Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Probao je Automatic Call Recorder ali ne radi kako treba na P9lite. Pitanje je da li može uopšte da radi kako treba na tom telefonu.

Dobrodosao i neka te dobro sluzi. ;)

Uspeli smo da podesimo Call Recorder - Boldbeast, radi super na ovom fonu, jedino što mora ručno svaki put da se uključi snimanje ali je zvuk extra, za automatski rad mora PRO verzjija.
Pozdrav i hvala na pomoći.

Uspeli smo da podesimo Call Recorder - Boldbeast, radi super na ovom fonu, jedino što mora ručno svaki put da se uključi snimanje ali je zvuk extra, za automatski rad mora PRO verzjija.
Pozdrav i hvala na pomoći.
I single sim b161

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Imam dobru ponudu sa honor 7 lite, uzeo bi njega ako ce dobiti nugat android. Ako ne onda cu uzeti opet p9 lite kad mu jos malo opadne cena. Jel zna neko za honor da li fe dobiti nadogradnju? Sory za off topic.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Link je za nougat 7.0, a imali su neki bag da kamera nije htela da se pokrene, sad vidim da su to ispravili.

Jel se mogu aplikacije prebacivati na sd karticu?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Imam dobru ponudu sa honor 7 lite, uzeo bi njega ako ce dobiti nugat android. Ako ne onda cu uzeti opet p9 lite kad mu jos malo opadne cena. Jel zna neko za honor da li fe dobiti nadogradnju? Sory za off topic.

Na listi za Nougat su za sada sledeći modeli:
Huawei Mate 8, Huawei P9, Huawei P9 Plus, Huawei P9 Lite, Huawei Nova i Huawei Nova Plus. Sa liste su izostali Mate S i Huawei P8, što ne znači da neće dobiti nadogradnju na 7.0

P9 Lite

Nece dobiti. Kontaktirao sam ove iz huaweia na fb stranici i kazu da nece dobiti nadogradnju. Tako da se ipak vracam na p9 lite.

Nisi ni trebao da odlaziš [emoji3] [emoji482]

Poslednja izmena:
Imao sam ponudu koja mi se nije odbijala. :)

Ljudi aj nek još neko proba samo na Play store da proba download veću app tipa 1gb da vidi dal ce da se zamrzne i resetuje . Već na samom početku se to dešava.

Poslednja izmena:
Ljudi aj nek još neko proba samo na Play store da proba download veću app tipa 1gb da vidi dal ce da se zamrzne i resetuje . Već na samom početku se to dešava.
E sorry, nisam video da si već pitao. Da, ja sam jednom skidao Mortal Kombat X i bio mi se restartovao tel. Pokrenuo sam ponovo i ostavio ga sa strane. Neko vreme je bio tako ušlogiran i čim je krenuo download radio je normalno dalje. Mislio sam da je neku bug sa store, ali ko će ga znati.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Znaci nije samo kod mene. Pa da posle restarta on pocne da skida kad ga ne diras. To me malo iritira pokusavao sam I delete kes I data I reset google nalog al nista. Valjda ce neki novi update to da resi. Hvala na odgovoru laknulo mi je da nisam jedini :D

Je li P9 lite iz VIP zaključan ili sim free.

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koristi li neko manuelna podešavanja kamere, može li se izvući bolji kvalitet od automatike?

Uvek ces izvuci bolje sa manuelnim, ako znas sta radis naravno.

Sent from TT

Na lumiji expozicija moze da se produzi do 4sekunde, iso ide i do 8000

Nazad
Vrh Dno