Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Jel zna neko nesto o huawei filmware aplikaciji na google playu. I da li moze preko nje da se skine azuriranje za b151?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Планирам да узмем овај фон у випу за који дан, углавном ви који сте га купили после вишемесечног коришћења какав је генерални утисак, јел заиста међу најбољим телефонима средње класе.

Ja iskreno nisam bas nesto preterano ocekovao od ovog ,telefona,ali posle nedelju dve,prosto sam odusevljen.Razmisljao sam u vipu izmedju njega i j7 ,ali odlucio sam se za ovaj ,i nema greske.

Ljudi jer može neko da stavi neki link kako da otključam drugu karticu na p9 lite iz vipa? Šta sve treba da se odradi?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Imas par strana u nazad vec je neko kacio link.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Zaglavio sam. Snašao sam se da otključam bootloader flešujem recovery i rutujem tel ali ne znam kako da promenim verziju firmewarea koja je potrebna za dual sim. Kako se flešuje firmware jer se ubaci u memoriju pa ažurira sa (vol+ vol-)+power? Ili postoji neki tool?

Zaglavio sam. Snašao sam se da otključam bootloader flešujem recovery i rutujem tel ali ne znam kako da promenim verziju firmewarea koja je potrebna za dual sim. Kako se flešuje firmware jer se ubaci u memoriju pa ažurira sa (vol+ vol-)+power? Ili postoji neki tool?

Uputstvo za aktiviranje Dual sim P9 Lite
http://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/development/europe-vns-l31-toolkit-bootloader-t3432873

Settings > Advanced > Language & input > Huawei Swype > Settings > Next Word Prediction

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

A koju tastaturu koristite? Huawei ili google?

Da se ubacim, ne koristim p9 lite već honor 5x ali mislim da na oba telefona zeza latinica(emui) na Google tastaturi? Inace sam probao sve tastature i SwiftKey mi je najbolja. Google keyboard mi nikako ne leži, raspored tastera, veličina mnogo grešim sa njom. Huawei Swype je solidna isto.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ja svoj prodadoh. Nervirale su me notifikacije i led svetlo. Ostalo mi nije pravilo problem. Sta se dobija sa updatom?

B160/B161 ažuriranje dodaje funkciju štampanja e-poruke i optimizuje nekoliko funkcija i prikaz korisničkog interfejsa. [Šta je novo] Dodata je funkcija štampanja e-poruke. Dodata je nova funkcija koja vam omogućava da usporeni video sačuvate kao novi video. [Popravke] Ispravljena je greška nelokalizovanog dugmeta u nedeljnom prikazu Kalendara. [Optimizacije] Poboljšan je doživljaj Google Duo video poziva. Optimizovan je upit koji dobijate kada priključite slušalice. Optimizovane su ikone za nekoliko aplikacija na početnom ekranu. Optimizovano je nekoliko prečica u padajućem meniju. Poboljšan je korisnički interfejs na ekranu kontakata. Optimizovan je način unosa Huawei Swype. Poboljšana je bezbednost uređaja korišćenjem bezbednosnih zakrpa kompanije Google. [Napomene o ažuriranju] 1. Ako budete imali nekih problema tokom ažuriranja, pozovite liniju Huawei korisničke službe ili posetite ovlašćeni Huawei servisni centar za pomoć. 2. Ovo ažuriranje neće obrisati vaše lične podatke, ali vam preporučujemo da napravite rezervnu kopiju svih važnih podataka pre ažuriranja.

Znaci nista posebno.

Security Patch 1 October 2016 i naravno Seems Faster™. :d

Znaci radi lepse?

Meni je jos uvek na B131, pretpostavljam da se brišu podaci ako flešujem full B161?

Nebi trebalo. Skines samo update prebacis na tel u folder isad sam zaboravio kako se preimenuje folder. Napisace vec neko ovde.

Nebi trebalo. Skines samo update prebacis na tel u folder isad sam zaboravio kako se preimenuje folder. Napisace vec neko ovde.

Sad nesto nadjoh, folder bi trebalo da se zove dload, znaci odmah mogu da flešujem B161 ne mora prvo 151?

Znaci radi lepse?

Ma otkud znam. Ovako deluje identično, a Seems Faster™ je meme za WPovce pošto im sa svakim apdejtom sve brže radi. :d
Meni je jos uvek na B131, pretpostavljam da se brišu podaci ako flešujem full B161?
Ne briše se apsolutno ništa. :)
Ja to nesmem da muvam
Ma muvaj brate, ne gubiš ništa. Samo možeš biti na dobitku. :D

Da li se gubi garancija ako se instalira b161?

Da li se gubi garancija ako se instalira b161?

Ne. Radiš apdejt zvaničnog softvera. Ništa više. :)

Ne. Radiš apdejt zvaničnog softvera. Ništa više. :)

Aj da probam. Jel onaj link gore sto si izbacio? Meni je jos uvek na b131 jel ima to neke veze?

Aj da probam. Jel onaj link gore sto si izbacio? Meni je jos uvek na b131 jel ima to neke veze?

Da i ne. Da, jeste na tom linku i ne, nema veze. :d
Pazi samo da skineš za VNS-L21, ne za L31. ;)

Ok skinem u telefon onda napravim folder na memoriskoj pod nazivom dload i tu prebacim ono sto sam skinuo?

Vrh Dno