Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Znači ubacim akaunt on sam beleži i posle kada promenim mob opet ubacim i on povuče sve ? Čemu onda služi dugme sync now ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa da sinhronizuješ now :D

Ko zna, možda on sinhronizuje sam na određeno vreme bez toga.

Znam da mi nikada nije vratio ono što je zapamtio. Po 4,5 meseci kuckanja ode bez povratka.. i to je najveća mana gtaste po meni

To baš ne bi smelo da bude tako.

Ako ti se to dešava, onda je sve besmisleno.

Verovatno nema veze, ali znam da je mnogo vas gasilo Google backup u opcijama.

Da nema to nekog stealth uticaja?

Poslednja izmena:
Hmmm. Vidiš možda je do toga. :)

Iii, poceli su prvi bagovi :d

Stavio 'do not disturb', koliko sam video, alarmi bi trebali uvek da sljakaju u do not disturb, ali ono, nisu se upalili, sreca pa sam se sam probudio na vreme.

Drugi, Deezer posle nekih pola sata poceo da zabada, simptomi kao da gubi net pa prekida pesmu na nekoliko sekundi, ali bio je 4G signal pun, ajde to nego sto je to zabolo i telefon totalno, lock dugme nije reagovalo uopste.

Poslednja izmena:
Bolje pogledaj da li je havaji nešto prčkao oko dnd moda jer oni vole da menjaju sve i svašta bez ikakve potrebe. Jer inače radi kako treba.

Ne znam kako je kod vas ali mozda si upalio total silence, onda ne zvoni alarm

dcb0fdcce95c4ff4051eb21438b7215d.jpg

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Bilo je "priority only" a dole stoji "alarms are always priority interuptions".

Bilo je "priority only" a dole stoji "alarms are always priority interuptions".

To imaš svoj "rules" koji si napravio ? Ja sam inače da bih izbegao bilo kakav problem namestio da mi se do not disturb gasi 5 min pre alarma , što je sigurno, sigurno :) Mada ne bi zezalo ni ovako.

Deezer možda štucne nekada ali daleko od većih problema. Radi 99 % vremena dobro . Mada ja ga uvek čačkam puštam pesme, nikad ga ne ostavim da svira sam .

Da li ti je power plan Performance ? Znaju dosta stvari da zezaju ako uključiš neki onaj plan za uštedu.

Poslednja izmena:
Iii, poceli su prvi bagovi :d

Stavio 'do not disturb', koliko sam video, alarmi bi trebali uvek da sljakaju u do not disturb, ali ono, nisu se upalili, sreca pa sam se sam probudio na vreme.

Drugi, Deezer posle nekih pola sata poceo da zabada, simptomi kao da gubi net pa prekida pesmu na nekoliko sekundi, ali bio je 4G signal pun, ajde to nego sto je to zabolo i telefon totalno, lock dugme nije reagovalo uopste.

Uglavnom koristim preko noći režim aviona jer mi telefon stoji na pola metra od glave i miran sam (ne zrači mi barem kad spavam) alarm normalno zvoni ujutro. Ajd reko da probam sad režim "ne uznemiravaj", podesim alarm i šljaka sve ok, nema nikakvih bagova. Telefon imam punih 5 meseci.

P9 Lite

Da performance je plan, nisam nikakav poseban rule napravio, samo priorities only, ali ako ja ne tumacim pogresno, tad bi i alarmi trebali da rade.

J€60t€, Lozac koji god tel. d'uzme ima problem sa alarmom [emoji23]

Sent from my D6503

Ne znam sta sam skrivio bogu nula i keceva :)

Jel ovo normalno da nema da pisu regije u settings?
Network settings, device settings,security etc. Nego stoje ovako prazni barovi izmedju podesavanja?

be4fd08fb9d3a797775603ab4fb84c1f.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ovde pola vozi taj b161 već 20 dana :)

Jel ovo normalno da nema da pisu regije u settings?
Network settings, device settings,security etc. Nego stoje ovako prazni barovi izmedju podesavanja?

be4fd08fb9d3a797775603ab4fb84c1f.jpg

Yep.
522d0711e653fa2d72fd5b40e60b1015.jpg

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

A kojom logikom su odvojeni praznim linijama, a da nema da pise za sta su podesavanja tu?xd

*** ovi drpci iz vipa još nisu pustili ništa od update za moj telefon i jos je zakucan na 131 :-(

azuriraj ga peske :)

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

azuriraj ga peske :)

Ma bih ja da sam siguran da ostaje sve fabrički,jer nemam živaca, a ni vremena pravo da ti kažem da se zezam sa telefonom,ako nešto krene kako ne treba

Ma bih ja da sam siguran da ostaje sve fabrički,jer nemam živaca, a ni vremena pravo da ti kažem da se zezam sa telefonom,ako nešto krene kako ne treba

Onda cekaj ota trebalo bi brzo da puste azuriranje. Jesi probao preko aplikacije hicare?

*** ovi drpci iz vipa još nisu pustili ništa od update za moj telefon i jos je zakucan na 131 :-(

Nema nikakve razlike u odnosu na 131. apsolutno nema razloga za nestrpljenjem.

Kako ide update za telefone koji nisu sa nasih mreza, ja sam dobio nesto pri prvom pokretanju telefona.
Inace je sa italijanske '3' mreze.

Sent from P9L

Koliki pad cene moze da se ocekuje za ovaj telefon u narednom periodu? Dvoumim se izmedju njega i J5 2016 koji mogu odmah da uzmem, a za P9 lite mi fale 35e.

Koliki pad cene moze da se ocekuje za ovaj telefon u narednom periodu? Dvoumim se izmedju njega i J5 2016 koji mogu odmah da uzmem, a za P9 lite mi fale 35e.
Ovaj telefon je u rangu ako ne i bolji od j7, j5 nema sta da trazi pored p9 lite.

Nazad
Vrh Dno