Mana su i uglavnom amaterski odrađene teme, ali to je manji problem.
Bilo je "priority only" a dole stoji "alarms are always priority interuptions".
Iii, poceli su prvi bagovi :d
Stavio 'do not disturb', koliko sam video, alarmi bi trebali uvek da sljakaju u do not disturb, ali ono, nisu se upalili, sreca pa sam se sam probudio na vreme.
Drugi, Deezer posle nekih pola sata poceo da zabada, simptomi kao da gubi net pa prekida pesmu na nekoliko sekundi, ali bio je 4G signal pun, ajde to nego sto je to zabolo i telefon totalno, lock dugme nije reagovalo uopste.
Meni je na c900Stigao novi update...Pogledajte prilog 215819
Yep.Jel ovo normalno da nema da pisu regije u settings?
Network settings, device settings,security etc. Nego stoje ovako prazni barovi izmedju podesavanja?
![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ma bih ja da sam siguran da ostaje sve fabrički,jer nemam živaca, a ni vremena pravo da ti kažem da se zezam sa telefonom,ako nešto krene kako ne trebaazuriraj ga peske
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Onda cekaj ota trebalo bi brzo da puste azuriranje. Jesi probao preko aplikacije hicare?Ma bih ja da sam siguran da ostaje sve fabrički,jer nemam živaca, a ni vremena pravo da ti kažem da se zezam sa telefonom,ako nešto krene kako ne treba
Pogledao sada i nemaOnda cekaj ota trebalo bi brzo da puste azuriranje. Jesi probao preko aplikacije hicare?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Meni proslo azuriranje bilo preko hicarePogledao sada i nema
Nema nikakve razlike u odnosu na 131. apsolutno nema razloga za nestrpljenjem.*** ovi drpci iz vipa još nisu pustili ništa od update za moj telefon i jos je zakucan na 131 :-(
Ovaj telefon je u rangu ako ne i bolji od j7, j5 nema sta da trazi pored p9 lite.Koliki pad cene moze da se ocekuje za ovaj telefon u narednom periodu? Dvoumim se izmedju njega i J5 2016 koji mogu odmah da uzmem, a za P9 lite mi fale 35e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari