I single sim b161Uspeli smo da podesimo Call Recorder - Boldbeast, radi super na ovom fonu, jedino što mora ručno svaki put da se uključi snimanje ali je zvuk extra, za automatski rad mora PRO verzjija.
Pozdrav i hvala na pomoći.
I single sim
Koliko vidim u temi radi na svim verzijama v21, v31, v23. Trenutno imaju bug sa kamerom ali bi to trebalo lako da reše.I single sim
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Hvala na odgovoru. Cekacu dok ne bude zvanicnoKoliko vidim u temi radi na svim verzijama v21, v31, v23. Trenutno imaju bug sa kamerom ali bi to trebalo lako da reše.
Al ovo sto si ozbacio to je za kameru nije nogaut 7.0Nema na cemuJa čekam da srede kameru pa da probam.
Ja ne vidim za 7.0 samo za kameruLink je za nougat 7.0, a imali su neki bag da kamera nije htela da se pokrene, sad vidim da su to ispravili.
Čitaj od početka pa ćeš naći i linkove za download.Ja ne vidim za 7.0 samo za kameru
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Izvini puno nasao samČitaj od početka pa ćeš naći i linkove za download.
Na listi za Nougat su za sada sledeći modeli:Imam dobru ponudu sa honor 7 lite, uzeo bi njega ako ce dobiti nugat android. Ako ne onda cu uzeti opet p9 lite kad mu jos malo opadne cena. Jel zna neko za honor da li fe dobiti nadogradnju? Sory za off topic.
Sent from my D6503 using Tapatalk
E sorry, nisam video da si već pitao. Da, ja sam jednom skidao Mortal Kombat X i bio mi se restartovao tel. Pokrenuo sam ponovo i ostavio ga sa strane. Neko vreme je bio tako ušlogiran i čim je krenuo download radio je normalno dalje. Mislio sam da je neku bug sa store, ali ko će ga znati.Ljudi aj nek još neko proba samo na Play store da proba download veću app tipa 1gb da vidi dal ce da se zamrzne i resetuje . Već na samom početku se to dešava.
Sim freeJe li P9 lite iz VIP zaključan ili sim free.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari