Uradio sam fabricki reset i nisam puno dobio. Istina da nesto malo duze traje baterija,ali i dalje nije to to,sad mi hardver trosi 39%,a softwer 61. Sta jos mogu da iskljucim,a da ne osakatim normalne funkcije telefona i da mi budu sinhronizovani fejs,viber,meilovi? Sta mu je ovo " com.huawei.android.ntp " u zasticenim aplikacijama? Jel to moze da se iskljuci? Kako da sredim to sa softwerom,ne znam vise ni sam sta mogu da ostavim,a sta da poiskljucujem? Da li ima veze sto je u mom gradu los 4g signal,jel ga to moze vise trositi? Iskljucio sam automatsko apdejtovanje aplikacija iz marketa,iskljucio iz gugla sinhronizacije detalja o ljudima,kalendara,sinhronizaciju podataka aplikacija i podataka google fitnesa. Ostavio sam Samo sinhronizaciju meila,chroma i kontakata. Ja jedino sve zivo da iskljucim pa da bi mi trajalo kao vama?
Jel ti se djasvi?Sta je ovo?![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Druze , ja sam imao problem sa baterijom . Kada sam uradio fabricki reset izvadio sam i sd karticu za svaki slucaj , sta znam mozda sam imao neki virus na njoj. Posle reseta sve instalirao i ukljucio sto mi treba da bude u "protected apps" . Sad sam ih ukljucio cak 9 i sve mi radi odlicno . Pobrisao sve sa SD kartice i vratio i nju i sve i dalje radi odlicno . Nisam zahtevan korisnik , cackam mozda sve ukupno nekoliko sati tel u 3 dana i baterija mi spadne do 20 % za ta tri dana. meni je izgleda fabricki reset pomogao .
Ajde,cisto onako testa radi,zagasi FB i taj njegov MSN u pozadini,pa onda testirj bateriju....cuo sm da te dve app hoce da unistavaju bateriju kad rade u pozadini,pogotovo MSN...Neverovatno,onda je ovaj moj neki falicni ili niko nece da mi objasni sta sve mogu da iskljucim,sta ne. Nemam ni memorijsku,niti je preopterecen kojekakvim glupostima,samo osnove aplikacije,facebook,viber,neke vesti,rezultati i nista vise. Izdrzi mi malo jace od 1 dan. Nije moguce da sam bas toliki duduk da ne znam da koristim android telefon. Sto je najgore ni ne koristim ga previse,a u toku noci mi skine 5 posto za nekih 6 sati mirovanja.
Neverovatno,onda je ovaj moj neki falicni ili niko nece da mi objasni sta sve mogu da iskljucim,sta ne. Nemam ni memorijsku,niti je preopterecen kojekakvim glupostima,samo osnove aplikacije,facebook,viber,neke vesti,rezultati i nista vise. Izdrzi mi malo jace od 1 dan. Nije moguce da sam bas toliki duduk da ne znam da koristim android telefon. Sto je najgore ni ne koristim ga previse,a u toku noci mi skine 5 posto za nekih 6 sati mirovanja.
Da li si ugasio lokacije i google backup kao sto ti je receno? Jesi li restartovao telefon nakon toga?
Messenger inace trosi vise baterije ali i sa njim mora da bude bolji rezultat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari