C900?I na 151 I sada na 161 je isto
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Znam da nije tema ali moram da pitam, dal je moguće da na sajtu nema teme za Honor 7 lite? Ne mogu da je nađem, ili možda ne radi pretraga na tt - u?
NEM-L21
Pa dal je moguće? Ajde da sačekamo da bar još jedan kupi, pa da otvorimo temu [emoji3]Nema, izgleda da ga samo nas dvojica imamo.
Morao si da stavis pin kad si konfigurisao otisak. E taj pin kucajPomoć!!!
Ima li neko ideju kako da onemogućim lozinku tj. da otključavam telefon samo presvlačenjem preko ekrana. Ranije mi je davalo tu mogućnost da mogu da isključim a sada ne, tamo gde treba da se čekira -ništa- uopšte ne daje mogućnost, piše "onemogućio administrator". Koristim otključavanje otiskom, pa kad i to uklonim i dalje mi traži pin. Da nije pojebani nešto ovim ručnim apdejtom.
![]()
P9 Lite
Probaj napravi saru da se tako otkljucava pa onda probaj da promenisMa kucam ja i on uđe tamo gde treba, ali ne daje mogućnost uopšte da isključim kao što je pre moglo. Vidi se i na slici da je svetlije i piše onemogućio administrator, a ja znam da nisam ništa čačkao. Kažem pre je moglo i sad bezveze uđem i piše to što sam već naveo.
P9 Lite
Nisi li u međuvremenu konfigurisao mail exchange?? Ako jesi, zbog toga ti ne daje opciju da isključiš otključavanja pinom. Mada nisam te baš razumeo. Ti hoćeš da koristiš otisak prsta, a da isključiš pin?Ma kucam ja i on uđe tamo gde treba, ali ne daje mogućnost uopšte da isključim kao što je pre moglo. Vidi se i na slici da je svetlije i piše onemogućio administrator, a ja znam da nisam ništa čačkao. Kažem pre je moglo i sad bezveze uđem i piše to što sam već naveo.
P9 Lite
Neće, probao sam sve opcije. Kontaktirao sam ove iz Huawei-a i odgovorili su mi bukvalno za desetak minuta i predlažu da se odradi hard reset, a ja ga ne bi radio zbog mobi banking aplikacije jer će mi posle tražiti nove lozinke po koje moram da idem u banku, a ne bi baš da se lomatam sad sa penzionerima tamo. [emoji3]
P9 Lite
Ti hoćeš da koristiš otisak prsta, a da isključiš pin?
NEM-L21
BAko sam dobro razumeo, nemas opciju da ugasis sifru ekrana? Idi skroz dole i obrisi sertifikate(credentials).
Nije on win fanboj nego je tvrdoglavI poslednji fanboj je napustio win brod![]()
Edit:
Mislim ma lozaca
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
OgromneNije on win fanboj nego je tvrdoglav![]()
Mada je preskocio sazrevanje 'droida u odlican OS, poslednji uredjaj mu je wildfire a od 2012. se divi tom poslovno-ozbiljnom winfon UI![]()
A i da je fanboj ne bi bio poslednji, vidis da ih ima 5-6 totalno okorelih bez kojih bi bilo dosadno [emoji23] A kapiram da ce i gari da vaskrsne kroz deseti nalog po redu.
Nego, kakve su sanse da se nadje primerak sa 3Gb rama i validnom domacom garancijom?
Sent from my D6503
Ima li neko problema sa Instagramom? Nece da ucitava app preko data, samo na WiFi radi. I resenje ako neko zna? Pozzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari