Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Samo jedno pitanje sta znaci "soc" kad spominjete bateriju?

neznam gde gresim kad radim u toolkit ali nekako nece da instalira L21C432B130. sad imam c900b160 i ne mogu da vrtim na b130. otkljucao sam bootloader neznam sta sad. kad stavim na memorijsku i pokrenem da updejtujem nece. i root odradio.

Poslednja izmena:
Jel ovaj telefon ima 'ugradjenu' SD karticu umesto regularne memorije? Svaki put kad trazi neku dozvolu pominje permission za SD card.

SOT

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Jel ovaj telefon ima 'ugradjenu' SD karticu umesto regularne memorije? Svaki put kad trazi neku dozvolu pominje permission za SD card.
Ne, nego app traži pristup čitanju sadržaja SD kartice. :)
Nema veze da li imaš karticu u telefonu, app će tražiti dozvolu. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Cool, gledam sto smara svaki cas za SD kad je nemam :)

I dalje me odusevljavaju mogucnosti ovog modernog Androida, u fazonu sam ne moram za komp skoro uopste.
Mada me nervira i dalje ono sto sam pominjao oko notifikacija, bilo bi lepo da svaka aplikacija upali ekran, mozda mi se vrati ona nestala opcija sa nekim sledecim update-om.
I nervira me sto ne mogu pouzdano da zakljucam neke aplikacije, probao i App lock i Huawei-evu ugradjenu zastitu, i obe rade samo par puta, posle toga rese da vise nema potrebe da traze patern/sifru i dozvoljavaju pristup aplikacijama na izvol'te.

Btw baterija je ubica, potrosi 1, eventualno 2% dok spavam.

Cool, gledam sto smara svaki cas za SD kad je nemam :)

I dalje me odusevljavaju mogucnosti ovog modernog Androida, u fazonu sam ne moram za komp skoro uopste.
Mada me nervira i dalje ono sto sam pominjao oko notifikacija, bilo bi lepo da svaka aplikacija upali ekran, mozda mi se vrati ona nestala opcija sa nekim sledecim update-om.
I nervira me sto ne mogu pouzdano da zakljucam neke aplikacije, probao i App lock i Huawei-evu ugradjenu zastitu, i obe rade samo par puta, posle toga rese da vise nema potrebe da traze patern/sifru i dozvoljavaju pristup aplikacijama na izvol'te.

Btw baterija je ubica, potrosi 1, eventualno 2% dok spavam.
To je Doze, odrađuje svoje...

Moze pomoc ljudi? Imam trenutno Firmware 131, kad god zelim da ga apdejtujem kaze da nema apdejtova, citam da je izasao 161 pa kako bih mogao peske da ga instaliram? Koji link radi za skidanje itd. Hvala unapred :)

Moze pomoc ljudi? Imam trenutno Firmware 131, kad god zelim da ga apdejtujem kaze da nema apdejtova, citam da je izasao 161 pa kako bih mogao peske da ga instaliram? Koji link radi za skidanje itd. Hvala unapred :)
Skini ovo sto je izbacio coabog i preko njega skini b161

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Hvala ti, upravo sam to uradio, poceo sam sa skidanjem :)) Javljam se kad budem sve zavrsio

Naravno:)

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Samo mi reci, hoce li mi se sve izbrisati kad budem stavio ovaj 161, tacnije nece biti ona fora Factory Reset?

Poslednja izmena:
Pa jel moze biti nesto ako nije OTA? Mozda postavljam glupa pitanja, ali ja sam plitak sto se tice ovih stvari :D

Poslednja izmena:
Pa jel moze biti nesto ako nije OTA? Mozda postavljam glupa pitanja, ali ja sam plitak sto se tice ovih stvari :D
Ma kakvi. Ja sam od 131 na C900 i sve je ok. Jedino što nemaš obaveštenja kad imaš apdejt već moraš sam skidati i flešnuti svaki sledeći. Ali bar si uvek na zadnjoj verziji. :)

Anyway, izgleda da sam ja krivac za ono što mi je usporio telefon kad sam se zezao sa rootom i TWRP i flešnuo nazad stock. Odradio sam pre par dana factory, vratio sve app i naloge koje koristim i telefon leti i dalje. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Nazad
Vrh Dno