Sad sam i ja primetio da malo potamni kad postavis, ne bih ni video da nisi napisao.Kad stavim sliku za pozadinu ona bude malo tamnija, i kad promenim Launcher isto. Ima li neko rešenje malo me iritira to?
Idem ja ulicom i na sred puta leti neki narandzast papir, pridjem i vidim 1000dinKoliki pad cene moze da se ocekuje za ovaj telefon u narednom periodu? Dvoumim se izmedju njega i J5 2016 koji mogu odmah da uzmem, a za P9 lite mi fale 35e.
Ne procitah lepo, tek sam otvorio oci, what a mistake-a i make-a.Pa lepo čovek kaže "čekanjem na pad cene P9L"
Ne procitah lepo, tek sam otvorio oci, what a mistake-a i make-a.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
#Novatech brate sa srecom da ga uzmes neces se pokajati. Ja sinoc napunio telefon i ostavio ga preko noci ujutru i dalje 100% Baterija fenomenalna.
Samo mobile data.WiFi sve OK. Cak i reinstalacija app urodi plodom dok ne izadjem iz nje. Posle opet nece... Mislis da ima veze sa parametrima? A da napomenem da mi je radilo do skoro. I od jednom nece. Da li je moguce da ne radi dobro sa FB, i ako koristim FB Lite app?Samo mobile data ili i na wifi ne radi.
Ako je samo mobile data izbriši proxy i port iz apn podešavanja, sačuvaj izmene i restartuj telefon.
Ne koristim instagram ali tačno je ovo što ti kažem, uobičajeni je problem.
Ako si mts promeni i gprswap u gprsinternet.
Koristim Automatic Call Recorder i odlično mi radi posao. Sve se odlično čuje.Može pomoć? Drugar je kupio ovaj telefon a pre njega je koristio LG Optimus G i zbog posla je koristio snimač razgovora koji je bio već instaliran na LG-u. Sada pokušava da nađe neki za P9l ali par programa koje je probao snimaju njegov razgovor OK ali se sagovornik skoro i ne čuje. Koristi li neko nešto slično i šta preporučuje te?
Pozzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari