Screen on timeSamo jedno pitanje sta znaci "soc" kad spominjete bateriju?
Ne, nego app traži pristup čitanju sadržaja SD kartice.Jel ovaj telefon ima 'ugradjenu' SD karticu umesto regularne memorije? Svaki put kad trazi neku dozvolu pominje permission za SD card.
SoC = system on chipSamo jedno pitanje sta znaci "soc" kad spominjete bateriju?
Btw baterija je ubica, potrosi 1, eventualno 2% dok spavam.
To je Doze, odrađuje svoje...Cool, gledam sto smara svaki cas za SD kad je nemam
I dalje me odusevljavaju mogucnosti ovog modernog Androida, u fazonu sam ne moram za komp skoro uopste.
Mada me nervira i dalje ono sto sam pominjao oko notifikacija, bilo bi lepo da svaka aplikacija upali ekran, mozda mi se vrati ona nestala opcija sa nekim sledecim update-om.
I nervira me sto ne mogu pouzdano da zakljucam neke aplikacije, probao i App lock i Huawei-evu ugradjenu zastitu, i obe rade samo par puta, posle toga rese da vise nema potrebe da traze patern/sifru i dozvoljavaju pristup aplikacijama na izvol'te.
Btw baterija je ubica, potrosi 1, eventualno 2% dok spavam.
Jel radi?Evo jedan koristan program za trazenje Huawei Firmware
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder
A što ne bi? :dJel radi?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Instalirao sam. Jel sad preko njega proveravam da li ima azuriranje?A što ne bi? :d
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Jeste.Instalirao sam. Jel sad preko njega proveravam da li ima azuriranje?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Ima nesto izgledaJeste.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Skini ovo sto je izbacio coabog i preko njega skini b161Moze pomoc ljudi? Imam trenutno Firmware 131, kad god zelim da ga apdejtujem kaze da nema apdejtova, citam da je izasao 161 pa kako bih mogao peske da ga instaliram? Koji link radi za skidanje itd. Hvala unapred![]()
Promeni na c432 pa probajMislis na FirmwareFinder i on mi kaze da nemam nista...
Nista. I meni su ovi ljudi pomogli punoHvala ti, upravo sam to uradio, poceo sam sa skidanjem) Javljam se kad budem sve zavrsio
Nece ostaje ti sve istoSamo mi reci, hoce li mi se sve izbrisati kad budem stavio ovaj 161, tacnije nece biti ona fora Factory Reset?
Mislis na FirmwareFinder i on mi kaze da nemam nista...
Ma kakvi. Ja sam od 131 na C900 i sve je ok. Jedino što nemaš obaveštenja kad imaš apdejt već moraš sam skidati i flešnuti svaki sledeći. Ali bar si uvek na zadnjoj verziji.Pa jel moze biti nesto ako nije OTA? Mozda postavljam glupa pitanja, ali ja sam plitak sto se tice ovih stvari![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari