ciril
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.08.2009
- Poena
- 169
poz,
da li uzeti honor 5x ili ovaj fon ?
zanima me iskustvo nekoga ko je koristio oba fona.
Teško ćeš da nađeš takvog...
via tt
Poslednja izmena:
poz,
da li uzeti honor 5x ili ovaj fon ?
zanima me iskustvo nekoga ko je koristio oba fona.
Mislio sam na Nougat posto tek sad vidim da nisam naveo. Lepo radi i sa mm.Ne znači ti ništa taj apdejt, ne vredi cimanja
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ko ima vecih i brzih izgleda da dobije Android N?
Мислим да нема од 3 гб рама за уговор нигде.Ističe mi ugovor, imam trenutno LG G2 i zamenio bih ga za p9 lite. Da li se dobija nesto (ne znam da li se možda i gubi, zbog sporijih jezgra na p9 lite), i da li da tražim verziju sa 3 GB rama?
Мала помоћ ако може. Планирам да купим овај телефон али свуда по огласима виђам да се продаје са три гига рама и да је модел за европско тржиште. Конкретно, интересује ме шта значи то за европско тржиште да ли је тај телефон лошији по спецификацијама или нешто слично. Био бих веома захвалан ако неко може да ми помогне
Operateri nemaju verziju sa 3 GB. Nemam zamerke na brzinu rada sa 2 GB ali ako baš hoćeš 3 GB moraćeš da tražiš po oglasima.
Tačno je i jedno i drugo jer on nije octa core kao octa core već je quad na 1.7 + quad na 2.0.Kirina 1.7 Ghz, ili 2.0 GHz, vise ne znam sta je tacno)...
Uhm zasto?? Pored toga kao i svi drugi kirin je big little cip tako da ono ni jedan nije osmojezgarniOsmojezgrani je svakako bolji izbor nego četvorojezgrani.
P9 Lite
Jel to ovaj sto se placa?Ja koristim Nova Prime beta. Ne znam kakvih bi moglo biti loših strana.
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Jeste. Sve zavisi šta ti je bitno. Ja dosta koristim gestures i nerviralo me je što nemam unread counter pa sam pazario.Jel to ovaj sto se placa?
Jel vredi uzimati?
Jel to ovaj sto se placa?
Jel vredi uzimati?
$5 ne 5€, što je još i povoljnije.Pa dobro s obzirom da je 5e ja mislim da to svako moze da priusti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari