Poštovani,
Kako biste mogli uspešno da izvršite update na vašem uređaju, proizvođač treba da omogući našem regionu i operateru ažuriranje softvera tako da mi kao kompanija nemamo uticaj na to kada će se nova verzija pojaviti za koju ste pokazali interesovanje.
Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš Vip
Poštovani,
Hvala što ste nam pisali.
Verovatno Vam je ugovor takav, da VIP šalje updejte za Vas i da još nije stiglo u vašem slučaju. Molimo Vas pozovite njih i raspitujte se preko updejta, pošto naš updejt trebalo bi da vidite ili preko aplikacije HiCare ili preko Update Centra.
Ako želite možete odneti telefon u naš ovlašćeni servis centar za updejt.
Uzeh ovo telefonče za dinar u mts-u - nije loše na prvi pogled
Cena mu je koliko toliko normalna u odnosu na neke druge modele ...
Sta je ovaj shell proces? U potrosnji baterije kaze da mi je on najvise baterije posrkao
The dead have highways
To ti je launcher.Meni ovaj shell uništava bateriju....za šta je vezan zna li neko? Sav bloat koji sam imao sam pogasio i opet ništa
To ti je launcher.
Meni a i drugim ovde koji su pisali baterija traje dosta dugo.
Mada ja sam prvi dan skinuo ZenUI jer mi se ne svidja sto nema fioke za aplikacije u defaultnom.
Ljudi masovno koriste i Nova launcher.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Da li je moguće da samo meni ovako sakati bateriju?
Jesi li factory reset ?Šta da radim ja? Jel ima neko neku ideju?
Šta da radim ja? Jel ima neko neku ideju?
Pa jel si citao sta sam pisao? Unistava mi bateriju.....iscuri mi baterija za 12 h sot svega 1 i 30 minuta...Pa dobro jel zaista ima nekog efekta na bateriju, tipa da nekontrolisano curi ili sta vec, ili ti samo smeta sto tako stoji?
Pa vrati na fabricka.Pa jel si citao sta sam pisao? Unistava mi bateriju.....iscuri mi baterija za 12 h sot svega 1 i 30 minuta...
The dead have highways
Probao 2x isto se desava...Pa vrati na fabricka.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari