samsung Galaxy S2, Samsung Note 2/Note 4, LG G2)?

Da li bi neko mogao da okači neku sliku napravljenu danju i noću i ako ima neku gde su slikani pokretni predmeti/ljudi?

P.S. Na Redmi Note 3 su dobre danju, ali su noću mutne, dok su slike pokretnih predmeta (ljudi koji hodaju, ne trčanje i slično) što mi se baš ne dopada.
Tražim za roditelje i ne treba ni neka perverzijak, dovoljna je kamera u rangu S2 starog 7 godina. Sve ispod (još za rang preko 150€) mi je neprihvatljivo.

Solidna je kamera,lepe su fotke,a nocu mogu da se izvuku dobre u manual modu.

Imak pravi takve maske. Trazi imak sand.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nadjoh tu, izgleda da je to taj fazon. Ali mi nesto "sumnjivo" da je to isto sto i MSVII, malo sam poredio i 95% izgleda isto. Doduse ovo Imak sto sam nasao je jeftinije, ali je slabija prodavnica, tj ima manje ocena. A i obe maske nemaju podignute ivice tako da ekran leze na povrsinu direktno. Ih al' izvoljevam :D

Sobzirom da će ići roditeljima manual mode se neće koristiti, sve će ići automatski.
Da li može neko da opali po jednu fotografiju danju i noću pa da okači?
Za pokretne može i prolaznike. Puno bi mi značilo.

Hoću da uporedim i sa Samsung A3 kamerom jer mi je i on u užem izboru.

Sobzirom da će ići roditeljima manual mode se neće koristiti, sve će ići automatski.
Da li može neko da opali po jednu fotografiju danju i noću pa da okači?
Za pokretne može i prolaznike. Puno bi mi značilo.

Hoću da uporedim i sa Samsung A3 kamerom jer mi je i on u užem izboru.
Dobre noćne fotke i predmeti u pokretu baš ne idu jedno uz drugo. Ako hoćeš da ti ne zamuti sliku onda ti treba što brže okidanje, ali moraš odvrnuti ISO do plafona, što znači ogroman šum i zaista loš kvalitet slike.
Ako hoćeš kvalitetnu fotku onda ti ISO mora biti što niži, ali ti je potrebno više svetla, što znači duže otvorena blenda = zamućeni predmeti u pokretu.

Automatika će ti ili odvrnuti ISO ili podići shutter speed, tako da kako god okreneš, ***.

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Poslednja izmena:
Sto se tice video zapisa,nije bas glasan ali nije bas ni tih(bar kod mene)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da li je OK ponuda
Huawei P9 Lite + Mediapad T1 za 325 evra?
Treba ženi da kupim telefon pa razmatram i ovu mogućnost.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ako je u kesu, mislim da ces jeftinije proci zasebno da kupis P9 lite iz oglasa (koji se krecu oko 200-210e) i tablet koji je u maloprodaji oko 10k.

Vrh Dno