Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ovaj telefon je u rangu ako ne i bolji od j7, j5 nema sta da trazi pored p9 lite.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Znam da su bolji J7 2016 (240e) i P9 lite (225e) od J5 2016 (190e) ali dosao sam do cifre od 190e i vise od toga ne mogu nikako. Gledao sam J5 2016 i radi sasvim lepo i verujem da bi bio dosta bolji od Lumije 920 koju sad koristim. I sad ne mogu da odlucim jel da cekam novu god i da lovim p9 lite ako ima sanse da za tih mesec dana padne cena.

Poslednja izmena:
Znam da su bolji J7 2016 (240e) i P9 lite (225e) od J5 2016 (190e) ali dosao sam do cifre od 190e i vise od toga ne mogu nikako. Gledao sam J5 2016 i radi sasvim lepo i verujem da bi bio dosta bolji od Lumije 920 koju sad koristim. I sad ne mogu da odlucim jel da cekam novu god i da lovim p9 lite ako ima sanse da za tih mesec dana padne cena.
Uzajmi se tih 35 evra i resi problem:)

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ni ja ne vidim razliku, a juce odradio na 161...OTA, MTS mreza... Ali zato konacno radi LED lampica za Viber :)

Nailazi za po 190e p9 lite na oglasima sa garancijom nov, listaj oglase na kp i ovde svakodnevno i naci ces za 190-200.
Dosta je bolji od j5.

Ja sam u junu kupio za 210e. A prodao ga pre dve nedelje za 190. Tako da ima na oglasima za oko 190 da je star nekih mesec dana. Sto ti je kao nov. Po meni isto bolji od samsunga. Sem kamere naravno. Ako ti je bitna puno kamera onda uzmi samsung. Nije losa na huaweiu ali bolja na samsungu.

Sent from my D6503 using Tapatalk

161 od pre 2 dana, Vip mreza.
Mislim da ulaze jos neki faktori u te update-ove, ne samo mreza. Brat i drug imaju p8 lite obojica iz vipa jedan nov jedan malo stariji i nemaju isti update.

Koja poboljšanja donosi 161?

U svakodnevnom koriscenju nisam nista primetio.
Svakodnevno koriscenje-fb,messenger,tapatalk, piano tiles i slicne ne-zahtevne igre i browsing.

Ovako, kupio sam konačno ovaj fon, verzija 3 gb, za mene je ovo fantastičan fon, baš sve mi se sviđa kod njega, odličan displej, prelep fon, brz, dovoljno veliki, dosta rama, baterija mi se napuni za dva ipo sata, ne greje se, možda neće nekome biti dobra kamera ali meni je to deveta rupa na svirali, sve u svemu nemam zamerki na telefon za sada. Puk'o sam 200 evra na odličan fon, kupio na sajtu K P nov. Jedino što mi nije baš po volji je to što mi se čini da nije baš dovoljno glasan kad puštam muziku.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Gde gledate te brojke, ove zadnje tri cifre? koliko je stara ova verzija? Screenshot_2016-11-30-22-07-55.png

Sent from P9L

Preporucio bi ti onaj koji ima pravu garanciju sa fiskalnim. Ako ti to nije bitno onda huawei naravno.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Galaxy A5 (2016) ili P9 lite..sta biste preporucili? Otprilike imam za istu cenu, verzija P9 lite sa 3 gb rama..
Malo je nezgodno pitanje. Ako češće menjaš telefone ona A5 lakše će se prodati u suprotnom p9lite. Opet ako baš nisu nežan sa telefonom bolje p9lite zbog staklenih ledja na A5. P9 ima bolji procesor, vise rama ,dok A5 bolji kameru ,amoled ekran (nekome lepše) sa 2.5d ivicama. Po meni p9 bolji A5 lepši. Sledeći put bolje postavi u temu šta da kupim [emoji6]

Pozz svima.

Citajuci vase komentare, odlucio sam se za ovaj tel. (preko Vip-a), tako da cu za par dana pazariti ovaj tel. pa javljam utiske cim nadjem malo vremena.
Takodje, odlicnu vest sam upravo procitao, a to je da je Huawei potvrdio da ce P9 Lite dobiti Nougat kao i EMUI 5.0 sto se poklapa sa njihovom politikom da ce svaki telefon podrzavati 24 meseca od datuma izlaska na trziste (update vezan za security i sl. nastavlja se i posle toga).
Evo za sada potvrdjene liste Huawei uredjaja koji ce dobiti Android 7.0 & EMUI 5.0:

Huawei Mate 8
Huawei P9
Huawei P9 Plus
Huawei P9 lite
Huawei Nova
Huawei Nova Plus

Pozz svima.

Citajuci vase komentare, odlucio sam se za ovaj tel. (preko Vip-a), tako da cu za par dana pazariti ovaj tel. pa javljam utiske cim nadjem malo vremena.
Takodje, odlicnu vest sam upravo procitao, a to je da je Huawei potvrdio da ce P9 Lite dobiti Nougat kao i EMUI 5.0 sto se poklapa sa njihovom politikom da ce svaki telefon podrzavati 24 meseca od datuma izlaska na trziste (update vezan za security i sl. nastavlja se i posle toga).
Evo za sada potvrdjene liste Huawei uredjaja koji ce dobiti Android 7.0 & EMUI 5.0:

Huawei Mate 8
Huawei P9
Huawei P9 Plus
Huawei P9 lite
Huawei Nova
Huawei Nova Plus
A kada ce to biti?

Najavljeno za Q1 naredne godine, tj. izmedju 01.01.2017 - 31.03.2017.

+- neka nedelja. :)

Poslednja izmena:
Ljudi ako nekome treba Nillkin Glass za ovaj tel, ja ih imam viska, pa mozemo u pm da se dogovorimo.

Jel ovaj telefon ima dual sim ili samo single sim + sd karticu ili treba da se nesto da se hakerise da bi bio dual sim?

Od juce sam i ja ponosni vlasnik p9 lite-a. Telefon je prelep, brz inace nisam zahtevan korisnik tako da ima telefon da mi traje i traje. Inace uzet u mts-u i odma sam dobio zadnji update.

Meni upravo poceo da baguje na igrici clash of king. Sace uninstal igrice i vracanje na fabricko podesavanje

Ovo mi se sad pojavilo posle vracanja na fabricko ovo 3g kod signala
f2af4fc61a5a9db33c00165c80d19ce0.jpg

Iskljuci to u network podesavanjima. To ti je NFC stavka

Znam za Nfc nego to sam iskljicio nego ovo gde je signal sad iznad pise 3g iako je iskljucen internet preko mreze

Nazad
Vrh Dno