Sve zivo? Za sta koristis google backup? Za sta koristis lokacije pa da moraju stalno da budu ukljucene?
Ne moze da se potrosi? Evo ja sam svaki telefon mogao da ubijem za manje od dana. Jedino Z2 mi je gurao skoro uvek do kraja dana.
Ali 3g/4g + maksimalno osvetljenje ubijaju bilo koju bateriju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekao sam skoro sve uključeno.
Ne izvrći.
Lokacije još nisam poisključivao za aplikacije za koje mi ne treba, ali za weather, Google maps..pa i Snapseed, jer on prikazuje lokaciju gde je napravljena fotka.Takodje, za neku aplikaciju za bike,kad vozim bike.
Meni baterija traje 24h i onda je punim, mada je punim i povremeno u više intervala, ne čekam da se isprazni.
Da, mts:3G .
Osvetljenje na malo više od polovine.
Čak mi je i GPS uključen, wifi /mobile data,.. igrice ne igram.
U principu, uz maximalno opterećenje izdrži čitav dan.
Ljudi hvala svima uradio sam kako ste rekli , problem sa baterijom resen , baterija radi ko blesava . Sa mojom upotrebom lagano moze i 3 dana ako ovako nastaviSad sam stvarno zadovoljan telefonom
![]()
Moje misljenje je da je bolja kamera. Moze neko da mi kaze sta je to multitasking?Multitasking nikako ne moze biti bolji na J7 od P9 lite.
A i kameru ono sto sam gledao na flickr-u egal, tu negde..
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Veruj mi nije isto, zna se nesto zapucati... Evo ja koristim sve aplikacije koje si nabrojao plus jos oko 30 aplikacija i nemam nikakvih problema sa telefonom.Verujem da ce mi isto biti i posle reseta,jer uvek iste aplikacije instaliram i koristim. Ali ako ne postoji neka bolja varijanta,pokusacu tako![]()
Multitasking je kada otvoris desetak aplikacija odjednom,pa sve one stoje ucitane u ram memoriji telefona pa skaces iz jedne u drugu....ako sve to lepo radi glatko,onda je ok,a ako tel ponovo ucitava te iste app koje su vec otvorene u memoriji,onda multi tasking neradi kako treba....to ti je otprilike kao kad na kompu u browseru otvoris dosta tabova,pa skaces iz jednog u drugi...Moje misljenje je da je bolja kamera. Moze neko da mi kaze sta je to multitasking?
Ako je ono stovja mislim onda je bolji na J7
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Promasio si temu dobri covece.![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
To tek, skroz sam zaboravio na to. Onda promena launchera gde su mnogi mislili da ne moze da se promeni jer je dobro sakriveno itd itd... Imaju resurse da odrade bolje, taj "kinez" osecaj drzi samo jos to traljavo skinovano android okruzenje.Možda samo donekle. Na TW mi se nije dešavalo da ne dobijam notifikaciju od viber ili wa, niti npr. da mi ubije deezer nakon što se isključi ekran. Iako sam sve aplikacije stavio kao zaštićene, opet je umelo, doduše retko, da se desi da poneka notifikacija ne prođe. Tako nešto sam primetio samo na emui i na miui.
Ima jedan clan koji je trolovao i napljuvao p9 lite a pre njega je imao Z3. Kaze covek nebo i zemlja, nista nevalja na p9 lite. A Z3 babaroga. Pazi ovako, sto se tice p9 lite, sami komentari ce ti reci sve. Z3 je klasa vise, flagship telefon. Dok je huawei visa srednja klasa. Po meni neces dobiti nista toliko dobro i vredno da bi dao nekih 60, 70e vise za Z3. Z3 ima komsija i nije nesto odusevljen sa njime. Sve je na tebi opet, sta ti je od fukcija bitno, pa po tome i biraj najbolje.Pa vidim da se ovde prica o P9lite pa me zanima misljenje, mozda je neko imao oba pa zna![]()
Android sistem i google applikacije ti pravi probleme. Najbolja solucija to je da fabricki resetujes sve, ako ti je mrsko onda moraces malo da testiras sta vuce bateriju, prvo iskljucis totalno lokacije i palis ih po potrebi, ugasi google backup, resetuj telefon pa vidi kako ce se ponasati. Moja preporuka ti je lep fabricki reset pa polako sve lepo opet instaliraj.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari