Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

I na 151 I sada na 161 je isto

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Evo ovako mi uvek stoji, sad sam na 161 nije bilo ovako na ranijim verzijama,

6c781b4b9c3b429c13d48ccec2efe5cf.jpg

Pretpostavljam da je neki bag jer sam flesovao custom rom pa sam vraćao na stock, možda se tu nešto desilo.

Kod moje zene na Aceru je isto tako. Kod mene ugasis data konekciju i nema nista.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pomoć!!!
Ima li neko ideju kako da onemogućim lozinku tj. da otključavam telefon samo presvlačenjem preko ekrana. Ranije mi je davalo tu mogućnost da mogu da isključim a sada ne, tamo gde treba da se čekira -ništa- uopšte ne daje mogućnost, piše "onemogućio administrator". Koristim otključavanje otiskom, pa kad i to uklonim i dalje mi traži pin, što ranije nije bii slučaj. Da nije pojebano nešto ovim ručnim apdejtom.
350ed5c6d31f179dd4d09bf0228528ad.jpg

P9 Lite

Poslednja izmena:
Pomoć!!!
Ima li neko ideju kako da onemogućim lozinku tj. da otključavam telefon samo presvlačenjem preko ekrana. Ranije mi je davalo tu mogućnost da mogu da isključim a sada ne, tamo gde treba da se čekira -ništa- uopšte ne daje mogućnost, piše "onemogućio administrator". Koristim otključavanje otiskom, pa kad i to uklonim i dalje mi traži pin. Da nije pojebani nešto ovim ručnim apdejtom.
350ed5c6d31f179dd4d09bf0228528ad.jpg

P9 Lite
Morao si da stavis pin kad si konfigurisao otisak. E taj pin kucaj

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ma kucam ja i on uđe tamo gde treba, ali ne daje mogućnost uopšte da isključim kao što je pre moglo. Vidi se i na slici da je svetlije i piše onemogućio administrator, a ja znam da nisam ništa čačkao. Kažem pre je moglo i sad bezveze uđem i piše to što sam već naveo.

P9 Lite

Poslednja izmena:
Ma kucam ja i on uđe tamo gde treba, ali ne daje mogućnost uopšte da isključim kao što je pre moglo. Vidi se i na slici da je svetlije i piše onemogućio administrator, a ja znam da nisam ništa čačkao. Kažem pre je moglo i sad bezveze uđem i piše to što sam već naveo.

P9 Lite
Probaj napravi saru da se tako otkljucava pa onda probaj da promenis

Neće, probao sam sve opcije. Kontaktirao sam ove iz Huawei-a i odgovorili su mi bukvalno za desetak minuta i predlažu da se odradi hard reset, a ja ga ne bi radio zbog mobi banking aplikacije jer će mi posle tražiti nove lozinke po koje moram da idem u banku, a ne bi baš da se lomatam sad sa penzionerima tamo. [emoji3]

P9 Lite

Ajde i ja da se uclanim u klub, od pre 10 dana imam P9L iz MTS-a. Hvala bogu sve radi onako kako treba,ali. Uvel ima ali, naime pokusavam da pregledam slike preko Lg TV-a koji je na istoj wifi mrezi i za sad nisam uspeo da to uradim. Ranije na samsungu je bilo odaberi dislpej, on prikaze tvi to je to, listam slike na fonu a prikazuju se na tv. Na p9l ima opcija Deli pa WI-FI Direct, e sad nekad se na listi pojavi tv a nekad kaze da je opcija moguca samo za druge huawei uredjaje. U svakom slucaju ne funkcionise. Na tv u delu za wifi direct postoji huawei p9 lite i cekiran je kao da je povezan. Ima li ko kakvih iskustava sa ovom situacijom. Pozdrav.

P9 Lite
Nisi li u međuvremenu konfigurisao mail exchange?? Ako jesi, zbog toga ti ne daje opciju da isključiš otključavanja pinom. Mada nisam te baš razumeo. Ti hoćeš da koristiš otisak prsta, a da isključiš pin?

NEM-L21

Neće, probao sam sve opcije. Kontaktirao sam ove iz Huawei-a i odgovorili su mi bukvalno za desetak minuta i predlažu da se odradi hard reset, a ja ga ne bi radio zbog mobi banking aplikacije jer će mi posle tražiti nove lozinke po koje moram da idem u banku, a ne bi baš da se lomatam sad sa penzionerima tamo. [emoji3]

P9 Lite

Ako sam dobro razumeo, nemas opciju da ugasis sifru ekrana? Idi skroz dole i obrisi sertifikate(credentials). Pin sluzi kad ne mozes otiskom da otkljucas(rukavice,druga ruka itd.) gmail sifra moze da se trazi posle reseta, ali kod kineza moze da se uradi bypass. Pin moras imati ako zelis otisak prsta, ne vidim nikakav problem u tome.kad je zakljucan, samo stavis prst i ekran se otkljuca.

Poslednja izmena:
Ti hoćeš da koristiš otisak prsta, a da isključiš pin?

NEM-L21

Ne, hoću da isključim i jednu i drugu opciju, da mogu da ga otključavam samo presvlačenjem prsta preko ekrana. Otključavanje otiskom isključim bez problema, ali i dalje traži otključavanje pinom, ne može da se isključi ta opcija, jednostavno mi ne da.

P9 Lite

Poslednja izmena:
Pa jel imas exchange ili ne?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Možda sam malo glup (znam u prevodu šta znači) konkretno šta je mail exchange? Mail-ove imam instalirane od starta.

P9 Lite

Poslednja izmena:
Preporucujete li Nova launcher? Video sam neke dobre fore sa Emuiem (skrivene aplikacije i sl), koliko od toga zadrzavam ako bi stavio Novu?

Sve sto ima veze sa emui launcherom gubis.

I poslednji fanboj je napustio win brod :)

Edit:
Mislim ma lozaca :)

Poslednja izmena:
?

I poslednji fanboj je napustio win brod :)

Edit:
Mislim ma lozaca :)

Nije on win fanboj nego je tvrdoglav :)
Mada je preskocio sazrevanje 'droida u odlican OS, poslednji uredjaj mu je wildfire a od 2012. se divi tom poslovno-ozbiljnom winfon UI :)

A i da je fanboj ne bi bio poslednji, vidis da ih ima 5-6 totalno okorelih bez kojih bi bilo dosadno [emoji23] A kapiram da ce i gari da vaskrsne kroz deseti nalog po redu.

Nego, kakve su sanse da se nadje primerak sa 3Gb rama i validnom domacom garancijom?

Sent from my D6503

Nije on win fanboj nego je tvrdoglav :)
Mada je preskocio sazrevanje 'droida u odlican OS, poslednji uredjaj mu je wildfire a od 2012. se divi tom poslovno-ozbiljnom winfon UI :)

A i da je fanboj ne bi bio poslednji, vidis da ih ima 5-6 totalno okorelih bez kojih bi bilo dosadno [emoji23] A kapiram da ce i gari da vaskrsne kroz deseti nalog po redu.

Nego, kakve su sanse da se nadje primerak sa 3Gb rama i validnom domacom garancijom?

Sent from my D6503
Ogromne :), ja upravo uzeo 3gb model, 220e.. Ima ih sad u dosta radnji.

Cestitam :) Javi utiske.

Nego nesto sam u tripu da operateri prodaju samo 2Gb verzije a da razne prodavnice (pa i budzaci) imaju 3Gb P9l ali sa "garancijama".

Mada ako je u startu sve ok sa uredjajem velike su sanse da ce tako i ostati 2-3 godine.

Sent from my D6503

Dobrodošao nazad na tamnu stranu :D.

Dobar izbor, možda će te malo iznervirati neke non-stock Android stvari na konkretnom telefonu, ali sve ostalo je odlično.

Veliki deo rešava launcher (probaj Nova ako hoćeš da se igraš ili čak Google Now launcher ako hoćeš stock Android izgled bez mnogo podešavanja).

Tako se reši mnogo toga, ali ostaju neki Huawei momenti kao promenjen recent apps meni, a i meniji uopšte.

Idi do kraja, stavi odma neki rom :D.

Taj telefon sa nečim što bi izgledalo kao stock Android je stvarno super za te pare.

I moj burazer hoće da ga uzme, pa gledam...

Poslednja izmena:
Lozac je svojevoljno proveo preko 4 godine u win tamnici.
Kapiram da ce narednih 7 dana topiti bateriju samo dok bude listao GP prodavnicu [emoji23]

Uzivaj u slobodi i OS-u koji je u skladu sa kalendarskom godinom :)

#nikadvisebagdroid!!!

Sent from my D6503

Ima li neko problema sa Instagramom? Nece da ucitava app preko data, samo na WiFi radi. I resenje ako neko zna? Pozzz

Nazad
Vrh Dno