Планирам да узмем овај фон у випу за који дан, углавном ви који сте га купили после вишемесечног коришћења какав је генерални утисак, јел заиста међу најбољим телефонима средње класе.
Zaglavio sam. Snašao sam se da otključam bootloader flešujem recovery i rutujem tel ali ne znam kako da promenim verziju firmewarea koja je potrebna za dual sim. Kako se flešuje firmware jer se ubaci u memoriju pa ažurira sa (vol+ vol-)+power? Ili postoji neki tool?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Stoji mi to ugaseno, ali i dalje ista stvar.
Jel to lokalno?Ja sam na Swype navikao još na Majkrosoftovoj tastaturi, a ova Huawei mi je još bolja.
Inače skida se upravo B161. :d
http://forum.xda-developers.com/hua.../firmware-update-vns-l31c432b161-vns-t3497516
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Sad nesto nadjoh, folder bi trebalo da se zove dload, znaci odmah mogu da flešujem B161 ne mora prvo 151?Nebi trebalo. Skines samo update prebacis na tel u folder isad sam zaboravio kako se preimenuje folder. Napisace vec neko ovde.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Ma otkud znam. Ovako deluje identično, a Seems Faster™ je meme za WPovce pošto im sa svakim apdejtom sve brže radi. :dZnaci radi lepse?
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Ne briše se apsolutno ništa.Meni je jos uvek na B131, pretpostavljam da se brišu podaci ako flešujem full B161?
Ma muvaj brate, ne gubiš ništa. Samo možeš biti na dobitku.Ja to nesmem da muvam
Ne. Radiš apdejt zvaničnog softvera. Ništa više.Da li se gubi garancija ako se instalira b161?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Aj da probam. Jel onaj link gore sto si izbacio? Meni je jos uvek na b131 jel ima to neke veze?Ne. Radiš apdejt zvaničnog softvera. Ništa više.
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Da i ne. Da, jeste na tom linku i ne, nema veze. :dAj da probam. Jel onaj link gore sto si izbacio? Meni je jos uvek na b131 jel ima to neke veze?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari